Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Njuskalo
"Jaka" grupa: Brazil, Holandija, Australija i SCG.

"Slaba" grupa: Meksiko, Svajcarska, Togo i SCG.

"Najdraza" grupa (da ih sve pobedimo, i vratimo im milo za drago mamu im njihovu!):
Argentina, Holandija, Australija i SCG.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Zoran Damjanovi?, objavio je u sredu detalje o dodeli ulaznica za Svetsko prvenstvo našoj "ku?i fudbala".

Navija?i "plavih" ima?e na raspolaganju osam odsto od ukupnog broja ulaznica.

- Ukoliko za prosek uzmemo najmanji stadion na kome ?e se igrati utakmice Svetskog prvenstva u Nema?koj, naši navija?i mogu da ra?unaju na 2.919 ulaznica, od ?ega 583 I kategorije, 875 II kategorije i po 729 III i IV kategorije, rekao je Damjanovi?.

Cene ulaznica iznosi?e 100 evra za I kategoriju, a zatim redom po 60, 45, odnosno 35 evra za IV kategoriju.

Ono što ?e svakako predstavljati problem je što ve? do 9. januara, 50 odsto neprodatih ulaznica mora da bude vra?eno u Nema?ku. Stoga je potrebno samo sa?ekati žreb, posle kojeg ?e biti poznat ta?an broj ulaznica i njihov raspored po zonama, a zatim bi svi zainteresovani odmah trebalo da pripreme novac ukoliko žele da se domognu toliko vrednog papira koji ?e im omogu?iti da uživo prate "plave".

- Ulaznice su neprenosive, glase na ime vlasnika, pa ?e stoga biti prodavane samo uz li?ne podatke, dodao je Damjanovi?.

On je najavio da ?e FSSCG odmah nakon žreba odrediti sve uslove za prodaju ulaznica. Detaljna uputstva bi?e objavljena na zvani?nom sajtu Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore.

Damjanovi? se takoðe osvrnuo i na pitanje baze naše reprezentacije tokom boravka u Nema?koj. Ponude za boravak naše ekspedicije još uvek pristižu, a u igri je nekoliko ekskluzivnih hotela koji bi bili zakupljeni samo za potrebe "plavih" tokom njihovog boravka na Svetskom prvenstvu.

- U narednih ?etiri-pred dana bi?e oformljena delegacija koja ?e otputovati u Nema?ku i odabrati bazu za našu reprezentaciju, potvrdio je Damjanovi?.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa ko ima mogucnosti i zelje, neka izvoli...:D
Korisnikov avatar
By spliff
shta kazzete da se organizujemo za neki odlazak na mundijal? bash bih voleo da gledam zzigicca kako trpa golove, ali uzzivo :)
Korisnikov avatar
By IriS
hmmmmmm... mi smo tamo autsajderi :rida:

ja bih nekako potajno volela da budemo u grupi sa Argentinom... se?am se onog ?etvrtfinala sa Mundijala u Italiji ´90. godine... da im malo vratimo... Brazil nikako ne bih volela sa nama u grupi... ovi ostali mi nisu interesantni da ih komentarišem...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by kiss addict
hmmmmmm... mi smo tamo autsajderi :rida:
bili smo autsajderi i u italiji 1990. godine pa smo zavrshili turnir kao peta selekcija... da je bilo 'malo' vishe srecce ishli bi i u polufinale! mislim da ovaj put mozzmo bolje.

:gol:
Korisnikov avatar
By IriS
iz tvojih usta u.... protivni?ku mrežu :yay:

mene samo malo rastužilo kad sam pro?itala da nas vode kao autsajdere, ali daleko da sumnjam u naš uspeh!
Korisnikov avatar
By spliff
let's just wait & see.....

:fige: :fige: :fige:
Korisnikov avatar
By broX
znaci u specijalnom sesiru smo, znaci Brazil, Argentina ili Mexiko
Korisnikov avatar
By Mr. D
brazil, meni ne treba brazil, ja sam novu igru smislila, rumba samba ca ca ca....

:lizalica: :jbg: :hvala:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Al kako se Petkovic danas prosrao u "Blicu". Majko mila! Ispada da cemo sve naguziti u Nemackoj! :roflmao:
Korisnikov avatar
By Kupper
On je odlican selektor i trener ali ne bi morao mnogo da prica. Citao sam danas. Pa mi smo prvaci sveta vec sad. Samo da se pojavimo...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Petkovi? je uputio poruku i Francu Bekenbaueru, predsedniku Organizacionog komiteta SP 2006.

- Danci su 1992. godine otišli umesto nas na EP, ali ovog puta ne šaljemo nikog nego dolazimo mi. Bilo bi dobro da na startu izbegnemo Brazil ili Argentinu, ali mi smo sorta pobednika i ne?e biti lako nijednom našem protivniku - zaklju?io je Ilija Petkovi?.

Slika

:wow: :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Sorta pobednika? Jebote, kalemljena:wtf:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Jel se zreb bese prenosi direktno u petak?
Korisnikov avatar
By spliff
yup, petak 9. XII 2005 (tv) :vudu: :obesen: :novine:
Korisnikov avatar
By Hybrid
20:15
Tada po?inje u Lajpcigu
Korisnikov avatar
By zboO
bicemo prvi....

....od pozadi....

:sladoled:

ma dobri smo mi, salim se ja....ako kezavi ne dobije karton u prvih 45 sekundi koje provede na utakmici, onda mozda neshto i uradimo!

:lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Sad ne smem ni da te citiram:flaming:. Neka....

Elem, majmun Petkovic se danas u Blicu toliko naplupetao da mu je verovatno pozlilo. Ladno je saopstio svetu da se stresu kad cuju SiCG. Dobar trener ali samo kad cuti.

Ja bih voleo najlaksu mogucu grupu. Pa posle ako prodjemo opet najlaksu. Koj' ce nam djavo Brazil ili Argentina u grupi? Te pobede cuvamo za polufinale i finale, rekao bi nas seletor.
Korisnikov avatar
By Loni
Od 32 ekipa, navija?u za 31.
Dovoljno mi je samo da Brazil ne pobedi.
Ne volim kad osvajaju pehare jedni isti.
Nije zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Kupper
Mi tu. A i ne volim Brazil (kao reprezentaciju). Igrace naravno. Argentina i Engleska su mi uvek Fokland.
Korisnikov avatar
By broX
a na kojoj TV je izvlacenje
ja navijam za England, posle nas
a Petkovic stvarno kenja, bas kenja:ubise:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bilo kako bilo, na Brazilce je i ovaj put najmanja kvota pa vi sad vidite...:)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pored "Zlatne kopa?ke" za najefikasnijeg golgetera, "Zlatne lopte" za najboljeg igra?a i "Trofeja Lav Jašin" za najboljeg golmana, FIFA ?e po?ev od predstoje?eg Svetskog prvenstva u fudbalu u Nema?koj na Mondijalima dodeljivati i nagradu za najboljeg mladog igra?a.

U obzir za ovu nagradu, ?iji je promoter nekadašnji trener Partizana Lotar Mateus koji je sa 19 godina proglašen najboljim igra?em Evropskog prvenstva održanog 1980. godine, do?i ?e samo fudbaleri koji su roðeni posle 1. januara 1985.

Glasovi navija?a bi?e prikupljani posle polufinalnih me?eva na šampionatu planete u Nema?koj, a tri najbolja u?i ?e u uži izbor zajedno sa isto toliko fudbalera za koje se odlu?i Tehni?ko-studijska grupa FIFA. Ona je sastavljena od trenera i analiti?ara koji ?e naknadno i doneti odluku o pobedniku.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Meðu onima koji ?e u petak uve?e u Lajpcigu odlu?ivati o epilogu žreba za predstoje?e Svetsko prvenstvo bi?e i neki od najboljih fudbalera svih vremena.

Slavni Kamerunac Rože Mila, zvezda Mondijala koji je održan 1990. godine, odredi?e na žrebu u kojim grupama ?e nastupiti nosioci, izuzev Nema?ke koja ?e biti u grupi A i Brazila koji je svrstan u grupu F kako se do eventualnog u?eš?a u finalu ne bi mogao sastati sa doma?inom šampionata.

Johan Krojf, koji je 70-ih godina prošlog veka proslavio holandski fudbal, u?estvova?e u delu žreba u kome ?e se rešavati sudbina reprezentacija iz Afrike, Južne Amerike i Australije, bivši strateg Partizana Lotar Mateus ?e "izvla?iti" timove iz Azije, Severne i Centralne Amerike, dok ?e najbolji fudbaler svih vremena, Pele, biti "zadužen" za nacionalne timove iz Evrope.

Voditeljka žreba, je slavna nema?ka manekenka Hajdi Klum.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Kamerunac Rože Mila, zvezda Mondijala koji je održan 1990. godine....
Zvezda Mondijala 1982 u Spaniji. 1990. je vec bio zvezda (mislim poznat celom svetu) a davao golove kome je hteo.

I nemoj da te Milojko cuje. Rodzer Miler:D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!