Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by DijeteSrece
0%.. nisam se testirao :bouncy:
Što je? Nemaš muda, ha? :evil:
?ikn.... :odbij:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
:durenje:ne nego znam what kinda of bastard am I... nemam srpskih gena :iskolacen:
Korisnikov avatar
By 2kune
:durenje:ne nego znam what kinda of bastard am I... nemam srpskih gena :iskolacen:
?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn
:dvaprsta:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by 2kune
:durenje:ne nego znam what kind of bastard am I... nemam srpskih gena :iskolacen:
?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn ?ikn
:dvaprsta:
:kada:
Korisnikov avatar
By 2kune
yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by 2kune
yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow yelow :dvaprsta:
yellow se pise sa 2 L :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
hehe 40% .... bilo bi me bre sramota da imam vishe..... ipak sam ja ovde samo u prolazu :)
Korisnikov avatar
By Oziris
30%

I to mi je sasvim dovoljno na ovom testu, s obzirom da u stvari nisam uopste Srpkinja.
Korisnikov avatar
By EYA
mrzi me da radim test, a i znam da sam pingvinkinja(lepa bi bila odusevljena) pa necu da pokvarim opsti utisak na forumu :sweet:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Imate 30% ta?nih odgovora.

Vaš rezultat nije dovoljan za upis na listu sertifikovanih Srba po Srbinoj skali. :kafa:

:lukavi:
By Gost
Ja sam najozbiljnije i najiskrenije
resila test.
Rezultat:
"Vaš rezultat nije dovoljan za upis na listu sertifikovanih Srba po Srbinoj skali."
Korisnikov avatar
By weatherman
60 % tacnih odgovora...ebem li ga kad znam da svake zime mora da se stavlja bure kiselog kupusa u garazu ali mora da sam nesto zeznuo...ne poznajem nasu divnu srpsku kulturu...shame on me....
Korisnikov avatar
By dimitriades
ha 100%. ali samo zato sto sam davao odgovore za koje sam bio ubedjen da su tacni.

i upisao sam se kao "baja gej". dok me ne skinu.
Korisnikov avatar
By deadlikeme
Imate 60% ta?nih odgovora :lol:
ne valja ovaj kviz...
Korisnikov avatar
By gari
Ja na ovoj skali imam samo 10% tačnih odgovora, što i odgovara mom poreklu, jer sam takva ubitačna mešavina da je to neverovatno. Pradeda mi je rođen u Sinju, prababa u Bukovcu kod Novog Sada, baba mi je Slovakinja, deda Rus a pominju se i Nemci. Dakle, genetski definitivno nisam ni Srbin, ni bilo koja druga nacija a što se državljanstva tiče i tu ima problema, rođen sam u FNRJ, živeo u SFRJ pa u SRJ, pa u SCG, sada u RS a gde ću umreti? Ko to zna?

:zev2: :maji: :klavir:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
80% znam za sto ali ne da mi se neke stvari da odgovorim tqcno
Korisnikov avatar
By ::fy::
Imate 10% tačnih odgovora.

Vaš rezultat nije dovoljan za upis na listu sertifikovanih Srba po Srbinoj skali.

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :dance:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by ForeverYoung
Imate 10% tačnih odgovora.

Vaš rezultat nije dovoljan za upis na listu sertifikovanih Srba po Srbinoj skali.

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :dance:
I ti sine...ForeverYoung? Kao da je važno deklarisati se. Ovde izgleda samo 2 kune ima "certifikat"? A Srbi vole ribu samo na Sv. Nikolu???

:kuca: :roflmao: :curka:
Korisnikov avatar
By 2kune
Pih! Ovaj forum prepun je kojekakvih izdajnika i nesrba... :durenje:
Pa ima li bre kakav normalan srbin ovde? Nije nužno da je 300% srbin poput mene, ali da je bar 100%... :svetac:
Korisnikov avatar
By Escobar
30%

kako li su samo sracunali ovo....:smiling:
Korisnikov avatar
By gari
Na osnovu količine pasulja koje pojedeš u toku godine.

:djavo: :napitak: :gitara:
By Çâðê_DUP
Ja nisam znala odgovor ni na jedno pitanje. Lupetala sam i nalupetala 4-ku na lotou. Dakle-40 %:merlinka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!