Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by brotherxxx
ja navijam za England, posle nas
me too, me too...

:yay:
Korisnikov avatar
By IriS
ja navijam za Francusku, posle nas :nokti:
Korisnikov avatar
By Zemunac
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znaci ne mogu da verujem, u koju smo grupu upali! Tacno u onu koja je najgora. Smejao sam se kad sam cuo da su Argentini zapali Holadjani, kad eto ti nas na kraju u istoj grupi sa njima, sa sve Obalom Slonovace! Tacno sam znao da ce tako i biti, mada sam potajno prizeljkivao Hrvate.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
A:
NEMA?KA,
KOSTARIKA,
POLJSKA,
EKVADOR

B:
ENGLESKA,
PARAGVAJ,
TRINIDAD I TOBAGO,
ŠVEDSKA

C:
ARGENTINA,
OBALA SLONOVA?E,
SRBIJA I CRNA GORA ,
HOLANDIJA

D:
MEKSIKO,
IRAN,
ANGOLA,
PORTUGAL

E:
ITALIJA,
GANA,
SAD,
?EŠKA

F:
BRAZIL,
HRVATSKA,
AUSTRALIJA,
JAPAN

G:
FRANCUSKA,
ŠVAJCARSKA,
JUŽNA KOREJA,
TOGO

H:
ŠPANIJA,
UKRAJINA,
TUNIS,
SAUDIJSKA ARABIJA
Korisnikov avatar
By Zemunac
Evo rasporeda tekmi za nasu grupu:

10. jun 2006. Argentina : Obala Slonovace (Hamburg)
11. jun 2006. Srbija i Crna Gora : Holandija (Lajpcig)
16. jun 2006. Argentina : Srbija i Crna Gora (Gelzenkirhen)
16. jun 2006. Holandija : Obala Slonovace (Stutgart)
21. jun 2006. Holandija : Argentina (Frankfurt)
21. jun 2006. Obala Slonovace : Srbija i Crna Gora (Minhen)
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Moji favoriti: Koreja, Hrvatska i Srbija :gol:

Koreja mislim da ima šanse da proðe Švicarce u grupi
Hrvati vs Japan :hmm: ..vide?emo
Srbija .. qqlele :kokice:

..bi?e veoma zanimljivo :yay:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Zasto nama Hrvati i Brazilci nisu zapali? Ali zasto?!:pljuje:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by _FreestEIleŽ

Znaci ne mogu da verujem, u koju smo grupu upali! Tacno u onu koja je najgora.
Uopste se ne slazem ni sa tobom ni sa 'g. Terzicem' i onim pevacem od voditelja.

Cine mi se teze A grupa (Poljska je vec dugo kvalitetnija od nas, Ekvador i Kostarika, posebno Ekvador je nikad bolji), potom H (najteza grupa inace).....B grupa je teska otprilike kao nasa. Ne razumem nase kukanje ali uvek. Sad ce jos Hajdi Klum da nam bude kriva. Da smo dobili Brazil i Cro opet bi mnogi kukali.
Bas smo seronje.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Kupper

Znaci ne mogu da verujem, u koju smo grupu upali! Tacno u onu koja je najgora.
Uopste se ne slazem ni sa tobom ni sa 'g. Terzicem' i onim pevacem od voditelja.

Cine mi se teze A grupa (Poljska je vec dugo kvalitetnija od nas, Ekvador i Kostarika, posebno Ekvador je nikad bolji), potom H (najteza grupa inace).....B grupa je teska otprilike kao nasa. Ne razumem nase kukanje ali uvek. Sad ce jos hajdi Klum da nam bude kreiva. Da smo dobili Brazil i Cro opet bi mnogi kukali. Bas smo seronje.
Ma ti meni moras da protivrecis. :protest: :right:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ma ne. Zemunac, bas mislim ozbiljno.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Mislim da su Holandjani extremno jaki, secam se kako su nas sjebali jos 98. godine na svetskom prvenstvu. Bice deja vu, ili gresim?
Korisnikov avatar
By Goran Smith
98, zer nije bilo nekih 6-1 .. tako nešto :nerd:
Korisnikov avatar
By TKO
najja?i je voditelj bk televizije koji je, kada se završio prenos žreba, izjavio: "ja samo ne znam ko je onoj plavuši dao da se igra s kuglicama"

:lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Smith5000
Ne secam se rezultata, imao sam 12 godina. :D Znam samo da su nas razbili ko zvecku.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Technical Knockout
najja?i je voditelj bk televizije koji je, kada se završio prenos žreba, izjavio: "ja samo ne znam ko je onoj plavuši dao da se igra s kuglicama"

Sta da ti kazem, lepe zene donose nesrecu. :smeh:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ma nemica je, šta drugo re?i ... a sigurno joj je neka baba iz Hrvatske :oklagija:

:sigh: ..makar imamo koga da krivimo/slavimo u Nema?koj :lol:
Originally posted by Smith5000
Ne secam se rezultata, imao sam 12 godina. :D Znam samo da su nas razbili ko zvecku.
... ja 14 godina :P :drama: .. pa se se?am :kokice:
Korisnikov avatar
By Kupper
Mislim da su Holandjani extremno jaki, secam se kako su nas sjebali jos 98. godine na svetskom prvenstvu. Bice deja vu, ili gresim?
Jesu jaki ali ne kao tad. Nista jaci od vecine evropskih reprezentacija. Svejedno, onda da ne idemo dzabe? E Zemunac.....

Deja vu ce biti ako igraci vec sad pakuju kofere za nazad.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Jesu jaki ali ne kao tad. Nista jaci od vecine evropskih reprezentacija. Svejedno, onda da ne idemo dzabe? E Zemunac.....

Deja vu ce biti ako igraci vec sad pakuju kofere za nazad.

Sigurno ce biti degradirani zbog Holandjana u svojoj grupi... Plasim se da je sve ovo dzabe, ali nadam se da gresim, jer nisam toliko u toku sa fudbalom...
Jedan mali off: Kupperu, sta kazes za novi avatar? :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Technical Knockout

Zato sto je bilo predvidjeno da Mateus nas izvuce a pojavila se 'zena nesreca' (kazu obojica), Hajdi Klum. Mateus je, od lude ljubavi prema Srbiji, hteo levom rukom da nas izvuce jer 'srce je na toj strani'.

Pa dal ima takvog stvora jos na ovom svetu?
Korisnikov avatar
By Kupper

Jedan mali off: Kupperu, sta kazes za novi avatar? :D
Jao....rekao sam ti na u2u. Nista ne valja:D
Korisnikov avatar
By Zemunac

Zato sto je bilo predvidjeno da Mateus nas izvuce a pojavila se 'zena nesreca' (kazu obojica), Hajdi Klum. Mateus je, od lude ljubavi prema Srbiji, hteo levom rukom da nas izvuce jer 'srce je na toj strani'.

Pa dal ima takvog stvora jos na ovom svetu?

Ma Mateus je legenda... Al eto pa se ta plavusa nasla da nas uhebe.
P.S. Kupperu to je bilo za stari avatar. :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Izbegnut Brazil i ovi kompleksasi od komsija, grupa je priznajem teska ali utoliko vise razlog da se nashi pokazu. Uostalom niko nije ni ocekivao da cemo uopste proci kvalifikacije a kamoli zavrsiti na prvom mestu u grupi, pa se eto i to desilo.
Sto rece Van Basten: "Teska grupa"! :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Slika

I evo trenutka, kad nam je lepa plavusha jebala kevu! :lol:

Slika
Hajdi Klum nije oduševila Mateju Kažmana, ali ga nije ni razo?arala. Golgeter reprezentacije Srbije i Crne Gore odli?no poznaje protivnike plavih na Svetskom prvenstvu i tvrdi da ?e i pored kvaliteta rivala mnogo toga zavisiti od našeg tima.

- Dobili smo najtežu grupu ali ja na to gledam pozitivno. Sigurno da i naši protivnici nisu prezadovoljni žrebom i da i oni nas respektuju. Igram u Atletiku sa ?etiri Argentinca i znam da nisu priželjkivali našu reprezentaciju u grupi. Znam dobro i ostale rivale, sa najboljim igra?em Obale Slonova?e, Drogbom sam igrao prošle godine u ?elsiju. Holanðane poznajem možda i najbolje, ipak je Holandija moja druga domovina. Oni su podmladili tim, nije to ekipa iz 1998. ili 2000. godine kada su nas pobeðivali. Važna je da prvu utakmicu protiv njih odigramo dobro, a smatram da Holanðani nisu nepobedivi. Idemo u Nema?ku kao ozbiljna selekcija, puno toga smo pokazali u kvalifikacijama i nema razloga da ne verujemo u sebe, rekao je Kežman.
I Dejan Stankovi? je priznao da prvi utisak posle žreba u Lajpcigu nije najpovoljniji ali, kao i Kežman, smatra da ni rivalima nije svejedno što su u grupi sa Srbijom i Crnom Gorom.

- Pobrkali smo lon?i?e velikim ekipama u kvalifikacijama, zašto to ne bi uradili i na Svetskom prvenstvu. Odigra?emo u Nema?koj na isti na?in kao i kvalifikacijama, zna?i borbeno, do poslednjeg atoma snage, srcem, pa ?emo videti za koji rezultat je to dovoljno, zaklju?io je Stankovi?.

Slika

Slika
Protivnici reprezentacije Srbije i Crne Gore u grupi C na Svetskom prvenstvu spadaju u red izuzetni jakih selekcija. Podatak koji može, ali i ne mora da bude pokazatelj odnosa snaga, je i trenutna rang lista FIFA. Osim toga, i tradicija u meðusobnim duelima nije na strani "plavih".

Reprezentacija Argentine na rang listi FIFA zauzima ?etvrto mesto. "Gau?osi" su dva puta bili prvaci sveta, 1978. godine, kada su bili i doma?ini, odnosno u Meksiku 1986. godine. Na tom takmi?enju su u ?etvrtfinalu bili bolji od reprezentacije Jugoslavije i to tek posle izvoðenja jedanaesteraca.

Fudbalski savez Argentine je osnovan 1893. godine, a ?lan FIFA je od 1912. Selektor je Hoze Pekerman, a kada bi se nabrajale najve?e zvezde reprezentacije sigurno bi bilo potrebno mnogo prostora i sasvim sigurno ?e mnogi sjajni fudbaleri Mundijal pratiti na malim ekranima.

Fudbalski savez Holandije je osnovan 1889. a ?lan FIFA je od 1904. godine. Holandija nikada nije bila svetski šampion, ali je u dva navrata igrala u finalu i oba puta gubila od doma?ina takmi?enja - 1974. od Nema?ke i 1978. od Argentine. Na rang listi FIFA Holanðani trenutno zauzimaju tre?e mesto.

Na poslednjem Svetskom šampionatu na kojem je u?estvovala i naša zemlja, 1998. u Francuskoj, upravo je Holandija bila kobna po "plave" jer je u osmini finala uz dosta sre?e pobedila sa 2:1. Na šampionatu Evrope 2000. godine, "lale" su ponizile našu selekciju deklasiravši je sa 6:1.

Sli?no kao i za Argentinu, i za Holandiju važi konstatacija da je teško izdvojiti nekog od igra?a jer selektor Marko van Basten na raspolaganju ima ogroman broj sjajnih, ali i veliki broj izuzetno mladih i talentovanih igra?a koji su u kvalifikacijama prikazali zavidan kvalitet.

Fudbalski savez Obale Slonova?e je osnovan 1960. godine, a godinu dana kasnije je postao ?lan FIFA. Selektor je iskusni francuski stru?njak, Anri Mišel, kojem pripadaju velike zasluge što se ova zemlja po prvi put kvalifikovala za Mundijal, što joj je ujedno i najve?i uspeh.

Obala Slonova?e je na rang listi FIFA trenutno na 41. mestu, dakle ispred "plavih", a da nije re? o navnoj ekipi dovoljno govori podatak i da su u kvalifikacijama "slonovi" bili ispred Kameruna. Najve?a zvezda reprezentacije je, bez dileme, Didije Drogba, napada? ?elsija, oko kojeg se i vrti igra poslednjeg protivnika Srbije i Crne Gore u grupi C.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Argentina, Nizozemska i Srbija ... a samo dvoje prolazi :kafa:

...sve u svemu, bi?emo na nogama tih dana :yay:
Korisnikov avatar
By zboO
suuuper da li je moglo bolje...pa ne...chek chek....mislila sam gore :doh:

secate li se poslednje tekme sa lalama...HIT....primili smo 5 komada, da da....a secate li se momenta kada je onaj govnojed Berkamp nagazio Mihajlovica....da da.....vreme je da im vratimo , samo ne znam kako :nokti: ima da nas naguze samo tako....

ali eto imamo jednog autsajdera u grupi (mislim josh jednog pored nas) :lol: :lol:

ma skrooz sam cool, i nisam pesimista, bash naprotiv, mislim da cemo odlichno proci....

:peca:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by zbunjena
suuuper da li je moglo bolje...pa ne...chek chek....mislila sam gore :doh:

secate li se poslednje tekme sa lalama...HIT....primili smo 5 komada, da da....a secate li se momenta kada je onaj govnojed Berkamp nagazio Mihajlovica....da da.....vreme je da im vratimo , samo ne znam kako :nokti: ima da nas naguze samo tako....

ali eto imamo jednog autsajdera u grupi (mislim josh jednog pored nas) :lol: :lol:

ma skrooz sam cool, i nisam pesimista, bash naprotiv, mislim da cemo odlichno proci....

:peca:

Kakav si ti lik, ne mogu da verujem! Go Girl! :hail2: :right:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!