Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By GOLDENGUY
Da li znate u kom gradu su se najcesce odrzavala finala evropskih kupova u fudbalu?
Da li znate zasto je bas Bari bio domacin 1991. finala kupa sampiona!?
Da li znate zasto je Indonezija ucestvovala na svatskom prvenstvu u Francuskoj 1938,a ne Japan
?
Da li znate ko je bio sudija na utakmici Jugoslavija -Grcka u Beogradu 9.5.1953?
Znam ja,ako zelite da i vi znate 0vo i mnogo sta jos,pisite:)
Korisnikov avatar
By Kupper
Pisi ti:) Ozbiljno, ovo bi mogao da bude stalan topic za ovakve raritete i za one stvari koje malo ko zna a prati sport.

Super ti je temica:up:

P.S. A mozda me Zeljkovic bas to bude pitao:D
By жњ
nisam bas neki zaludjenik za sport, ali sad si me bas zaintrigirao. kaziiiiiiiiiiii :eya:
Korisnikov avatar
By broX
1000 zasto, 1000 zato

a kad ces nam dati odgovore,bas me zanima odgovor na prvo pitanje :eya:
Korisnikov avatar
By Kupper
Mislim da se nas Zlatni decko pojavljuje jednom, eventualno dva puta dnevno na forumu.

.....'jer sreca je lepa samo dok se ceka':)
Korisnikov avatar
By broX
a ja mislim da ni on ne zna odgovore nego nego nas zeza:cekam:
Korisnikov avatar
By Kupper
Zna sve, veruj mi. Videces. Pre neki dan pitao sam se nesto javno, covek mi na u2u odgovorio takvom statistikom da padnes.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Zna sigurno. Totalni ludak kada je sport u pitanju. Narocito fudbal. kao i ja. ;)
Samo sto on ima i fantasticnu memoriju. Meni su takvi podaci manje-vishe nevazni. Ali u svakom slucaju voleo bih da znam odgovore. necu da se bavim nagadjanjima. Najjace ti ovo cetvrto pitanje. :roflmao:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Totalni ludak kada je sport u pitanju. Narocito fudbal. kao i ja. ;)
Da, da. Ali postoji jos jedan, posebno za atletiku.....do nedavno sam znao sve rekorde, pa i u brzom hodanju. Fudbal se podrazumeva ali pre nekoliko godina sam otkrio biathlon pa ga pratim, pratim, bezim s posla ako pucaju i trce radnim danom.

Golden, oglasi se covece, popadasmo od zelje:)
By GOLDENGUY
Da li znate u kom gradu su se najcesce odrzavala finala evropskih kupova u fudbalu?
PARIS
Da li znate zasto je bas Bari bio domacin 1991. finala kupa sampiona!?
DOBIO NAGRADU FIFE I UEFE KAO NAJBOLJI OD SVIH GRADOVA DOMACINA NA SVETSKOM PRVENSTVU U ITALIJI 1990.
Da li znate zasto je Indonezija ucestvovala na svatskom prvenstvu u Francuskoj 1938,a ne Japan
?
PA PROSTO-JAPAN ODUSTAO ZBOG RATA U AZIJI-TJ borbi u KINI!
Da li znate ko je bio sudija na utakmici Jugoslavija -Grcka u Beogradu 9.5.1953?
JOERG KOELER
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!