Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Da li vam se desavaju blamovi? Cesto ili retko? Da li su zestoki ili sitni? Aj nabrojte neki ;)
Korisnikov avatar
By zboO
deshavaju mi se retko...ali su obichno ogromni...

ja ti moj isprichala sinoc....

sa "poznatom" devojchicom (slatkish)....kolima, polu-otvorenim prozorm, i vic i bonom koje su me gledale kao idijota, i naravno smejale se....blabla....

sramota me je da pricham , a mozda ce i ona prochitati....ali kreten sam nevidjeni!!!!
...ako je sretnem opet, pobeci cu...
By жњ
Originally posted by zbunjena
ja ti moj isprichala sinoc....

nisi mi ispricala bre!

ili sam bila too drunk pa se ne secam Slika :nerd:
Korisnikov avatar
By Kupper
Zbunjena, Kako bese ona prica od pre 2-3 godine??? Ugasio ti se BMW:roll:, vas 25 bile u njemu, sve te ostavile da guras do prve kante....po nekoj zimi?

Ko zna sta sam zapamtio od cele te price i sta je ovde tacno, samo se secam da sam se valjao po podu....
Korisnikov avatar
By IriS
da daaaa, kako je lejmerka samo tako ponekad duhovita :kakodane:
Korisnikov avatar
By spark
ne verujem u blamove nesto previse....

ali evo, ako su to blamovi - cesto mi je otkopcan slic... cesto se saplicem o stepenice... i previse cesto sam prema skotovima isuvise tolerantan i pravim se da ne primecujem njihove gadosti...
Korisnikov avatar
By Kupper
@Kiss - ako si meni nesto rekla da znas da nemam pojma ni ko/sta je lejmerka, ni sta si 'tela da kazes.
By жњ
kad smo kod toga... setih se jednog bisera iz moje bogate riznice

isla sam u soping u piramidu i tako od butika do butika probala farmerke. i u jednom od njih probam jedne bas super i kao, pogledacu jos jednu radnju na drugom kraju trznog centra pa cu da se vratim po njih. sva srecna i ustreptala sam hodala trznim centrom i primetila sam da mi se svi smeskaju; sto tipovi sto ribe i onako ponositoj, visoko dignutog cela mi zuji kroz glavu "ujea, bas sam riba", a oni meni namiguju li namiguju, a ja njima odmigujem i dizem obrve, ma flert sa celim trznjakom, fantazija jedna...
da bi skontala u narednoj kabini da mi je samo otkopcan slic, i ko za inat, tada se bas nosio strec, tako da se onaj deo izmedju dugmeta i donjeg dela slica maksimalno rastegao i mogu samo misliti nasta sam licila. Od "najjace ribetine" do totalnog kretena. A ja se ponadala, smjc... :usamljen:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Meni se to stalno desava... Cek da vidim nesto najskorije...
A, znam!
Pomagao sam drugu na trgu da deli neke upitnike oko hiva, elem vidim ja grupicu tipova (jedan je bio mmmmmmmm) i naravno odem i zamolim ih da popnune upitnik. Prihvate se oni pisanja, zavrsi jedan i da mi papire. Naravno ja ne bih bio ja kada mi ti papiri ne bi ispali. E sad fora je bila u tome sto sam u procesu hvatanja uspeo da ih zaustavim, ali na dupetu najsladjeg tipa. Onako zbunjen i odusevljem crvstinom covekove pozadine, ja sam 2 minuta stajao drzeci ga za dupe sa sve onim papirima, dok je okolina umirala od smeha... That's me :P
Korisnikov avatar
By IriS
@kupp - nek ti duhovita curica objasni šta zna?i lejmer, pošto su nju ?astili tim izrazom, nisam ga ja smislila (bogu hvala)
By жњ
da prepisem ovaj genijalni iz dela o prošlom do?eku nove godine

"...samo da se ne ponovi blam od prosle nove godine kada sam na onoj hladnoci dva i po sata cekicala osobu koja se nije ni pojavila i docekala novu godinu sama na ulici ko poslednje govno.......

.................znam........

.........znam.........

:paradajz:

:zid:

spasio me drugar koji je slucajno prolazio pored pozorista i tako sam zavrsila na hellu i provela se ko zmaj, al opet... :ubise: "
By Bombina
uf bas me neinteresuje grubi blamovi
Korisnikov avatar
By tinkerbell
u X-u mi je pao zvucnik na glavu...prestao je (naravno) da radi... i to je sve ona videla, a nije trebalo ...

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Shmi
:smeh: :smeh: :smeh:
Ja moj blam najnoviji necem da ispricam! :D
By жњ
Originally posted by shmizllica
:smeh: :smeh: :smeh:
Ja moj blam najnoviji necem da ispricam! :D

sta se onda javljas?

PA ISPRICAJ NAM!!! :D
Korisnikov avatar
By Shmi
Samo se smejem tinkerbalu... necem da ispricam blam... :blush: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By colorado
ja ne osecam blam. dozivljavam blam situacije, ali mene stvarno nije blam... ne znam, mozda i jesam nekad, ali sad ne mogu da se setim. Waterlily, upomoc!
Korisnikov avatar
By Mars
Pa i ne...

Kada sam mislio o tome, ucinilo mi se na prvi pogleda da su mi se nekad i desavali. Medjutim, stvar je u tome da sam ja neke stvari previse primao k srcu... pa ih tretirao kao blamove.

Zadnje cega se secam.... Na poslu narezivao film, "Mulholand dr.", i da proverim pustim ga, onako slucajno kliknem na neki deo filma. I bas bude ona scena seksa njih dve, sise preko celog ekrana, i bas tad udje jedna koleginica srednjih godina da se upoznamo...Hriscanka, majka itd. Secam se da sam se izblamirano osecao.

"A sto je najcudnije - uopste ne radi vezbe za dupe!!!"
(ogovaranje Marsa u teretani)

http://www.60secondstory.contagiousmedia.org/
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by colorado
Waterlily, upomoc!
Nesreco pa ne prizivaj je ce odma da isprica i moj blaaaaaaaam! :blush:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
ajde ajde... :klap:

pa kad se smejes mom blamu :durenje:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hihihi tinkice, ja cu te branim od zlih zvucnika iduci put :smeh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A da im pricam za igru reci :smeh: :kesa:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Naaaaaa, nije zanimljivo kada se slozis :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!