- 06 Dec 2005, 01:26
Primetila sam da me odbijaju (tj. da mi se nimalo ne svidjaju) devojke koje su ozigosane kao deo "scene". Nekako, zna se sta se sve radi na toj dzigi bau "sceni", i mislim konkretno na to: ko s kim visi, ko koga ogovara, ko koga sa kim vara, ko s kim zivi, ko je u koga potajno zaljubljen, ko ce kome namerno da namesta, itakodalje itakodalje...
Takodje, i teza da je nemoguce naci neku normalnu devojku na istoj, i cinjenica da
ti je veza vec unapred, od te cele scene, osudjena na propast! Neverovatno je takodje to, sto se vecina onih koji su
deo "scene", toga peru i pravdaju i jos tvrde da nisu iz cele te price "bar ne na taj nacin" (ko zna, mozda sam i ja sa scene
)
Ovu temu sam postavila, jer sam primetila da se ljudi koji su vec duze vreme u srecnim vezama, zesce klone ove price!
Znaci moja pitanja za vas:
1.Scena kao baba-roga i zasto?
2.Sta mislite o devojkama sa "scene" i definisite ih svojim recima?
Ajmo devojke, malo ozbiljnije o temi
Takodje, i teza da je nemoguce naci neku normalnu devojku na istoj, i cinjenica da
ti je veza vec unapred, od te cele scene, osudjena na propast! Neverovatno je takodje to, sto se vecina onih koji su
deo "scene", toga peru i pravdaju i jos tvrde da nisu iz cele te price "bar ne na taj nacin" (ko zna, mozda sam i ja sa scene

Ovu temu sam postavila, jer sam primetila da se ljudi koji su vec duze vreme u srecnim vezama, zesce klone ove price!
Znaci moja pitanja za vas:
1.Scena kao baba-roga i zasto?
2.Sta mislite o devojkama sa "scene" i definisite ih svojim recima?
Ajmo devojke, malo ozbiljnije o temi