Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Vlada T
Pa...iskreno, muzicki program je u neku ruku bio sokantan (kako vec neko ispred mene rece).
A sto se one opaske o Madoni i sevanju rukica u vazduhu tice - ne za svakog, a sigurno ne za mene. Gnusam se nove Madone, proklet za nekoliko reinkarnacija onaj ko odluci da to smece pushta :dropdead:

A uzgred, malo cudna ekipa. Tja, da ne zvucim mrzovoljno, ali bilo je i boljih zabava...
Korisnikov avatar
By *deni*
Mr.Ja
Pa konjino jedna cvetna, javio sam ti se kada sam kretao qci, sam...

Sokiran sam. :drama:
Ovo je idealna prilika da naglasim da mislim da bi se morale uvesti sankcije za ovakvo obracanje Prvoj Divi Foruma, tj. meni.
Titula kojom ste me ovencali zahteva i odredjeni nivo u komunikaciji, tako da predlazem i da se zvanicno uvedu najstrozije kazne za svakog ko mi se obrati na ovako prizeman i neukusan nacin.
:alexis:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:lol: :smeh: :lol:
Ovom prilikom se izvinjavam prvoj dami. Da si blize, poljubio bih ti ruku. :cvece:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mr.Ja
:lol: :smeh: :lol:
Ovom prilikom se izvinjavam prvoj dami. Da si blize, poljubio bih ti ruku. :cvece:
Trenutno sam ti blize nego sto mislis.
Ali rukoljub nije neophodan.
Oprastam ti na neumesnom komentaru, jer si jos uvek maja beba.
:beba: :mini:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Meni je bilo super...
Mada to je vise imalo veze sa drustvom u kom sam bio
( da onaj mali plavi slatkis je nova, zvanicna gospodja :alexis: ) nego sa opstom atmosferom...

Koliko sam uspeo da primetim bilo je osetno manje ljudi i nisu mi delovali kao da se bas zabavljaju, sem uz pomenutu Madonnu...

:meda: :meda: :meda: :meda: :meda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!