Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

E pa ovako, odes na neku gay zurku koju organizuje npr loud and queer (ne znam da li neko uopste pored njih i postoji u Srbiji ) i naj toj zurci se naravno nalaze ugl svi ljudi koji posecuju gay chat. Tako mozete videti sta je sve u ponudi i svog potencijalnog decka ili devojku, budite sigurni. Isao sam na gay zurke i pre 6 godina i bilo je, osporite me, isto. Isti ljudi, isto ponasanje, mozda po neka nova faca...
Korisnikov avatar
By Rei
Pa naravno, kada se zhurke promovishu i na chatu..
A ja ne vidim shta tu ima loshe?
By Bombina
ni ja,jer ja u chat kad trazi za zurku ma gde bi bilo
oce zurku za docek nove godine
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by bombica
oce zurku za docek nove godine
occem i ja... :) :) :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:zastava: We're here, we're queer! Get used to it! :zastava:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Adenim
isto ponasanje, mozda po neka nova faca...
a ti na zurke ides da gledas nove face ?

mada, i da je tako, opet ne kapiram kako pored toliko ljudi koji se pojavljuju (ja svedok da sad vec znam vise od 1000 ljudi i jos uvek vidjam i upoznajem nove na zurkama) ti uspevas da vidis samo stare i po koju novu facu...

si proveravao vid u skorije vreme ?
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by EYA

mada, i da je tako, opet ne kapiram kako pored toliko ljudi koji se pojavljuju (ja svedok da sad vec znam vise od 1000 ljudi i jos uvek vidjam i upoznajem nove na zurkama) ti uspevas da vidis samo stare i po koju novu facu...

Ako me vec citiras, citiraj celu misao. Bas me zanima gde si upoznala hiljadu ljudi. OK, provericu vid, ti proveri inteligenciju posto nisi ubola poentu moje price.
Korisnikov avatar
By EYA
a sta je bila poenta tvoje price ? :nerd:

prosvetli me :opatica:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ja se po takvim žurkama držim moje "klanice prskalice" + još nekih 10-15 ljudi i to je to.

Ostale podjebavam :balon:
Korisnikov avatar
By EYA
podjebavanje :puzzle:
sha je to, se to jede ? :njami:
Korisnikov avatar
By spliff
to se mazze na 'leba... :vudu:
Korisnikov avatar
By weatherman
A jeste videli mene?Ja sam bio onaj nevidljivi....:bye:
Korisnikov avatar
By Zibro
eto mozda jedanput dodjem i ja pa ce onda cele godine da se prica kako su pocele da dolaze " nove face "
Korisnikov avatar
By Kittrie
ma uvek ima novih faca, ali u usporedbi sa starim taj odnos je cesto zanemarujuc... a i fora je KOGA zelis da vidis? - onda krece marfijeva poluga !!

dok sam bila sexualna, ja sam htila 'novo meso'. i bilo ga je nesto slabo, slabo...
ALI, od kad sam asex, i kad odem na neku zurku , izvaljujem da novih ima solidno, znam da me nesto zabunjuju :dude: kad trazim STARE koje zelim vidjet....

hodam asexualno i bacam gdje stignem - nas(A) klan(ICA) , superiorno prosfana PRSKALICA :smeh:

:wtf:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
... konkurencija nas zavidno dole gleda kako prskamo trezorom iz kaveza :icequeen: :icequeen: :icequeen:
Korisnikov avatar
By spark
ja kad god odem, slabo koga prepoznam... meni su svi novi, uvek... cim se nismo povatali, znaci da ga ne znam... opusteno...

:kopa:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA

Ako me vec citiras, citiraj celu misao. Bas me zanima gde si upoznala hiljadu ljudi. OK, provericu vid, ti proveri inteligenciju posto nisi ubola poentu moje price.
A ova "prica" ima neku poentu? I kakve klubove ti posecujesh? Dom penzionera? Mada, ni tu nakon 6 godina ne vidish iste osobe... :roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!