Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ko ce gde za Novaka?

Kucna varijanta;
8
16%
Elit public place;
11
22%
Kafana kod Mileta;:)
2
4%
Nisam jos siguran/sigurna;
15
31%
Romanticna dvojka;;)
5
10%
Ne idem nigde,soliram;
8
16%
Korisnikov avatar
By Val
E kakve vi muke mucite... Meni bash lako pala odluka. Ja radim. :D

:jelka:
By жњ
NA TRGOVE + KUCNA VARIJANTA (za pre i posle)!

MUKA MI JE OD ORGANIZOVANIH ZURKI I SAZVAKANIH LJUDI

lepo cu da strpam sampanjac u ranac i na ulicu pravac! (ovo ladno moze i da se izrepuje)

samo da se ne ponovi blam od prosle nove godine kada sam na onoj hladnoci dva i po sata cekicala osobu koja se nije ni pojavila i docekala novu godinu sama na ulici ko poslednje govno.......

.................znam........

.........znam.........

:paradajz:

:zid:

spasio me drugar koji je tuda slucajno prolazio i tako sam zavrsila na hellu i provela se ko zmaj, al opet... :ubise:
sve u svemu, kakva mi je bila nova godina, takva je bila i cela godina! tuzna, hladna, odvratna i haoticna sa nekoliko ekstra bisernih momenata! ma samo da se zavrsi vec jednom!

2006 WELCOME!
Korisnikov avatar
By Skyen
kucna varijanta + midnight hour na Kuzum fortressu uz zvonjavu Sahat kule, sampanj i vatromet sa sveobuhvatne distance, hmmmm, ovo jos nisam radila :mjuza:
Korisnikov avatar
By M M and I
Mi cemo novu 2006-tu docekati u...
Slika
...u Tokiju

Ovaj most na fotografiji se zove, zamislite "Rainbow Bridge

Jedva cekam da se provozam Shinkansen-om:
Slika

Vec iscitavamo vodice i ostale knjizice ne bismo li se snasli i uspeli da vidimo sto vise...
By SUNNY B
ja najverovatnije radim za novu godinu do 02 am a posle za mene pocinje zurka....
By Bombina
eee bas lepoooo sto ne stavljate na scenuuu
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Na gajbi kod ortaka. Kako mi covek rece, do juce dolazak mu je potvrdilo 30 ljudi! U je...
U svakom slucaju siguran sam da ce biti do jaja. A pola sata pre ponoci, zna se: PRAVAC TRG! :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:dropdead: ocu ja da radim, barem me ne bi zvali na sve strane...
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok. znaci JA OVO VISE NE MOGUUUUUU

maltretiranja, mogucnosti i nemogucnosti, preferencije, zilion ljudi, kriterijumi vaznosti i blah, blah....

ako sa ovim, ljuti se onaj, ako sa onim smorim se ja, ako se smorim ja smori se neko 18-ti, pa se nadrka 14-ti, a ako nista onda kako nista, ako sa ovima, ljute se oni, ako sa onima, a sto ne onda sa ovima, ako ovde, zasto ne tamo??? :tornado:

histerija vezana za jedno vece provoda koje obelezava pocetak nove godine...
da mene simbolika i datum jebe u nezdrav mouzak?? nou, tenks :no:

znaci, ja cem sama u bg, uz neki skupi konjak i Boga pitaj sta, kul mjuzu i klopu... sama....
prostora ima, ako neko hoce da upadne da me jebe, neka se javi na pvt :lol:
Korisnikov avatar
By weatherman
Jao slazem se...poludeo sam zbog tih stvari oko ko ce biti, ko nece biti ali nemoj da dodje i onaj jer ja onda necu doci, itd, itd...uzas...

Sve u svemu...zacin C...ja sam odlucio i ne menjam vise nista...:bubblegum:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Ja, na kraju kod prve komsinice, skolske drugarice i dugogodisnje prijateljice..... mada, moglo je i gore da bude :shrug:

Zvanicno izjavljujem da MRZIM NOVU GODINU!!! i 1. MAJ!!! i sve ostale glupe prznike kad drustvo pokusa da ti nabije kompleks sto si sam/a. "Sirota ona, nema DECKA pa da lepo s njim provede praznike..." ..... sirota JA, bicu sama i usamljena :uplasen: :durenje:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Kittrie
ok. znaci JA OVO VISE NE MOGUUUUUU

maltretiranja, mogucnosti i nemogucnosti, preferencije, zilion ljudi, kriterijumi vaznosti i blah, blah....

ako sa ovim, ljuti se onaj, ako sa onim smorim se ja, ako se smorim ja smori se neko 18-ti, pa se nadrka 14-ti, a ako nista onda kako nista, ako sa ovima, ljute se oni, ako sa onima, a sto ne onda sa ovima, ako ovde, zasto ne tamo??? :tornado:

histerija vezana za jedno vece provoda koje obelezava pocetak nove godine...
da mene simbolika i datum jebe u nezdrav mouzak?? nou, tenks :no:

znaci, ja cem sama u bg, uz neki skupi konjak i Boga pitaj sta, kul mjuzu i klopu... sama....
prostora ima, ako neko hoce da upadne da me jebe, neka se javi na pvt :lol:
Jao jeste...A najvise ne podnosim one ljude koje kad upitas sta ce za Novu Godinu oni kao nesto mumlaju da nemaju pojma, nisu jos nista smislili...a imaju vec sve isplanirano samo nece da kazu...
A mrzim i da moram da se mislim sta cu ja za NG. Ta nametnuta histerija, ta "obaveza" da se dobro provedes za tu noc koja nije nista posebnija od bilo koje druge.
Originally posted by weatherman
Jao slazem se...poludeo sam zbog tih stvari oko ko ce biti, ko nece biti ali nemoj da dodje i onaj jer ja onda necu doci, itd, itd...uzas...

Sve u svemu...zacin C...ja sam odlucio i ne menjam vise nista... :bubblegum:
A tek sto te "kombinacije" ne mogu....a pogotovo ne ta uslovljavanja tipa :"ako dodje taj i taj onda necu ja" itd... :barf: KAd mi neko tako kaze obicno mu kazem da su kod mene svi koje poznajem dobrodosli a oni koji se ljute biraju sami da li ce da dodju ili ne, njihov izbor na koji ne mogu da uticem kao sto ni oni ne mogu da uticu na moj izbor koga cu da zovem.
Originally posted by Vanilje_jenta
Ja, na kraju kod prve komsinice, skolske drugarice i dugogodisnje prijateljice..... mada, moglo je i gore da bude :shrug:

Zvanicno izjavljujem da MRZIM NOVU GODINU!!! i 1. MAJ!!! i sve ostale glupe prznike kad drustvo pokusa da ti nabije kompleks sto si sam/a. "Sirota ona, nema DECKA pa da lepo s njim provede praznike..." ..... sirota JA, bicu sama i usamljena :uplasen: :durenje:
Da, da...cista istina. I sve te nesto pitaju sta ces ti sa nastavkom pitanja koji se podrazumeva :"...ti koji/-a si single..."
Uh ta mi je prica poznata...

Eh, kad mi je pukao film od svih kombinacija, pricica i ostalih uslovljavanja, odlucih da uzmem moju drugaricu za ruku, pa do najblize agencije "Fritids Resor" i uzmemo dva mesta u jednoj novogodisnjoj turi za Tokio...Polazak sutra navece.

:mjuza:
Korisnikov avatar
By *deni*
Drugovi i drugarice !

Ne dozvolite da vam se priprema za docek Nove godine pretvori u mucenje i iritaciju, jer je onda zaista najbolje da ne idete nigde.

Najbitnije je naoruzati se balonima, sljokicama, raznim kicankama i novogodisnjim kapama i dobar provod je zagarantovan.

:party: :yay: :sweet:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by *deni*
Drugovi i drugarice !

Ne dozvolite da vam se priprema za docek Nove godine pretvori u mucenje i iritaciju, jer je onda zaista najbolje da ne idete nigde.

Najbitnije je naoruzati se balonima, sljokicama, raznim kicankama i novogodisnjim kapama i dobar provod je zagarantovan.

:party: :yay: :sweet:
Pa jeste...u pravu si...

U svakom slucaju, drugovi i dame, gospodo i drugarice
Srecna vam nova 2006-ta godina!
Mi spakovali kofere i veceras krecemo. Novu godinu cemo docekati vise sati pre vas...tacnije, punih 8 sati cemo biti u novoj 2006 godini pre vas koji cete biti u CET-zoni. :pivce: :cheer: :dance: :hiphip: :dance: :hyper: :bubblegum:

Sayonara :putnik:
Korisnikov avatar
By *deni*
No, dobro je, samo kad sam osetio da si ti konacno dobro raspolozen, dear Mimi....
:kiss: :vatroslava:
Korisnikov avatar
By M M and I
No, dobro je, samo kad sam osetio da si ti konacno dobro raspolozen, dear Mimi....
:kiss: :vatroslava:
Pa ebi ga Deni...Ti ne bi bio dobro raspolozen da ides veceras za Tokyo??? :dance: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By *deni*
Najiskrenije, bio bih i tada, ali meni i inace ne treba mnogo pa da budem dobro raspolozen, pa sam i ovako in good mood...

:sweet:

Evo, Mimi, neka te na put u Tokijo isprati pesma Jasmine Medenice, u kojoj ima dosta meni svojstvenih elemenata:

"Ja sam srecna i volim da zivim
svima prastam, nikoga ne krivim...

Meni samo malo treba
pa sam srecna sve do neba...
Heeeej, ljubavi..."

:dance: :dance: :dance: :kiss: :andjelak: :zen:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jao deni, zaljubicu se u tebe :)

kad procitam neki tvoj post, raspolozenje mi se dize naglo...kao i kita kad te vidim u kadi...

podsjetio si me da su za N.g. najbitnije sljokice i dobro raspolozenje, pa mi je sad lakse zbog otkazivanja doceka u Kotoru... Ja palim na sjever CG, i tamo cu da se razbijem od tekile i vutre, a sljokice su vec spremne...
tnx 1 more time:obraz:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by CokoladnaBananica

...kad procitam neki tvoj post, raspolozenje mi se dize naglo...kao i kita kad te vidim u kadi...
Mislim, ovo ti je krajnje neukusna izjava...

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by CokoladnaBananica

...kad procitam neki tvoj post, raspolozenje mi se dize naglo...kao i kita kad te vidim u kadi...
Mislim, ovo ti je krajnje neukusna izjava...

:vatroslava:
Pa sad...covek ti uputi kompliment a ti mu tako vracas..."neukusna izjava"!...mos misliti...ta man´te ga molim lepo :alexis:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja nisam ni rekao da mi ta izjava smeta, samo sam konstatovao da je neukusna, sto svakako jeste.
:andjelak:
Korisnikov avatar
By tramp
konacno znam gde idem - posto smo odlucile da je sve bezveze pravimo lezbo zurku kod prijateljice u stanu - donosenje seks igracaka je pozeljno :blush:
evo pozivnica
Slika
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ostajem kod kuce, uz domace vino, bogatu trpezu i TV program.
Nadam se da ce doci i moja devojka, pa da se scucurimo kraj kaljeve pecke i gledamo televiziju.
By жњ
hehe tramp, "not so humble home" ;)

-------------------------------------------------------------------------------------

moji planovi su se promenili. posto sam odbila jednu zurku da bi posetila drugu koja je otkazana, za novu godinu idem do Qrca i nazad!
odlucila sam da ukrasim jelku i da nateram mamu i tatu da mi na flasu rakije stave cuclu i da ostave paketice ispod jelke kojima cu se obradovati kao da ih je doneo deda mraK licno, razbacujuci rucno pravljene konfete svuda oko sebe i bacajuci petarde sa balkona na glave neduznih prolaznika smejuci se opekotinama treceg stepena.

mozda i ispadne i dobro. hu fakin knows?

Slika
Korisnikov avatar
By djo
evo ovako, prvo jedna vecerinka za 30oro, a onda omanji party u studentskom pozoristu :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Plan je da idem na tri mesta (sva unutra hvala Bogu). Da li cu uspeti i koliko ce biti zelje pitanje je. Sad, kad razmisljam, najradije bih prespavao.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!