Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by SUNNY GIRL

za tu kafanu, a ti to primeni na kopletnu scenu, vaze 3 zlatna pravila za opstanak :

1. sve sto cujes i vidis , nikome ne govori, jer sve sto kazes, moze i bice, upotrebljeno protiv tebe i tih nekih drugih.

2. sve sto zelis da kazes o sebi, ne smes reci, jer sve sto kazes, moze i zasigurno bice upotrebljeno protiv tebe.

3. ne muvaj se ni sa kim sa tih mesta.

clear enough?
:hvala:

eeeeeeee, a posto sam ja sve ove smrtne grehove po SCENA ZAVETU prekrsila odavno :redaljka: i zgresila mnogo putova :molise: , kako to da sam i dalje ziva??

mada i to je dispjutab'l, jer mi se puls takorec' ne osjeca... :sladoled:
Korisnikov avatar
By tramp
ma scena je super, bar znas ko je koga i ko jos uvek nekoga pa nemoras da se brines o "iznenadjenjima" nakon par godina :bubbles:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, sad ipak postajem a bit samosvjesna, pa da objasnim novim clanicama, i starim koje me ne znaju , a mozda cu ih pozelet u nekom moumentu...da ne bi bilo ouvog,lol
Originally posted by m..
...ali moze umanjiti sansu da do nje uopste dodje kojekakvim trac partijama...

Originally posted by GrMi_ZEka
Been there... done that... got a T-shirt! :cekam:
ja sam inace potpuno divna :angel:
Korisnikov avatar
By Kittrie
haman, kako ide onaj smajli sa oreolom??? mouram poradit na imidzu...
ah..... sto bi skarlet rekla 'ajl tink 'baut it tumarou' ...

p.s.explodirace mi komp. ispusta krajnje nebulozna zvuke kroz sluske, a nis' nije upaljeno...i tako. odoh strebam :kosa:

p.s. net bidne jasno DA SE NISAM UPRAVO VRATILA DROGIRANA SA ZURAJE, no sam sveze probudjena :budilnik:
Korisnikov avatar
By Val

recite mi zasto se onda devojke i momci koji su u stabilnim i cvrstim vezama, klone scene?!
Jer verovatno imaju pametnija posla nego da se ganjaju po zurkama. Koliko puta vam se desilo da cujete neshto o sopstvenoj devojci, s kojom ste bili na istoj zurci, udaljene na metar...tipa, muvala me i ljubila me, pa se zapitate, ma kad bre kad je celo vreme bila pored mene. Eto razloga vishe da se ti skupovi izbegavaju. Intriganti su svuda. :)
Ponekad mi se cini, posmatrajuci te "vashe" zurke, da vecina njih koji redovno idu na te "skupove", idu samo kako bi neshto smuvali za noc dve.
I nikada mi nece biti jasno, zashto se svaki put dize tolika prashina, kad je neka zurka u najavi. Da tamo dele stanove, poslove ili poneshto josh dzabaka, pa bih i razumela. Ali ovako se samo smeshim posmatrajuci tu euforiju. :)
Sve u svemu, scena mi nije potrebna za lep i kvalitetan zivot. Drushtvo ponekad da. Ali to drushtvo koje zelim da vidim, pozovem kuci, pa sami "pravimo" zurkicu.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by EYA
ne moze cak ni umanjiti sansu. zapravo ima pozitivan efekat jer sluzi kao odlican filter, za sve one koji zbog raznoraznih traceva steknu predrasude i time nisu u stanju da sami sagledaju osobu tj nekog od vas ili, recimo, mene, bolje i da se ne priblizavaju jer su tupavi i ne koriste svoj mozak pa sa njima veza ne bi ni imala smisla.
hvala sceni sto me tracari i spasava ko zna koliko bezmislenih poznastava. :hail:
Mene u principu boli uvu sta neko tamo levi prica o meni (a bogami cula sam takav asortiman da se drzim za stomak od smeha kad god se setim), nego.
Kada naletis na 28 tracara (lupacica recki, manijakinja, kompleksasica, ma stjuardesa ili daktilografkinja, bilo cega) na jednom mestu i medju njima jednu koja to (sta god) nije, nekako ne vidis drvo od sume. Nije meni problem nesto sto cujem o nekome, vec mogucnost da 's kim si - takav si' pravilo vazi bez izuzetka. Ako vidim iz daleka ok delujucu devojku u bezveze (ili jos gore 'bolje zaobici') ekipi, po svoj prilici joj necu prici... As simple as that.
Korisnikov avatar
By EYA
@ m.. kapiram ja to.
al vidis, ja ne razmisljam na taj 1/2grupni1/2 nacin i, prosto, procenjujem svaku jedinku ponaosob.
istu stvar radim u muzici, mozda cete tako lakse shvatiti, ne volim sve od nekog pevaca iako obozavm par pesama od istog... neke su mu prosto ocajne, ima debilnih pravaca muzike, u kojima, opet, gle cuda, pronadjem poneku melodijicu koja mi u srcu zaigra... znaci, prvo moram odslusati da bih znala sta je! i tako... zabranjene predrasuda, zabranjene generalizacije ! cak ni kad se koriste u svrhu odbrane... jer koliko cete mozda zastititi, sigurno cete mnogo vise kostati, plus ono sto si zbog njih izgubio (jer si se plasio da dobijes).

btw, ljudi se grupisu po bilo cemu zato sto ne znaju ko su, pa se pokusavaju naci. a posto je tako, onda mozete uvek i zajedno na tome poraditi. ja se menjam svaki dan.

kitt :hail:
By жњ
Originally posted by Kittrie
ja sam inace potpuno divna :angel:
znajem da jesi ;)

a da je scena zajebnuta, hmm :iskusenje:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hmmm, pipls, osim da falim sebe, nista ouzbiljno ne mogu reci. (ko, ti??? LAZESSSSSSSSSSS - ma bre, stvarnoooooooooo !! )

LM, slazem se sa eyom, al' kod nas se to tako nekako skoro uvijek i podrazumeva.

druga bitna stafka bi bila da NIKAD NISTA ozbiljno nisam ni imala sa 'devojkom sa scene' or whatever... nije da ssu predrasude, no mi se slabo svidzaju ljudovi...

al zato :love: prijatelja :grouphug: , i mnougo saznanja o sebi (uglavnom ruznih, al' meni tak i treba :merlinka: ) , drugima , svetu... blah, blah.....

generalno, mnogi bi rekli da sam (bila) jedna od najvecih hejterka SCENE. al' hebga, i to su predrasude i borim se protivu.

covek kao jedinka u drustvu.
pesma na albumu.
pikasova slika iz plave faze.
vaza u prodavnici vaza....
Korisnikov avatar
By Kittrie
ako neko slucajno skapira sta htedoh reci - neka mi javi :trac:
Korisnikov avatar
By EYA
ja sam skapirala :D

podsetila sam se na tvoju davno proslu fazu kad si heytovala scenu i na sva ona nasa naklapanja o tome... :doh:
a sad si kraljica iste :carica:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by EYA
ja sam skapirala :D

podsetila sam se na tvoju davno proslu fazu kad si heytovala scenu i na sva ona nasa naklapanja o tome... :doh:
a sad si kraljica iste :carica:

ufffffffff...

ti bas neces da ja nesto pojebem??? :merlinka:
Korisnikov avatar
By Kittrie
jouj, sanjala sam mucan latino-erotski (zvuci li ti pouznato :lol: ) san sa shirley manson (pjefac'ca iz garbage, za neupucene :elvis: ) ...
ali bilo je i doubrih djelofa :funkyGsex:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by EYA
@ m.. kapiram ja to.
al vidis, ja ne razmisljam na taj 1/2grupni1/2 nacin i, prosto, procenjujem svaku jedinku ponaosob.
istu stvar radim u muzici, mozda cete tako lakse shvatiti, ne volim sve od nekog pevaca iako obozavm par pesama od istog... neke su mu prosto ocajne, ima debilnih pravaca muzike, u kojima, opet, gle cuda, pronadjem poneku melodijicu koja mi u srcu zaigra... znaci, prvo moram odslusati da bih znala sta je! i tako... zabranjene predrasuda, zabranjene generalizacije ! cak ni kad se koriste u svrhu odbrane... jer koliko cete mozda zastititi, sigurno cete mnogo vise kostati, plus ono sto si zbog njih izgubio (jer si se plasio da dobijes).

btw, ljudi se grupisu po bilo cemu zato sto ne znaju ko su, pa se pokusavaju naci. a posto je tako, onda mozete uvek i zajedno na tome poraditi. ja se menjam svaki dan.

kitt :hail:
Jebote, jel znas ti koliko ljudi ima na jebenom svetu? Nekako, nazalost moras da generalizujes da ti ne bi pola zivota otislo na potencijalne idiote. Onako, ne bih bas da ljubim svaku zabu, ali mogu pokoju gatalinku ili kreketushu, one tropske cu da izbegnem, postoji velika verovatnoca da su otrovne. You know what I mean. Mislim, jesam protiv generalizacije uopsteno, nemam ni 'moj' tip devojke, ali otprilike znam sta hocu, i bar se nadam da to nekako mogu da prepoznam u nekoj tamo rulji. Recimo, ako cica izadje u klub u trenerci, ona definitivno nije na listi prioriteta za razmenu misli ili cega god.
By жњ
Originally posted by m..
Jebote, jel znas ti koliko ljudi ima na jebenom svetu? Nekako, nazalost moras da generalizujes da ti ne bi pola zivota otislo na potencijalne idiote. Onako, ne bih bas da ljubim svaku zabu, ali mogu pokoju gatalinku ili kreketushu, one tropske cu da izbegnem, postoji velika verovatnoca da su otrovne. You know what I mean. Mislim, jesam protiv generalizacije uopsteno, nemam ni 'moj' tip devojke, ali otprilike znam sta hocu, i bar se nadam da to nekako mogu da prepoznam u nekoj tamo rulji. Recimo, ako cica izadje u klub u trenerci, ona definitivno nije na listi prioriteta za razmenu misli ili cega god.

:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:

apsolutno se slazem sa recenim!!! narocito onaj deo sa potencijalnim idiotima, a i onaj sa trenerkama! :lol: (osim, naravno, onih groovy sexy trenerkica, koje absolutly nisu za sport nego za posing, mmmm? :snob:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Originally posted by tramp
scena je ono sto od nje napravis, ni manje ni vise :icequeen:
moze biti da je do subjektivnog utiska...

ali...

recite mi zasto se onda devojke i momci koji su u stabilnim i cvrstim vezama, klone scene?!
Zato shto tu niko ne poshtuje 3 zlatna pravila koja je moja draga Stena navela :) ne moze chovek da nadje cice za chetvorku a da ne prodje kao u Americhkoj piti :uplasen:
Mislim, nekako se zaletish kad se sam sebi autujesh, pa ti je bitno da znash SVE gay ljude u okolini (Srbija ti mala), a onda prosejesh za max 2 godine sve shto treba i ostane nekoliko ljudi koje volish i kojima verujesh, kao i u zivotu.
Shta si ono pitala ?
Ma scena je da se po njoj hoda a ne oklizne.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, pousto smo DAFNO zakljucili da SCENA - TO SAM JA !! - :tos: , jel to znaci da se parovi klone mene?? :alexis:
By жњ
pa zavisi...

koliko si veza do sada rasturila? ;)
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa zavisi...

uff, jea...

ZEKO, znas da ne volim da posmatram stvari na taj nacin - SVAKI COVEK IMA IZBOR !! - ; a i umem brojat samo do 27... tak da je oudgovor - NE ZNAM :soping::

p.s. idi pa doktoriraj maxime i parageneze (sopenauer) - savrseno si uvezbala skretanje sa tebe, pa ces biti ko djindjic nam pokoujni, samo mnougo ziflja :cheer: :fuck: :pivo: :tea: :dude:

ops, mesto tebe, treba da pise teme. podsvest cuda cini :doh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
eeee, a sto se ouve pahuljice tope tako neprimetno??? mislim, sto ih bre nema uopcenito?? HOCEM SNEGGGGGGGGGGGGGGGGGGG :beba:
Korisnikov avatar
By tramp
pa zavisi...

:misli:
Korisnikov avatar
By m..
Kakav je ovo sneg koji pada po forumu? Jel uprqava hoce da me potpuno deprimira.
Korisnikov avatar
By Galateja
Scena... Bilo gej, strejt, XYZ, ovakva, onakva - nikad nisam bila deo scene ni necu!!! Sta da radim kad sam autsajder, socijalno smotana i pomalo namcorasta. Cim ima vise od 5 osoba na jednom mestu, tacnije u mom okruzenju, ne osecam se lepo. :brrr:

Sve ovo vazi bez obzira da li sam u vezi ili ne.
By Çâðê_DUP

Znaci moja pitanja za vas:
1.Scena kao baba-roga i zasto?
2.Sta mislite o devojkama sa "scene" i definisite ih svojim recima?

Ajmo devojke, malo ozbiljnije o temi ;)
1. Na primer, dozvolis grupi malih crnaca koji se zovu: Dzemi, Niki, Diki, Dzorzdi, Semi, Majk, Raul, Liki, Tomi, Peri, Dzejmi, Kent da oforme svoju grupaciju velikih grmecih crnaca u godini 1880, dakle, godinu dana pre ukidanja ropstva. I tako ce svaki od njih iskoristiti, posto se nalazi u manjini ili vecini? koja je zigosana da postane deo bande koja ce se nabiti u jedan plasticni sajber pakao subkulture koji se zove "Iks za crnce" da postane glavni Crnac, veliki budza, vodja, novi Luter itd. Medjutim, posto su kao psi pusteni sa lanca, a svesni svoje obojenosti, mali crnci ce u tom malom prostoru oformiti ono sto je Sabato nazvao Savez gluvih, nemih i slepih i ponasati se u skladu sa potrebama grupe koja je diskriminisana od strane velikog Klinta Istvuda i s tim, dolazi do pomenutih konsekvenci. Npr. Charliju je krivo sto Dejvi nema iskopano oko kao on.
U skladu sa tim, copor malih crnaca usvaja zatvorske norme ponasanja i slicno...

2. pa to su male crnkinje jasno, sa sve povezom preko oka... kad im jednoga dana budu dozvolili da idu zagrljene u crkvu nece se osecati toliko usamljeno i mozda ce cak sprovesti posebnu dijetu za bele ...

:procitajpravilnik:
By Çâðê_DUP
pa zavisi...

- savrseno si uvezbala skretanje sa teme
To je i meni pokojna uciteljica Sara rekla kad sam bila mala, rekla mi je da je to zbog cigareta i povremenih napada nekontrolisanog ludila ..

sta da ti kazem kitri, svako telo je knjiga od krvi. kad nas raspore, svi smo crveni. pitam se samo sta se dobija kada tebe raspore? Dijaspora? Zhena?
Korisnikov avatar
By Kittrie
mene bolje niko da ne dira.
iz ciste humanosti VRISTIM na sav glas da sam ASEX- jer, kad me neko samo bocne, lose zavijena rana se cepa kao silokonske carape sa vasara i relativna postojanost unutrasnjih organa menja formu, dok u svojoj neodlucno ne stane na jednoj tacki i izjasni se.
CRNA RUPA.

to sam ja (ili zena u dijaspori, ako ti vise oudgouvara?? :lol: )

angie, hani, nesporazum koji smo razjasnili . :bisou: za tebe i :love:
By Çâðê_DUP
mene bolje niko da ne dira.
iz ciste humanosti VRISTIM na sav glas da sam ASEX- jer, kad me neko samo bocne, lose zavijena rana se cepa kao silokonske carape sa vasara i relativna postojanost unutrasnjih organa menja formu, dok u svojoj neodlucno ne stane na jednoj tacki i izjasni se.
CRNA RUPA.

to sam ja (ili zena u dijaspori, ako ti vise oudgouvara?? :lol: )

angie, hani, nesporazum koji smo razjasnili . :bisou: za tebe i :love:
heeeeeeej, i ja sam ASEX, a niko mi ne veruje. Samo jedna zena moze u meni da pobudi zenu, ANTIGAY, hani lejdi listen! :down:
Korisnikov avatar
By Kittrie
cek , cek...

URADITI SAM - RECEPT za MENJANJE SEX ORIJENTACIJE (2 puta u 2 min! : lezbejka, pa asex, end fajn'li str8 )

sifra ANDJI

:bisou:
By Bombina
joj zeko joj zeko ..grmi zeko help
svi mogu da kazu asex
verovatno oni suskaju se sebe
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!