Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By жњ
i.... ko ide na zurku? :cekam:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Da li ste primetili da su L&Q zurke sve slabije posecene?
Znam i ovako, a i vidi se preko foruma...evo veceras je zurka, a tek je pocela druga strana da se 'puni'. Pre nekoliko meseci samo pre zurke je bilo 4-5 strana..i jos toliko posle.
Sta se desava?
Korisnikov avatar
By colorado
ucestale su, a na njima se nista bitno ne desava. vecina ih je jako ozbiljna i ponasa se kao da je na strejt zurci.
By fazza
Originally posted by tinkerbell
Da li ste primetili da su L&Q zurke sve slabije posecene?
Znam i ovako, a i vidi se preko foruma...evo veceras je zurka, a tek je pocela druga strana da se 'puni'. Pre nekoliko meseci samo pre zurke je bilo 4-5 strana..i jos toliko posle.
Sta se desava?
Primetio sam. Ja nisam ishao na dve proshle, ali su mi ljudi prichali da je bilo
poluprazno. Razlog je to shto su uchestalije nego shto bi trebalo. Po meni,
ova vecherashnja zurka je bila totalno nepotrebna zato shto ce biti ona
31. decembra. :mjuza:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Pricam sa drugaricom, dok primecujem prezgodnog usamljenog momka, priblizno 83-84.godiste u bodi majici kratkih rukava i sivim kachketom. Najednom prilazi i

On:Brate, ima li ovde devojaka (pogleda naokolo) Aha, ima.
Ja:Brate, ima malo. A kako si usao ovde?
On:Na vrata. Brate, pitao sam momka ispred da li ima nekog, a on kaze da je unutra ekstara. Jes ekstra, kako da ne....
Ja:Brate, a je l znas ti gde si dosao?
on me pogleda , pa nastavi da razgleda diskoteku.
On:Hej, vidi onu dvojicu. Pederi (pokazuje na dva momka koji se uvijaju jedan oko drugog)
Ja:Ovo je posebna zurka.
On: Kakva?
Ja:Maskembal (saljivo)
on me ponovo pogleda sa osmehom i nepoverenjem
Ja:Sta te briga, niko te ne dira.....(ponvo me pogleda na kratko)...ovo ti je gej zurka.
On:Ma daj!?
Ja: Stvarno
On: Ne seri (zbunjeno, u tom trenutku prolazi neki fem peder). Sada cu da pitam. (odlazi do kelnera) Jel ovo gej zurka (kelner posle par sekundi klimnu glavom. Decko brzo krenu ka izlazu, na kratko se okrenu i odmahnu mi.)

:kosa: :kosa: :kosa: :kosa:
Korisnikov avatar
By avalon
Joj grdan.... Usla ovcica medju vukove :smeh:
Korisnikov avatar
By IriS
jaouj jadni?ak :smeh:

ali je bar bio fin i lepo ti odmahnuo ru?icom kad je krenuo ka izlazu :lol:
By жњ
Originally posted by Super Mario
Pricam sa drugaricom, dok primecujem prezgodnog usamljenog momka, priblizno 83-84.godiste u bodi majici kratkih rukava i sivim kachketom. Najednom prilazi i

On:Brate, ima li ovde devojaka (pogleda naokolo) Aha, ima.
Ja:Brate, ima malo. A kako si usao ovde?
On:Na vrata. Brate, pitao sam momka ispred da li ima nekog, a on kaze da je unutra ekstara. Jes ekstra, kako da ne....
Ja:Brate, a je l znas ti gde si dosao?
on me pogleda , pa nastavi da razgleda diskoteku.
Ja:Hej, vidi onu dvojicu. Pederi (pokazuje na dva momka koji se uvijaju jedan oko drugog)
Ja:Ovo je posebna zurka.
On: Kakva?
Ja:Maskembal (saljivo)
on me ponovo pogleda sa osmehom i nepoverenjem
Ja:Sta te briga, niko te ne dira.....(ponvo me pogleda na kratko)...ovo ti je gej zurka.
On:Ma daj!?
Ja: Stvarno
On: Ne seri (zbunjeno, u tom trenutku prolazi neki fem peder). Sada cu da pitam. (odlazi do kelnera) Jel ovo gej zurka (kelner posle par sekundi klimnu glavom. Decko brzo krenu ka izlazu, na kratko se okrenu i odmahnu mi.)

:kosa: :kosa: :kosa: :kosa:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FACO NAD FACAMA!
By fazza
Originally posted by Super Mario
Ja:Hej, vidi onu dvojicu. Pederi (pokazuje na dva momka koji se uvijaju jedan oko drugog)
Pogledaj shta si napisao gore. :) Nije "Ja" nego "On", zar ne? :D :)

btw, ja mislim da on nece nikom smeti da kaze gde je bio sinoc. :) Znash li
shta bi mu radili da to nekome ispricha. :)

Bash shteta shto je otishao sa zurke, kad je vec doshao mogao je josh malo
da ostane, mozda bi mu se otvorili novi vidici. :lol: :smeh: :zavera:
By Bombina
e pa sorry nisam isla na zurku,veoma sam umorna i spava mi se,,imala sam jucer los dan i bila sam zubara
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by fazza
Pogledaj shta si napisao gore. :) Nije "Ja" nego "On", zar ne? :D :)
Da, greska moja.
Originally posted by fazzabtw, ja mislim da on nece nikom smeti da kaze gde je bio sinoc. :) Znash li
shta bi mu radili da to nekome ispricha. :)
Ja mislim da ce reci i to u stilu: Jao brate, juce usao u trezor i tek posle 20 minuta mi rekoshe da je to pederska zurka"
Originally posted by fazzaBash shteta shto je otishao sa zurke, kad je vec doshao mogao je josh malo
da ostane, mozda bi mu se otvorili novi vidici. :lol: :smeh: :zavera:
Znas kako, mogao je da ostane josh, jer ako za prvih pola sata nije provalio gde se nalazi:
1. ili uopste ne razmislja da gej zurke mogu postojati u Beogradu (narocito u tako velikim diskotekama)
2.ili da je pedere zamisljao kao skroz fem muskarce (a to nije video juche)

Razmisljao sam kako da mu saopstim (nije mi bilo sve jedno), mogao sam da udjem u dublji razgovor,napravimse lud da vidim koliko bi mu trebalo da shvati, ali imam pravilo o nemuvanju strertera ( time rushimo predrasude da smo pohotne zveri koje bi da preobracaju sve sto je musko). Ukratko prelep momak, ali kako je str8...to mora da se postuje :smug:

Jos nesto--Kada je odlazio od kelnera, rekao je "Pa zasto mi niste rekli na ulazu" (u saljivom prevodu: Joj, pederi liche na mene?! Da li to znaci da i ja lichim na pedera?)
Po uzimanju jakne iz gardarobe, okrenuo se na kratko josh jednom (da vidi diskoteku) a onda otishao. Imao sam zelju da mu na tada pridjem i kazem : brate, opusteno! Vidis da ne ujedamo.
Mislim da je bolje ispalo bez toga- prvo:shvatio je sam, a drugo u takvom stresu chovek pogresno tumaci stvari.

:ccn:
Korisnikov avatar
By Frey
I kakva je bila zurka?
Korisnikov avatar
By HARP
Pa s obzirom da na zurkama svi po?eli da dolaze sa drugaricama,sa njima i igraju i ljube se,pa još navalica str8 devojaka koje vijaju gay momke i doðu da se ludo zabave nije ni ?udo da neki srejter pomisli i da nije na gay zurci...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pa...posto niko sa foruma nije bio...da li mozda neko zna kako je bilo sinoc? Da mu je javljeno....

:puzzle:

Toliko o posecenosti...
Korisnikov avatar
By waterlily
Ja bila. Pa, ono, sve manje ljudi (to je valjda sudbina gay zurki), a muzika upravo onaj main stream koju sam prezirala u srednjoj skoli kada su te pesme bile aktuelne (Dr Alban itd.). To me, naravno, nije sprecilo da djuskam i odlicno se provedem sa dobro raspolozenom ekipom.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nije bilo losho... Ali meni nikada nije loshe :smeh: Mjuzika je bila dobra!
Korisnikov avatar
By spark
i meni je bilo fino... mada praznjikav prostor uvek bode oci... da, da, muzika me bas vratila u srednju skolu... a sve je pocelo jos u taksiju, na radiju je bio doktor igi ili kako se vec zove... :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa normalno da je manje ljudi kad BANDE nema !!
:merlinka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!