Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By djuki
Originally posted by draganlukajac
Hmmmm vidim da se ova tema ohladila :(
nije valjda da u banja luci nema ni jedano odrediste gde bi se gay ljudi mogli onako spontano upoznati
ma ima...mislim...Mr.X i tako to...ali znas kako je...bl je malen grad i sve se brzo sazna tako da niko nece ni da ide na takva mjesta..mi se vise nalazimo na nekim drugim lokacijama...gdje nas niko ne gleda i zato su party-ji super sto se toga tice...tu ima punooooooo ljudi u fazonu....et poz od jedne banjalucanke:f5:
By draganlukajac
Mr- X nisam znao da je to gay frendly lokacija , mada volio bi da jeste jer sam tamo skontao sasvim ok populaciju :) ))))
neznam nesto mi je tesko poverovati da pas ima punoooooo ljudi , osim toga drago mi je za lezbi populaciju da postoji neko ovde u bl , zaista sam mislio da vas nema u bl. jer na oglasima tesko je naci gay curu iz banja luke
POZDRAV za GAY BANJALUCANKE :)
By Omega
ja sam cuo da je ali nikad nisam iso tamo jer neznam gdje je to a i neide mi se
Korisnikov avatar
By djuki
hvala na pozdravima..ima nas...malo ali dovoljno...pa ne znam sta da vam kazem momci dodjite...upoznajte nas...mi ce mo vas sa drustvom i tako to ide u krug...sta cete kad nam je grad kao kutija sibica malen...lubatz za vas:cvetduga:
By Omega
dobro moracu onda jedan put otic ;)
kisssssssssssss
Korisnikov avatar
By alfabl
evo da se i ja ukljucim u diskusiju :) ali prvo da vas sve pozdravim posebno Djuki :)

kao i ostali ovde cuo sam da Kastel vazi za okupljaliste gay populacije ali i da imaju snosku u obliznjim zbunjima i coskovima ove tvrdjave, meni se licno to ne dopada. za parking kod medicinske elektronike nisam cuo dok nisam procitao ovde. ako je neko od vas imao neka iskustva na pomenutim mjestima nek napise, bas me zanima kako to sve izgleda :)
jos jednom veliki pozdrav svima!:hail:
Korisnikov avatar
By djuki
e hvala na pozdravima i lubatz za tebe:andjelak:
By Omega
e neznam dali je parking kod medicinske elektronike gay okupljaliste ali neki dan sam se sasto sa jednim deckom
pozdrav i pusa za sve
Korisnikov avatar
By alfabl
pozdrav svima
znaci mjesto funkcionise!
koliko je bilo sati kad si posjetio parking, kako se to desilo....?
By Omega
pa tako se moze reci
oko 20.00
ali smo se dogovorili da se tamo nadjemo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!