- 14 Dec 2005, 13:01
zaista nikad nisam prevarila osobu sa kojom sam u vezi, shemi, sta god... sto ne znaci da nisam imala sex i sa drugima za to vreme, al je to kod mene sve uvek javno, mrzi me da lazem i da prikrivam...
jel treba da ponavljam da ja pod prevarom smatram laganje ? laganje da je sve ok, da nekog volis i zelis, a istovremeno sve te emocije poklanjas ili bar delis sa jos nekim... sex kao sex, ne smatram prevarom, ako nema i prikrivanja... vec to sto prikrivas, dovoljno govori da si i sam svestan da radis nesto podlo.
ako negog ne volim dovoljno, ako nam sex ne stima i to me frustrira, ako postoje problemi medju nama koje ne umemo da resimo, sigurno je da tada necu ni biti u vezi sa tom osobom.
ne kapiram one koji ne raskidaju, iako im je lose, samo da ne bi bili sami dok nadju nekog boljeg.
e tada, i jedino tada dolazi do situacija koje ja karakterisem kao cistu prevaru.
u sustini, mislim da nikog nije lako prevariti, sem ako to on/ona sam ne zeli. ima mnogo ljudi koji cak i kad osete da ih partner vara, prosto ne zele da kopaju po tome jer nisu u stanju da se suoce.
ne volim takve. ko nije u stanju da razmislja o istini, nije u stanju ni da voli.