pa ja se obicno sebi nasmejem ali evo
1 - pre par godina trcim ja na autobus i vidim ga kako prilazi stanici a ja treba da pretrcim ulicu i izracunam da taman stizem i ... spadnu mi pantalone - bile na vezivanje i odvezale se i tako ... izlazi mi drug/komsija i jos gomila komsiluka iz busa i umire od smeha, naravno meni autobus pobegne... i tako ja se nasmejem
2- saljem ja slike mami nakon puta u Srbiju i greskom joj posaljem sliku sa nastupa - polugolu, zalivena "krvlju," sa perikom ... i stize mi odgovor nakon par dana "ehem, kakva ti je ono slika"
a mami sam tako greskom poslala link na sexshop dok sam chatovala sa njom i khm jos jednom osobom koja nam ovde krije svojem blamove
3-pre par dana mi se pojavi kres varijanta na vratima u sred noci i tako nakon seksa i toga sto je meni digla razpolozenje koje je u qrcu ovih dana ode kuci, i ja da budem mila i draga posaljem seksi poruku i kao bas mi je drago sto si dosla i ... posaljem svojoj prijatejlici koja naravno odgovori sa "huh???" sreca da mi je dobra prijateljica .. posle pomislim zamisli da tako posaljem drugoj kres varijanti poruku "lepo sto si dosla"
*inace to sa SMSovima je stvarno katastrofa, jednom sam poslala ex-varijanti poruku kao "vidimo se" (trebala prijateljici da ide ta poruka) - sreca ona se nije setila ko sam i posle toga joj obrisem broj da ne bih opet poslala ...