Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by zbunjena

ali eto imamo jednog autsajdera u grupi (mislim josh jednog pored nas) :lol: :lol:

A reci ti meni lepojko, koji je to autsajder jos pored nas u grupi? :lizalica: :lol:
By Paris
Obala slonovace? :kupanje: ...Sto? :lizalica: ..I oni ce nas razbiti? :trep:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by _FreestEIleŽ

P.S. Kupperu to je bilo za stari avatar. :D
Ovaj je tragedija. Prvi je ono sa u2u:D - offtopic.
Originally posted by ZvezdasBG

Sto rece Van Basten: "Teska grupa"! :lol:
Koja misao? Otisao iza kulisa, smisljao i smisljao.... :drama: i iznedri nesto sto se retko cuje:vruce:
Originally posted by ZvezdasBG
... tradicija u meðusobnim duelima nije na strani "plavih".
Na EP svojevremeno u Francuskoj tradicija bila nasa. Do tad sa Francuzima 6-2-4, sa Belgijancima 5-0-0 i sa Dancima 7-1-1. Belgija nas karala 5-0, Francuska 3-1 (Platini 3, Piksi 1), Danska 2-0....Toliko o tradiciji, vesticarenju i horoskopima.
Zvrle, Zvrle:kiss:
Originally posted by zbunjena

secate li se poslednje tekme sa lalama...HIT....primili smo 5 komada, da da....a secate li se momenta kada je onaj govnojed Berkamp nagazio Mihajlovica....da da.....vreme je da im vratimo , samo ne znam kako :nokti: ima da nas naguze samo tako....
Secamo se naravno. Jun neki...
Samo to je bilo pre 7 godina, Milosevic jos bio na vlasti, ni pomena od bombi, ceo Surinam igrao za mamu Holandiju. Lepojed Bergkamp bio mladji, u top formi...

Vreme je da im vratimo a o guzenju cemo posle.
Korisnikov avatar
By spliff
joj bash nismo imali srecce u zzrebu. ovo je najgora mogucca kombinacija... jedino da smo dobili brazil umesto argente bilo bi gore!

ali... it's not over till it's over... malo zzigicc i vuchinicc da se razigraju i sve cce biti cool. misim da bi bio red da puknemo argentinu kad vecc nismo to uradili u italiji 1990. godine

srbija!!! (i crna gora)
Korisnikov avatar
By Kupper
Nesto mislim da smo upali s Meksikom bilo bi - 'jao, kud ta velesila'...i sl...Mi smo bre ludi. Dal ima nesto da valja, sad nas i Bog i Hajdi Klum mrze.

Nagazio i Mirkovic coveka, muski, pa nista. Ne znam sta da radimo. Da bacimo Mihajlovica u umetnicko klizanje?
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by spliff

srbija!!! (i crna gora)
Hehe....izin'te, sta pise u zagradi:D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by spliff
ovo je najgora mogucca kombinacija... jedino da smo dobili brazil umesto argente bilo bi gore!

Bilo bi strava da smo dobili Brazil, bar znam da bismo izgubili od najboljih na svetu! :D
Ma, necu da se nerviram, do Lajcpiga, 11.juna, jednostavno, ne vredi... :)
By Storm
Mislim da imamo sasvim pristojne šanse, bez obzira na sastav grupe. Nekako je ova generacija fudbalera druga?ija.
Doduše, histeri?na javnost, tabloidi i politi?ari uvek mogu da pokvare atmosferu.
:gol:

P.S.
Hajdi Klum nikada nije bila nešto naro?ito.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Mali off: Hoce li meni neko da objasni ko je ta teta Hajdi Klum? :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Mislim, znam da je vodila sinoc zreb, ali ko je ona? Ko?! :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Heidi Klum (born June 1, 1973) is a German supermodel, actress, fashion designer and artist.

Bio and Career

She was born in Bergisch Gladbach, North Rhine-Westphalia, Germany.

She is most widely known for her appearances in the Sports Illustrated Swimsuit Issue and Victoria's Secret catalog. In addition to modeling, she has appeared in several TV shows, including Spin City and Sex and the City. She had a role as an ill-tempered hair model in the movie Blow Dry, played a giantess in the movie version of Ella Enchanted and was cast as Ursula Andress in The Life and Death of Peter Sellers.

In December of 2004, she became the host of a reality show called Project Runway on the U.S. cable television channel Bravo, in which contestants compete for a contract to design clothes for Banana Republic. Her own fashion designs are featured in the German mail-order catalog "Otto". She also has designed shoes for Birkenstock, jewelry for Mouawad, and swimsuits - featured in the 2002 Sports Illustrated Swimsuit Issue - that were available for sale through her personal website.

She is an avid painter and has had several of her paintings appear in various art magazines in the U.S.
[edit]

World Cup draw

Klum co-hosted the FIFA World Cup draw on December 9, 2005 in Leipzig, Germany. Although this was expected to a peak in her career, most fans and professional commentators in the German press were quite disappointed. Her speech was clear, but the dress she sported was excessively classic, covering excessive skin. Her breasts were flattened, her famous legs were not visible and her famous smile was less effective than usual.

The parts of the show where she was visible were cut out on Iranian television because her dress was considered inappropiate for broadcasting in Iran.
[edit]

Marriages and fornicous relationships

After being married to hairdresser Ric Pipino from September 1997 to November 2002, she had relationships with more famous men, including singer Anthony Kiedis and Formula-1 racing team manager Flavio Briatore. The relationship with Briatore was broken off during her pregnancy with daughter Leni. Klum announced her engagement to the British soul singer Seal on January 4, 2005, and they married on May 10, 2005.
[edit]

Pregnancies and children

Heidi Klum's daughter, named Leni (after Heidi's grandmother), was born on May 4, 2004 and weighed 3570 g. The father is Flavio Briatore, but Seal is helping her raise the child. In the earlier stages of their relationship, Heidi said Seal treats Leni as if she were his own child.

On March 17, 2005, Heidi and Seal announced that they were expecting a child. Heidi gave birth to an 3880 g baby boy, named Henry Günther Ademola Dashtu, in Los Angeles on September 12, 2005.
[edit]

Klum as mother

On April 16, 2005, Heidi raised eyebrows among media types and mothers alike when she commented that caring for newborns was a simple chore since, "babies take care of themselves- they know how to poop on their own."

http://en.wikipedia.org/wiki/Heidi_Klum
http://www.google.com/search?num=50&hs= ... tnG=Search

+novi deo u biografiji ... sjebala Srbiju na Mondijalu :oklagija:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Mislim da je _FreestEIleŽ i vise nego zadovoljan odgovorom. :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
...nahebao si sinko...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Smith5000
Heidi Klum (born June 1, 1973) is a German supermodel, actress, fashion designer and artist.

Mislim da je ovo sasvim dovoljno. :D Pretera ga bre. :D
By Paris
Originally posted by Smith5000

Mislim da je ovo sasvim dovoljno. :D Pretera ga bre. :D
Samo je...is a Greman...tacno :nokti:
By Bombina
ma ko zna da li ce nasi pobediti makar je teska utakmica
mora se da utesi
By Bombina
ma ko zna da li ce nasi pobediti makar je teska utakmica
mora se da utesi
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Veceras ?e biti odigran veliki broj prijatelsjkih fudbalskih me?eva, a nama je svakako najintersantnije gostovanje selekcije Srbije i Crne Gore u Tunisu. I rivali "plavih" na Mundijalu ?e takoðe odigrati kontrolne me?eve i to sa prili?no nezgodnim rivalima. Argentina ?e odmeriti snage sa Hrvatskom, Obala Slonova?e ?e biti gost Španije, dok Holandija do?ekuje selekciju Ekvadora.

Od ostalih utakmica vredi izdvojiti gostovanje svetskih prvaka, Brazilaca, u Moskvi, duel Italije i Nema?ke, pretendenata na visok plasman na Mundijalu, gostovanje Urugvaja u Engleskoj, kao i duele izmeðu Turske i ?eške, odnosno Poljske i SAD.

Sreda, 1. mart:
19:00h Izrael - Danska
19:00h Rusija - Brazil
19:00h Senegal - Norveška
19:00h Turska - ?eška
19:15h Tunis - Srbija i Crna Gora
19:15h Italija - Nema?ka
20:00h Luksemburg - Belgija
20:00h Poljska - SAD
20:30h Austrija - Kanada
20:30h Holandija - Ekvador
20:45h Argentina - Hrvatska
20:45h Engleska - Urugvaj
20:45h Severna Irska - Estonija
20:45h Republika Irska - Švedska
21:00h Francuska - Slova?ka
21:00h Škotska - Švajcarska
21:00h Španija - Obala Slonova?e
21:00h Vels - Paragvaj
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Prenos utakmice Tunis - SCG je na TV Pink u 19:05 h.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ostade Kezman usamljen na listi strelaca. :D Sve u svemu pobeda je pobeda. Makar i jednim golom. Malo ali slatko. :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa da, popecemo se sa 903-eg na 845-to mesto:rafal:

:hvala:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Pekerman, objavio je danas da je vec izabrao "95 odsto sastava za mondijal".

Golmani: Roberto Abondancijeri, Herman Luks.

Odbrana: Fabrisio Kolocini, Nikolas Burdiso, Roberto Ajala, Valter Samuel, Gabrijel Hajnce, Huan Pablo Sorin, Lionel Skaloni.

Sredina: Maksimilijano Rodrigez, Luis Gonzales, Havijer Maskerano, Esteban Kambijaso, Martin Demikelis, Huan Roman Rikelme, Pablo Aimar.

Napad: Ernan Krespo, Lionel Mesi, Karlos Tevez.

Slika
Korisnikov avatar
By Zemunac
Hrvati sjebali Argentince, ako se dobro secam, rezultat je bio 3:2. :shok:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma pusti ti prijateljske tekme. Jes vala sad ce Argentinci da se lome oko kockastih. Nijedan od tih meceva ne treba uzimati za ozbiljno. To je samo zagrevanje pred izlazak na glavni ring.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Legendarni Franc Bekenbauer nastavio je ve?eras u Hajatu svoju beogradsku misiju, promocijom svega što Nema?ka nudi navija?ima iz celoga sveta i ekipama u?esnicama tokom Svetskog prvenstva.

Slika
Na pozornici, pred brojnim gostima iz srpskocrnogorskog fudbala, biznisa i politike, pored Kajzera Franca našao se i simpati?ni ?lan njegovog tima iz Organizacionog komiteta Volfgang Nirzbah, koji je na šarmantan i duhovit na?in vodio ceo program. Njegove uspele dosetke ?esto su bile na ra?un slavnog zemljaka, ali je komentarima za?injenim humorom doticao brojne veoma važne teme vezane za SP. Uz ri?u o fudbalu, Nemci su prikazali nekoliko promotivnih filmova o stadionima, gradovima doma?inima i sve to na vrlo vešt na?in približili publici u Srbiji i Crnoj Gori.- U svakoj državi koju smo posetili zamolili smo navija?e za razumevanje što ne možemo da izaðemo u susret svim njihovim zahtevima za ulaznice na me?eve SP. Nismo se izvinjavali, jer jednostvano nije mogu?e da 64 utakmice prati 30 miliona ljudi koliko je bilo potraživanje. Svesni smo da ?e utakmicama prisustvovati samo 2,8 miliona navija?a, a da ?e 90 odsto od ukupnog broja da bude ljuto na nas. Ali, kapaciteti naših stadiona su takvi da ne mogu da prime sve zainteresovane. Sigurno je i Franc Bekenbauer imao neki slu?aj da su mu se za pomo? obra?ali školski drugovi, koje nije video 30 godina, kako bi im on pomogao da doðu do karte. Zar ne Franc, upitao je Nirzbah.

- Da, dosta njih me je zvalo i obra?alo mi se za pomo?. Poslednji je to danas u?inio Perica Radenkovi? Radi, našalio se Bekenbauer.
Bivši golman OFK Beograda i Minhena 1860 Perica Radenkovi? danas je na sur?inskom aerodromu do?ekao svog dugogodišnjeg prijatelja, a ve?eras je bio je zvezda jednominutnog muzi?kog spota, koji su Nemci izvadili iz arhive specijalno za ovu priliku. U spotu Radenkovi? iz igra?kih dana peva o sebi u "bavarskom stilu" i pri tome pokazuje da mu nekada davno nije bilo nepoznato i jodlovanje, kao da se pod Alpima rodio. To je ujedno bio povod da se Bekenbauer priseti svojih ranijih poseta Beogradu i obnovi uspomene na prijatelje sa naših prostora.

- Prvi put sam u Beogradu bio 1966. godine na po?etku moje reprezentativne karijere. Posle toga sam dolazio još nekoliko puta, ali ?e zauvek u se?anju ostati finale Evropskog prvenstva 1976. godine protiv ?ehoslova?ke koje smo izgubili posle penala. Tada je Uli Henes tako loše izveo penal, da sam pomislio da ?e lopta, koja je otišla daleko iznad gola, da završi u Dunavu. Takoðe, pamti?u trenere sa ovih prostora koji su zaslužni za moje fudbalsko sazrevanje. Zlatko ?ik ?ajkovski je moj fudbalski otac, a lepo iskustvo imam i iz perioda kada sam saraðivao sa Brankom Zebecom.

Slika
Poslednjih dana, selektor Nema?ke Jirgen Klinsman ?esto je dolazio pod udar kritika svog nekadašnjeg u?itelja sa kojim je osvojio SP u Italiji 1990. godine.

- Imam predlog za selektora Iliju Petkovi?a, potrebno je samo da on pristane na to. Pošto vidim da je njegova reprezentacija primila samo jedan gol u kvalifikacijama, mogao bi da nam pozajmi nekog odbrambenog igra?a, jer naša ekipa o?igledno ima velikih problema u defanzivi :lol: , ponovo se našalio Bekenbauer, da bi na ovaj predlog Nirzbah poentirao:

- Budu?i da je Nema?ka na Kupu konfederacija primala u proseku dva gola po utakmici, to uopšte ne bi bio loš predlog. Ako pristane, Iliji Petkovi?u ?emo da omogu?imo duži odmor u Nema?koj posle Svetskog prvenstva na naš ra?un.

Ugledni gost je iskreno priznao da nije dobar prognozer kada su u pitanju njegovi favoriti za Svetsko prvenstvo.

- Pred svako Svetsko prvenstvo dobijam brojna pitanja o tome ko ?e na kraju da osvoji SP. Pre ?etiri godine sam smelo tvrdio da ?e to da budu Argentina ili Francuska, a oni su bili eliminisani ve? posle prve faze takmi?enja. Ovoga puta odlu?io sam da budem obazriv sa davanjem prognoza i zato ?u re?i da šansu na visok plasman ima svako ko bude pobedio Brazil.

Bekenabeur je iskoristio priliku da uru?i poklone predsedniku FSSCG Tomislavu Karadži?u i Iliji Petkovi?u. Selektoru je pripala maskota SP - lav obu?en u dres našeg nacionalnog tima, dok je prvi ?ovek naše fudbalske ku?e dobio na dar replike umetni?kih dela koji su ujedno promotivni posteri takmi?enja. Za uzvrat Karadži? je, izmeðu ostalog, dodelio Kajteru Francu dres naše reprezentacije sa brojem pet na leðima i njegovim prezimenom.

- Pre 30 godina verovatno bi mi ovaj dres lepo pristajao. Kako sada stvari stoje, teško ?u se uvu?i u njega, rekao je Bekenbauer.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Rincewind
Vrlo dobro se se?aš! :evil:

Jel tko tu; osim mene; još dobio karte? :sveca:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Rincewind
Vrlo dobro se se?aš! :evil:

Jel tko tu; osim mene; još dobio karte? :sveca:

Karte za sta? Za prvenstvo? :trep:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!