Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Evo da i ja prvi put otvorim temu ovde :) ...
Da li se osecate ugrozeno i getoizirano na ovom forumu? Ako da zasto?
Ovo pitanje je usledilo iz brojnih posotova u kojima sam stekao takav utisak. Takodje imam utisak da je kod lezbejki stalno prisutna ta neka potreba za izdvajanjem i necim posebnim kao moguca posledicu tog osecaja ugrozenosti. Tu potrebu npr. nikada nisam primetio kod gay momaka. Evo vam nekoliko primera:
1) Na ovom forumu ne postoji soba koja se zove testosteron fix, dok estrogen fix postoji. Neke od vas ce mi odmah odgovoriti da su sve ostale sobe u principu testosteron fix, ali ja se sa tim ne slazem. vama niko ne brani da pisete po tim ostalim sobama, kao sto i meni prija da komuniciram sa vama preko ove teme u vasoj sobi :)
2) Koliko je meni poznato, pre nekih godinu ili 2 u ovoj sobi su bile teme o pravljenjima iskljucivo lez zurki. Nikada nisam primetio tu tendenciju kod gay momaka.
3) Jedan forumas je bio pozvan preko svoje lez drugarice na neko privatno okupljanje. Nigde nije bilo napomenuto da je to okupljanje iskljucivo za lez, ali je jedna od devojaka krajnje "suptilno" i neprijateljski upitala sta on tu trazi s obzirom da je musko.
Da se razumemo, meni uopste ne smeta ta pojava, odvajajte se koliko hocete, samo sam radoznao zasto?
Dalje, postoji i ona neka statistika koja kaze da je otprilike 10% muskaraca gay, a tek oko 2% zena lez. Jednostavno nas ima vise i shodno tome postoji mnogo vise nasih postova na ovom forumu. Da li vas to ugrozava? Mozda vam se zbog toga cini da smo omniprisutni?
So :) ?
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By zboO
skroooz sam ugrožena , i ja i moje dupe...sre?a pa sise nemam ina?e ne znam šta bih radila!! :hmm:

žene žive u getu, mi smo ti kao jedna velikaaaa sekta....ne primamo nikoga....tj. nikoga ko ima visuljak...sorry but jebiga....a i kada neki mladi? zaluta, mi od njega napravimo sekicu...

eh sada....(i opet moram da se vratim na englesku tastaturu, zbog simbola ....grrr)
1) Na ovom forumu ne postoji soba koja se zove testosteron fix, dok estrogen fix postoji. Neke od vas ce mi odmah odgovoriti da su sve ostale sobe u principu testosteron fix, ali ja se sa tim ne slazem. vama niko ne brani da pisete po tim ostalim sobama, kao sto i meni prija da komuniciram sa vama preko ove teme u vasoj sobi
pazi, ko vama brani da otvorite takav sobichak???? U vecini ste ovde, pa vam i ne treba, a kao sto vidish u ovom folderu pishu svi, i nisu samo teme vezane za tampone i klitoris ( morala sam ovo da napishem)i kao sto opet mozesh videti, nas zena, devojaka, curica ima svuda po forumu, a najmanje ovde...ovaj deo je bash slabo posecen u poslednje vreme.......nemoj me pogreshno shvatiti, ali ti si 1001 koji postavlja ovo pitanje, pa je vec malo postalo dosadno....

ps. mushkarci me nimalo ne ugrozavaju....a ja bih bash to zelela..

:molise:
By Bombina
nimalo ipak ne bi trebalo da budu ugrozeni ,ipak valja treba da budu neki strucnjak
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by zbunjena
kao sto opet mozesh videti, nas zena, devojaka, curica ima svuda po forumu, a najmanje ovde...ovaj deo je bash slabo posecen u poslednje vreme...

ps. mushkarci me nimalo ne ugrozavaju....a ja bih bash to zelela..

:molise:
toliko je slabo pose?en da mislim da bi trebalo da se ukine, ?ak devojke otvaraju mnogo tema u podforumima Ljubav i seksualnost i Golicljive stvari...

a što se ženinog p.s.-a ti?e, potpuno je podržavam i slažem se sa njom, o?u i ja da me neki muški? malo ugrožava ;)
Korisnikov avatar
By Val
:spank: More snajka! Cut' tu i :hekla: .
Korisnikov avatar
By IriS
vel´ka, nemoj se mešaš u ozbiljne diskusije. Znam ja da ti voliš estrogen više nego išta, ali ovo je ?injeni?no stanje
:mete:
Korisnikov avatar
By Val
Dobwo, dobwooo...odoh ja opet. :kiss:
Korisnikov avatar
By m..
Ne, sto bih bila, mislim, da, cini mi se da generalno ima manje zena nego tipova na forumu, i da recimo u golicljivim stvarima ima vise tema koje se odnose na na muski sex, ali mislim, whatever...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Kao što gazele imaju posebne rezervate po Africi, tako i lezbejke imaju poseban deo na forumu. Moramo da se brinemo da ne izumru pa ih ?uvamo :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By spark
komplikovano pitanje, mada su se slicne rasprave vodile i ranije... da sam lez riba ne bih se osecao ugrozenom, mada, potpuno razumem one koje se tako osecaju...

:ccn:
By Paris
A otkud sad toliko interesovanje i briga pedera za lezbejke???
Korisnikov avatar
By Nocturnal
zbunjena
skroooz sam ugrožena , i ja i moje dupe...sre?a pa sise nemam ina?e ne znam šta bih radila!!
žene žive u getu, mi smo ti kao jedna velikaaaa sekta....ne primamo nikoga....tj. nikoga ko ima visuljak...sorry but jebiga....a i kada neki mladi? zaluta, mi od njega napravimo sekicu...
eh sada....(i opet moram da se vratim na englesku tastaturu, zbog simbola ....grrr)
Nema potrebe za ovim. Pitanje nije bilo zlonamerno, mozda eventualno odabir reci nevest (npr. rec ugrozeno). Ako je tako izvinjavam se :sesir: .
zbunjena
pazi, ko vama brani da otvorite takav sobichak???? U vecini ste ovde, pa vam i ne treba, a kao sto vidish u ovom folderu pishu svi, i nisu samo teme vezane za tampone i klitoris ( morala sam ovo da napishem)i kao sto opet mozesh videti, nas zena, devojaka, curica ima svuda po forumu, a najmanje ovde...ovaj deo je bash slabo posecen u poslednje vreme.......nemoj me pogreshno shvatiti, ali ti si 1001 koji postavlja ovo pitanje, pa je vec malo postalo dosadno....
Niko nam ne brani, ali jednostavno ne vidim potrebu za time (kao ni za ovim kutkom inace). Ja nisam u vecini ovde, evo ovo mi je prva tema u ovoj sobi u koju ionako zadjem jednom u 100 godina, tako da ne znam koji sam po redu koji postavlja to pitanje :) .
m..
Ne, sto bih bila, mislim, da, cini mi se da generalno ima manje zena nego tipova na forumu, i da recimo u golicljivim stvarima ima vise tema koje se odnose na na muski sex, ali mislim, whatever...
:up: (ne tome sto ima manje zena na forumu nego nacinu razmisljanja :wink: )
ParisH.
Posto ne pratim teme u Estrogenu nemam pojma da li je bilo slicnih, pa ne znam ni koliko je to interesovanje o kome pricas...
NOX
Korisnikov avatar
By tramp
@Nox -

1- testofix - samo napred, ja sam vec par puta pitala sta ce nam estro fix i ako te zanimaju odgovori pogledaj malo po temama ima raznih objasnjenja, koliko ja shvatam ova soba je oformljena da bi se privukle zene na forum jer ih u pocetku nije uopste bilo
problem sa pisanjem u drugim sobama - ovo sam vec u nekoj temi rekla, jako cesto se desi da vecina tema prerastu u interno prepucavanje izmedju par muskih i kada se zena ukljuci u razgovor preskace je se - zasto meni nije jasno, niti mislim da je resenje u pisanju u estro fixu, cak naprotiv mislim da je resenje vise pisanja drugde ali nisu sve zene dosle na forum da bi se bavile rodnim ratovanjem i sirenjem razumevanja izmedju gay muskaraca i zena, cak verujem da vecina nije ovde dosla sa tim ciljem

cesto se podrazumeva da sve zene uglavnom pisu po estrogenu iako vecina pise po citavom forumu - zasto ih se ne primecuje, nemam pojma

konacno - postoje teme u estro fiksu koje nisu samo za zene ali kao i ti vecina gay muskaraca zaobilazi estro fix, zasto? ne secam se da je neki "prekoren" sto tu pise...

2- zurke/okupljanja - kako uglavnom kad se organizuje mesano okupljanje to znaci 9 tipova na svaku curu a i za tu jednu mozes samo da se nadas da je lez/bi a ne str8 suporterka a ljudi cesto idu na zurke ne bi li se smuvali sa nekim/om ... jedno od resenja je okupiti samo lez/bi zene ... ja ne podrzavam iskljucive partije i nisu mi dragi ali isto tako ako mi je cilj "muvanje" idem u lezbejski bar gde ce mozda biti par tipova, ne zato sto mi isti smetaju, nego zato sto mi nisu "meta"
negativna reakcija na tipove, pretpostavljam, dolazi zbog str8 daveza koji se privaljuju na lezbejske zurke u nadi da ce ispuniti svoj "san" - znam da je to cista predrasuda sa moje strane ali ta predrasuda ima veze sa par vrlo neprijatnih situacija gde su mi se kacili kojekakvi koji su umislili da je moj zivotni cilj njihovo zadovoljstvo

inace su mi najdraze one situacije gde je drustvo potpuno pomesano ali to se retko nadje

a zasto gay momci nemaju tu tendenciju - pa ne znam, da nismo u estro fixu mozda bi nam se neki i pridruzio u diskusiji i objasnio mada nisam sigurna da je to sasvim tacno jer mi se znalo desiti da odem sa drugom na gay musku zurku i da par tipova budu bas neprijatni iako od vecine dobijem pozitivan prijem cak i kad sam jedino zensko u prostoru

negativan prijem nije bio u smislu pitanja sta cu tu nego u smislu bukvalnog stajanja ispred mene i izmedju mene i sagovornika i okretanje ledja - to je mozda suptilnije od pitanja sta ces ti ovde ali nije nista prijatnije, ili recimo kad neko nece sa tobom da razgovara jer si zensko pa sta ima da trosi vreme na nekoga ko nije potencijalan seks... naravno da zbog par tipova ne zelim niti cu stvoriti negativnu sliku o citavoj grupi ljudi ali samo hocu da ti dam par pogleda sa druge strane ;)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Estrogen valjda i jeste nasao kada je zena bilo kritichno malo, sada bash i sumnjam da je to sluchaj i iako veci deo pishe svuda po forumu :up: opet se sve drze i ovog foldera.

Imali smo pre par meseci bash ovde valjda raspravu gde ne samo da je trebao da ostane Estrogen Fix nego da se uvede podfolder za lezbejski sex, lezbejsku ljubav, umetnost, putovanja, muziku ...
Shto je po meni bilo skroz apsurdno, umesto da idemo ka ukidanju geta mi ga produbljujemo i to zbog chega? Jer neko ne zeli da vidi teme o pushenju qrca ili ne zeli da chita mushke odgovore u temama o ljubavi... jebiga..

Meni lichno ne smeta ako je vama ok, izbegavam da pishem jer od kad sam doshao na forum smatram to iskljuchivo zhenskim klubom u smislu da ochekujem linch :elektro: ako neshto napishem a bilo je par super tema. Opet otvarati duple teme u drugim folderima je smor.

Takodje nisam primetio da se zensko misljenje preskache po forumu vishe od mushkog mada mozda ja to gledam iz svoje perspektive, dunno...

Inache, desi se da se osetim ugrozeno od raznih kreatura...

p.s. tramp ti od sad nosi dildo pa kad ti okrene ledja izvadish, zamahnesh i pocheshesh po njegovoj zadnjici, ce da se okrene s shiroko otvorenim ustima (da li za prichu ili... :D )
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by unic0rn

p.s. tramp ti od sad nosi dildo pa
cuj OD SAD... pa ona to vec uveliko radi! Bless her heart.
Korisnikov avatar
By tramp
:smeh:

ipak najvolim kad krene str8 tip da mi gurne ruku pod suknju i uhvati dildo ... sta da radim kad je zabavno

inace ko pravi smajlije? kako da urgiram da mi se napravi :dildo: ?

mene inace nervira kad se "opste" teme postave ovde - teme koje stvarno nemaju veze sa samo zenama...

mislim jos mi je i jasno da neko ko hoce da cuje misljenje zenskog dela o muvanju, seksu itd to stavi ovde mada i to moze da se naglasi u temi

meni inace gay/lezbejsko odvajanje nije jasno - nisam tako vaspitama :)
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Nocturnal
zbunjena
Niko nam ne brani, ali jednostavno ne vidim potrebu za time (kao ni za ovim kutkom inace). Ja nisam u vecini ovde, evo ovo mi je prva tema u ovoj sobi u koju ionako zadjem jednom u 100 godina, tako da ne znam koji sam po redu koji postavlja to pitanje :) .
hmmm....ondaK si maleni ti taj koji je ovde ugrozen a? :lol: :lol:

ps. moj post nije trebao da te uvredi....ja sam samo nekada brutalno iskrena, i nimalo zanimljiva ;) pa tako nashkrabam koje-kakve gluposti....nemoj se osecati prozvanim.

:kiss:

pps. znam da nisi zlonameran, pa nisam ni ja poboguuuuu...

:psiholog:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
tramp
konacno - postoje teme u estro fiksu koje nisu samo za zene ali kao i ti vecina gay muskaraca zaobilazi estro fix, zasto? ne secam se da je neki "prekoren" sto tu pise...
Valjda iz istog onog razlog zbog kog neke devojke zaobilaze temu koju otvori neki gay tip, pa umesto da odgovore tu, one otvore istu takvu sa naznakom "samo za devojke". Na neke misterije zivota necemo dobiti odgovor :) ...
tramp
a zasto gay momci nemaju tu tendenciju - pa ne znam, da nismo u estro fixu mozda bi nam se neki i pridruzio u diskusiji i objasnio mada nisam sigurna da je to sasvim tacno jer mi se znalo desiti da odem sa drugom na gay musku zurku i da par tipova budu bas neprijatni iako od vecine dobijem pozitivan prijem cak i kad sam jedino zensko u prostoru
negativan prijem nije bio u smislu pitanja sta cu tu nego u smislu bukvalnog stajanja ispred mene i izmedju mene i sagovornika i okretanje ledja - to je mozda suptilnije od pitanja sta ces ti ovde ali nije nista prijatnije, ili recimo kad neko nece sa tobom da razgovara jer si zensko pa sta ima da trosi vreme na nekoga ko nije potencijalan seks... naravno da zbog par tipova ne zelim niti cu stvoriti negativnu sliku o citavoj grupi ljudi ali samo hocu da ti dam par pogleda sa druge strane
Vrlo moguce da nije tacno, ti moji utisci su verovatno posledica toga sto je meni kao momku mnogo lakse da primetim lez tendenciju ka odvajanju zato sto im nisam meta kako ti rece :) . Ovaj podebljani deo je cilj ove teme, hvala na opsirnom odgovoru :kiss: .
Gle, FER diskutant na ovom forumu koji je voljan da obrazlozi :lol: (btw. tvoji postovi na toj temi + primeri odvajanja koje sam naveo su inspiracija za ovu ovde)
unic0rn
Shto je po meni bilo skroz apsurdno, umesto da idemo ka ukidanju geta mi ga produbljujemo i to zbog chega? Jer neko ne zeli da vidi teme o pushenju qrca ili ne zeli da chita mushke odgovore u temama o ljubavi... jebiga..
Potpuno se slazem. Ono sto tine prija/ne zanima te nemoj ni da otvaras ili ugasi kada si vec otvoriola. Ni mene ne zanimaju neke, uslovno ih nazovimo, "zenske teme" pa ih lepo preskocim.
tramp
problem sa pisanjem u drugim sobama - ovo sam vec u nekoj temi rekla, jako cesto se desi da vecina tema prerastu u interno prepucavanje izmedju par muskih i kada se zena ukljuci u razgovor preskace je se - zasto meni nije jasno
Zar :puzzle: ?
unic0rn
Takodje nisam primetio da se zensko misljenje preskache po forumu vishe od mushkog mada mozda ja to gledam iz svoje perspektive, dunno...
Vidis ni ja nisam to primetio :puzzle: ... Bas cu da obratim paznju.
tramp
meni inace gay/lezbejsko odvajanje nije jasno - nisam tako vaspitama
Takodje. Interesuju me osobe, ne pol.
zbunjena
hmmm....ondaK si maleni ti taj koji je ovde ugrozen a?
Da znas :smeh: :smeh: :smeh: . Hoces li da me branis od velkih, zlih lezbejki :) ?
zbunjena
ps. moj post nije trebao da te uvredi....ja sam samo nekada brutalno iskrena, i nimalo zanimljiva pa tako nashkrabam koje-kakve gluposti....nemoj se osecati prozvanim
pps. znam da nisi zlonameran, pa nisam ni ja poboguuuuu...
Toliko o drustvenoj ulozi foruma. Eto, koliko smo vec zajedno na ovom forumu (ti si dosla tu negde kad i ja), a eto nismo posteno ni diskutovali, tako da ne znam kakve su reakcije u diskusiji tipicne za tebe, pa otud moja defanziva :) . Moz' biti da to ima neke veze sa cinjenicom da trenutno ima oko 4000 clanova foruma :lol: . :kiss: i za tebe.
NOX
Korisnikov avatar
By tramp
@Nox :kiss: znala sam da sam te inspirisala time - inace ta izjava je dosla nakon Paulijeve izjave (ajde sad da jos vise ljudi upetljamo - i da naglasim da je ovo primer a ne prozivka PauLija koji je samo izrekao sto mislim da nije samo njegovo misljenje) da ne moze da se odluci za koju zenu da glasa jer ne pise/cita po estro fixu pa je najbolje da zene same odluce... i onda mi je palo na pamet da mada postoji podosta zena koje pisu po celom forumu nekako ih se ne vidi :alikako:

eto ... ne da ja imam neke pametne odgovore ovde nego mislim da stvarno ima nesto ovde i ne samo ovde i da je krajnje vreme da gej muskarci i lezbejke (i naravno svi ostali) krenu otvoreno da pricaju o svojim medjuodnosima jer mislim da nam voleli se ili ne nema napred odvojenima

jaoj sto je sve ovo zapetljano :tornado:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
mislim da ovaj forum postoji da bi devojke imale neki osecaj intime, privantnosti i sigurnosti (to nam je u sustini mnogo bitnije nego muskom rodu).......i naravno da nebi morale objasnjavati neke stvari.......a takodje mislim da ovakva pitanja uskracuju sve to sto bi ovaj kutak trebao da pruzi.....
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Neodoljiva
[osecaj intime, privantnosti i sigurnosti] nam je u sustini mnogo bitnije nego muskom rodu
ogradjujem se od ove ocene zena ... cista sam suprotnost :sweet:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Neodoljiva
mislim da ovaj forum postoji da bi devojke imale neki osecaj intime, privantnosti i sigurnosti (to nam je u sustini mnogo bitnije nego muskom rodu).......i naravno da nebi morale objasnjavati neke stvari.......a takodje mislim da ovakva pitanja uskracuju sve to sto bi ovaj kutak trebao da pruzi.....
Vrlo je intimno, ovo sto si napisala moze da procita samo oko 4000 registrovanih ljudi :P . Salim se, kapiram delimicno sta si htela da kazes. Izdvajanjem posebne sobe za devojke moze da se dobije privid intimnosti i privatnosti.
Ne slazem sa podebljanim delom. Veruj mi, momak sam, a sve sto si navela mi je izuzetno bitno.
NOX
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by ParisH.
Uopavo me je ovo pitanje navelo da odgovorim na ovu temu. Licno se ne osecam ugrozeno, ali su mi u vise navrata ljudi govorili o nekom neprijateljstvu lezbejki i gejeva koje nisam osetila na svojoj kozi i ne znam koliko su te tvrdnja utemeljene.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
waterlily
Uopavo me je ovo pitanje navelo da odgovorim na ovu temu. Licno se ne osecam ugrozeno, ali su mi u vise navrata ljudi govorili o nekom neprijateljstvu lezbejki i gejeva koje nisam osetila na svojoj kozi i ne znam koliko su te tvrdnja utemeljene.
Ma to su price nekih zaludnih teoreticara zavere. Ja imam lez. drugaricu i super se slazemo. Nikada nemam nista protiv cele grupe ljudi, vec protiv individua, osoba. Npr. ako mi se ne svidja neka devojka ili neki decko to nece biti zbog toga sto su onona gaylez, str8, ili zato sto lose igraju tenis vec zato sto je onona po meni losa osoba. Mada naravno, uvek postoje ljudi koji se vode predrasudama, i mane pojedinacnog pripadnika grupe pripisuju celoj grupi.
NOX
Korisnikov avatar
By tramp
Nox - mozda sam ja teoreticarka zavere ali sam pocesto cula negativne komentare i sa jedne i sa druge strane - i ono "pederi su seksisticni kao i str8 muskarci" i "lezbejke mrze muskarce" - ovo ne znaci da ja licno imam problema sa gay muskarcima u svom zivotu, cak na protiv cini mi se da imam jako dobre odnose sa svim gay muskarcima koji su mi u zivotu i okruzenju (uglavnom imam dobre odnose sa ljudima tako da to mogu reci za vecinu ljudi koje znam - cast izuzetcima sa kojima se krvem jer ima i par takvih) ali nije cak stvar ni u netrpeljivosti koliko u razdvajanju sto je valjda poenta ove teme (?)

mene bas zanima gde su osobe sa separatistickim misljenjem u ovakvim diskusijama jer imam osecaj da se javlja samo :zastava: tim koji je za ljubav i harmoniju i uzajamno druzenje :setnja:
Korisnikov avatar
By KiWi
Nemam ništa protiv ženskog sobi?ka ... to nije geto ve? njihovo par?e neba ... ne smatram da su u boljoj poziciji od nas, jer me uvek puste da dam svoje mišljenje na njihovim (women only) temama.. ?esto se i zahvale ili pošalju par srculenca u2u-om ... razumem žene koje vole žene ... i ja volim žene, pa nas lože iste stvari.. a da sam se rodio kao žena definitivno bih bio lez! nema da omane!
By Paris
Originally posted by Kiwi
Nemam ništa protiv ženskog sobi?ka ... to nije geto ve? njihovo par?e neba ... ne smatram da su u boljoj poziciji od nas, jer me uvek puste da dam svoje mišljenje na njihovim (women only) temama.. ?esto se i zahvale ili pošalju par srculenca u2u-om ... razumem žene koje vole žene ... i ja volim žene, pa nas lože iste stvari.. a da sam se rodio kao žena definitivno bih bio lez! nema da omane!
How nice :lizalica: :kiss:
Korisnikov avatar
By hush
uopste se ne osecam ugrozeno...btw estrogen fix ne gledam kao neku posebnu celinu..svejedno mi je..
a sto se tice hate fazona izmedju gay i lezbejki...cist apsurd i dezinformacija...valjda se gleda ko je kakwa osoba..

ljudi...samo vise tolerancije i razumevanja....nothing else...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Here we go quoting again... :)
tramp
Nox - mozda sam ja teoreticarka zavere ali sam pocesto cula negativne komentare i sa jedne i sa druge strane - i ono "pederi su seksisticni kao i str8 muskarci" i "lezbejke mrze muskarce" - ovo ne znaci da ja licno imam problema sa gay muskarcima u svom zivotu, cak na protiv cini mi se da imam jako dobre odnose sa svim gay muskarcima koji su mi u zivotu i okruzenju (uglavnom imam dobre odnose sa ljudima tako da to mogu reci za vecinu ljudi koje znam - cast izuzetcima sa kojima se krvem jer ima i par takvih) ali nije cak stvar ni u netrpeljivosti koliko u razdvajanju sto je valjda poenta ove teme (?)
mene bas zanima gde su osobe sa separatistickim misljenjem u ovakvim diskusijama jer imam osecaj da se javlja samo tim koji je za ljubav i harmoniju i uzajamno druzenje
Covece, teoreticar zavere... Zvuci kao fraza koju bi Sloba i Seselj upotrebili u svojim zlatnim godinama. Fale mi jos samo strani placenici i domaci izdajnici :) ...
Elem, ja nisam cuo puno takvih komentara, tj. uopste. Jbt. na kojoj li ja to planeti zivim :puzzle: ? Mislim da se tema odavno prosirila na gay-lezbo odnose uopsteno, sto znaci da je postigla cilj svake diskusije, a to je da se razvija.
Separatista nema zato sto su se separatisali od ove teme :) .
Kazi mi, tramp, zasto mi se cini da sam te ubo sa ovom temom i da bi mogla o ovome da pricas i da pricas :) ?
Kiwi
Cute :) . Ne smeta mi nimalo zenski sobicak, samo ne vidim potrebu za posebnim sobickom za devojke. Mala, ali znacajna razlika :wink: .
hush
uopste se ne osecam ugrozeno...btw estrogen fix ne gledam kao neku posebnu celinu..svejedno mi je..
a sto se tice hate fazona izmedju gay i lezbejki...cist apsurd i dezinformacija...valjda se gleda ko je kakwa osoba..
ljudi...samo vise tolerancije i razumevanja....nothing else...
:kiss: :zastava:

NOX
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!