Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by _FreestEIleŽUopste se ne slazem ni sa tobom ni sa 'g. Terzicem' i onim pevacem od voditelja.
Znaci ne mogu da verujem, u koju smo grupu upali! Tacno u onu koja je najgora.
Originally posted by KupperMa ti meni moras da protivrecis.Originally posted by _FreestEIleŽUopste se ne slazem ni sa tobom ni sa 'g. Terzicem' i onim pevacem od voditelja.
Znaci ne mogu da verujem, u koju smo grupu upali! Tacno u onu koja je najgora.
Cine mi se teze A grupa (Poljska je vec dugo kvalitetnija od nas, Ekvador i Kostarika, posebno Ekvador je nikad bolji), potom H (najteza grupa inace).....B grupa je teska otprilike kao nasa. Ne razumem nase kukanje ali uvek. Sad ce jos hajdi Klum da nam bude kreiva. Da smo dobili Brazil i Cro opet bi mnogi kukali. Bas smo seronje.
Originally posted by _FreestEIleŽ... ja 14 godinaOriginally posted by Smith5000Ne secam se rezultata, imao sam 12 godina.
98, zer nije bilo nekih 6-1 .. tako nešto![]()
Znam samo da su nas razbili ko zvecku.
Originally posted by _FreestEIleŽJesu jaki ali ne kao tad. Nista jaci od vecine evropskih reprezentacija. Svejedno, onda da ne idemo dzabe? E Zemunac.....Originally posted by KupperMislim da su Holandjani extremno jaki, secam se kako su nas sjebali jos 98. godine na svetskom prvenstvu. Bice deja vu, ili gresim?
Ma ne. Zemunac, bas mislim ozbiljno.
Originally posted by KupperOriginally posted by _FreestEIleŽJesu jaki ali ne kao tad. Nista jaci od vecine evropskih reprezentacija. Svejedno, onda da ne idemo dzabe? E Zemunac.....Originally posted by KupperMislim da su Holandjani extremno jaki, secam se kako su nas sjebali jos 98. godine na svetskom prvenstvu. Bice deja vu, ili gresim?
Ma ne. Zemunac, bas mislim ozbiljno.
Deja vu ce biti ako igraci vec sad pakuju kofere za nazad.
Originally posted by Technical KnockoutZato sto je bilo predvidjeno da Mateus nas izvuce a pojavila se 'zena nesreca' (kazu obojica), Hajdi Klum. Mateus je, od lude ljubavi prema Srbiji, hteo levom rukom da nas izvuce jer 'srce je na toj strani'.
najja?i je voditelj bk televizije koji je, kada se završio prenos žreba, izjavio: "ja samo ne znam ko je onoj plavuši dao da se igra s kuglicama"
![]()
Originally posted by Kupper
Zato sto je bilo predvidjeno da Mateus nas izvuce a pojavila se 'zena nesreca' (kazu obojica), Hajdi Klum. Mateus je, od lude ljubavi prema Srbiji, hteo levom rukom da nas izvuce jer 'srce je na toj strani'.
Pa dal ima takvog stvora jos na ovom svetu?
Originally posted by zbunjena
suuuper da li je moglo bolje...pa ne...chek chek....mislila sam gore![]()
secate li se poslednje tekme sa lalama...HIT....primili smo 5 komada, da da....a secate li se momenta kada je onaj govnojed Berkamp nagazio Mihajlovica....da da.....vreme je da im vratimo , samo ne znam kakoima da nas naguze samo tako....
ali eto imamo jednog autsajdera u grupi (mislim josh jednog pored nas)![]()
![]()
ma skrooz sam cool, i nisam pesimista, bash naprotiv, mislim da cemo odlichno proci....
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!