Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Bombina
Ajoooj,cat i sunny odlucile da prave kokteli i bila je zanimljiva Krepacina zurka
koja je ona sama pripremila i sama je shvativsi
Prvi put meni je bilo supeer,najvazniji dan u zivotu..jer ja osetila i da je krepac ponovo rodjena ... :D
:dancing:
zabavili smo se ,druzili smo se i zezali smo i igrali smo se
napili smo se ukusan koktelima

Ustvari , od pocetka ,kad ja prvi put vidim sta radi Sunny Girl nije valjda da je zamenila izmedju ispomoc krepacina kokteli
Sumnjam i da je krepacina kokteli i ona sama izabrana i napravila spisak i po izboru i zelji
xe xe xe
Ja ne sumnjam ,primecujem se i da je Sunny prava bermenka,bermencunka
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

kad ona muci da promesa kokteli ,ja rekoh aaah bucalica je ,bucii buciii....
joj je zabolelo ruka ,kad buci kokteli,sva je bila znojava,ljuti se sto zvoni sunin mobtel uvek javlja kad mora raditi koktelima.
sam ja srela zbunjenu i nekog plavusana .
a ostale znam i bolje da ne kazem :P
Ja bih pila koktelima i bas je zanimljiv krepacini kokteli koji je sunny napravila ama ja rekoh mozes da radis kao bermenusa
stiglo je drustvo,valjda sam pridruzila ..Svi su bili na raspologanju i raspolozeni i osecali su je fino

Ja upoznah Kittrin ,njen sirov najromaticniji i repic bogatas,i pridruzio je na mene ,muvao je kittrie i izmedju jedne osobe koja nije iz foruma,pa je malo navaljivao nasu bermenusu

ja sam slikala s kamerom al nedam i nedam sorry .... :P

na spisku kada je krepac postavila na tablu o koktelima ,ja odmah setim da nesto napisem hi hi hi
krepac nije mogla da prepozna ko je napisao stil i pocrvenela je od smeha ,sunny je malo sokirana i citala je i sta pise bombica na tabli :P
:smeh: :smeh: :smeh:
a,Kitt ijuu ijuu ona mora sama da izabere neku lepsu zensku kravatom ili slatkim salom..
pa cat je najstrozenija sii... :P

sunny smem ja da ti uobrazim c c c
ja ljubim za krepaca :kiss: :kiss: :
a jos ja ljubim kitt i sirovog
:kiss:

aaah sunny girl slatka bermenuskoo :lukavi: :kiss: :kiss: :kiss:
By Bombina
e pa sunny nije mogla da pretpostavi i da je zamenila koktelima od nekog ....bolje da ne zatvorim usta
jer sam ja uobrazila :eevil:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by bombica

joj je zabolelo ruka ,kad buci kokteli, sva je bila znojava ,ljuti se sto zvoni sunin mobtel uvek javlja kad mora raditi koktelima.
a to je znaci taj tajni sastojak "romanticnih" koktela?!!! hahahahaha!!!!

zvuci sjajno. cmoook!!!
Korisnikov avatar
By tramp
pisi sine i uci za ubuduce :vruce:
By Gost
a,Kitt ijuu ijuu ona mora sama da izabere neku lepsu zensku kravatom ili slatkim salom..
Iju.
Pa kud ?e lepšiju od mene... S kravatom or without... :snob:

:kiss: za bombocu :)
:mama: za dijete :D
Korisnikov avatar
By IriS

napili smo se ukusan koktelima
vidim bombasti?na da je to tebe i danas drmalo, ja sam :shok:

Svi su bili na raspologanju i raspolozeni i osecali su je fino
iju, kakve su to bahanalije bile u pitanju :lukavi:

ja se samo nadam da se mouja zbunjena žena samo na plavušanu zadržala, ina?e ?e biti :sekirica:

:giggle:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by krepa?
Pa kud ?e lepšiju od mene... S kravatom or without... :snob:
kravata?? :wtf: to nije kravata......to je bio uheftani stoljnjak!!! ;)
Korisnikov avatar
By spark
jel bilo vodke u tim koktelima? :lukavi: :smeh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by zbunjena

kravata?? :wtf: to nije kravata......to je bio uheftani stoljnjak!!! ;)

hahhahhahhaha, a sto sam znala da ces to reci?????????
i ne pipnuh ti guzu lepo, ah ah ahhhhhhhhh...... al te celu noc asnjah,lol

@ zeuna moja, sve ces pouzdravit itd a meni nista???? :slinavko:

@bombi - ti si zakon !!!!!!!!!! pozdravlja te moj 'bogatasic' :D

i da, u mom kokntelu je bilo vodke, likera od mente, limuna, i leda jelte, tajk nesto....... meni je bilo extraaaaaaaaa

@sunnY- ZEUNOOOOOOOOOOOOOOOOOO najbolja siiiiiiiiiiiiiiiiiii :pivo:
By SUNNY B
nsiam bila znojava!!!!!

ljudi, pocrveneh od stida....

evo ovako, moje mesto je bilo za sankom u koji niko osim mene nije smeo da udje (ne racunaju se oni koji su funjarski koristili priliku dok sam ja bila u wc-u), posle mi se uvukla bombica preko veze pa sam joj velikodusno dozvolila da izbliza gleda sta ja to radim. ako se dobro secam, kittrie i ja mso imale u ranu zoru jedan "ginem ginem da ti skinem haljinu sto susti" dance floor chart section + koktel koji se zvao jogurt dry sa sve maslinkom posto je visanja ponestalo u slucaju da je neko hteo jogurt sweet za dorucak.

zbunjena se odzbunila od zivota. pitanje je da li se seca da je uopste bila na krepacinoj zurci.

kittri-en bivsi muz bi mi pomogao da resim neke materijalne probleme u slucaju da probusim klitoris.

skyen je uglavnom mudro cutala ili tiho oponirala po obicaju.

krepac je glumila indijsku udavacu sa onom tufnom na celu koja je licila na bubu pa je masa pijanih ljudi mahala oko njene glave sa namerom da muvu otera sto je kod krepaca proizvodilo neku vrstu nekontrolisanog besa i tako...

wroom je muvao sve zivo i koristio priliku da :cuddle: zbunjenu koja je bila dovoljno trestena da mu to dozvoli.

sanjalica je uredno pila bezalkoholni sokic jer joj je jedan koktel sa vodkom zagorcao zivot.

a svi ostali su naletali na sank pruzajuci ka meni prazne case sa kisobrancicima,slamcicama i ostalim kerefekama koje nabijaju cenu koktela po barovima, gledali u mene kao u boga, pitali kako sve to umem i molili me da im dozvolim da makar jednom pipnu shaker ili, ne dauj boze, protresu...

:wtf:

sve u svemu, ja se provela odlicno, a koliko cujem i svi ostali....daj boze da krepac diplomira jos koji put....
Korisnikov avatar
By Skyen
:lol:

bejase to kao u legendarnoj 1001 noci, bar se meni tako cinilo, s obzirom na special stanje u kojemu sam bila(nije ni drugo ni trece, da ne bude zabune)

ja se secam pocetka i kraja zurke, koji su btw bili cool, a sta se zbivalo izmedju, ja nemam pojma :puzzle:
i neeee, nisu u pitanju kokteli hand-made by sunny, koji su bili njaaam extra, vec moj balckout od hronicnog nespavanja (nesto kao zbunjena, samo malo tezi slucaj) - tako da sam ja zaspala pored zvucnika i izgubila 10 posto sluha te veceri (od organizatora trazim nadoknadu u koktelima!)
ispostavilo se da je i to bilo dovoljno da se do kraja veceri vratim u oportunisticku diskusiju koja se povela u obojenoj sobi :D

i highlight veceri - pored zaheftanog stoljnjaka koji je bio tako lepo ispeglan :lol: , gigant bug koja je napala kevu, zbunjene koja mi je bila sumnjiva, xexe, jesu vojnicke price ispovedane by barmenusa - aaaaa, ne secam se kad sam se tako podslednji put smejala, vrh, loooool

epilog - budim se u busu taman na vreme da ne produzim za Suboticu, a kako sam dohodala do kuce misterija za Lost
By Bombina
:smeh: :smeh: :smeh:

jer je krepac je poludela od sunny girl i kitttre sto su je uzele krepacin jogurtcic i pavlake i krem sir
ja ne pipam i jer je lepo postavila krepacin na spisku i pise zabranjen ulazak u sank
a ja napisah thank you ,mi ne diramo ....
ne secam se sta sam napisala i jer sam ja pila na kokttelima i od krepaca je papir i ona ce cuvati :P
primecujem i da su bili hetero,meni nije se smetalo :)
meni je bilo bolje od promene i vodila sam racuna i ono sto je bolje da oraspoloziti svima i oni isto

meni je hvala bogu nikad mi ne pricamo o politiku
vec smo pricali svacemu i zezati se
By Bombina
[/quote]

iju, kakve su to bahanalije bile u pitanju :lukavi:

ja se samo nadam da se mouja zbunjena žena samo na plavušanu zadržala, ina?e ?e biti :sekirica:

:giggle:
[/quote]

ufff ja sam ti spominjala i rekla sam ja zbunjenu i gde je ona sada kiss adidict c c c
ma zaljubljena zbunjenica i zadrzati s plavusana uspvana je
Korisnikov avatar
By zboO
....aman zaman, manite se zbunjene.....i njenog dupeta.....!!!!
Skyen
highlight veceri - pored zaheftanog stoljnjaka koji je bio tako lepo ispeglan :lol: , gigant bug koja je napala kevu, zbunjene koja mi je bila sumnjiva, xexe, jesu vojnicke price ispovedane by barmenusa - aaaaa, ne secam se kad sam se tako podslednji put smejala, vrh, loooool
stoljnjak je definitivno bio hit vecheri!! :lol: :lol: :lol: ispeglan i uheftan!! Extra!!

ja sumnjiva, zbog chega???? :misli: zbog onoga " N. ti u gacama" ili neshto drugo??? :D :lol: :lol: :lol: :lol:

@sunny ....zashto se ne pohvalish kako si pokvasila ceo ZID dok si muckala koktel, tj kako ej isti zavrshio na zidu umesto u chashi!! :trep: ?? ! :D
Korisnikov avatar
By Skyen
@zbun - :lol:
to za N. itd mi nisi nesto posebno intrigantna, remember :smoking: xexe,
vise zbog onog lap dance-a sa W :P

a sta je bilo s slamcicu???? ja sam to propustila/prespavala :D
By SUNNY B
Originally posted by zbunjena

@sunny ....zashto se ne pohvalish kako si pokvasila ceo ZID dok si muckala koktel, tj kako ej isti zavrshio na zidu umesto u chashi!! :trep: ?? ! :D

ne seri, i ne skreci paznju sa svog pijanog dupeta na moj koktel! STVAR JE U TOME STO JE TETA SUNNY ZABORAVILA DA SHAKER OSLOBODI PRITISKA JER STE JE TI, TVOJE PIJANO DUPE, KREPAC I MUVATOR WROOM ZAMAJAVALI SVOJIM PRICAMA O THE MUSE I OSTALOJ FELI...

inace, nisi se setila da kazes kako su ti ostali kokteli bili odlicni , sto dokazuje kolicina istih inesena u tvoj zeludac oralnim putem, nego si se uhvatila za jedan koji se prosuo.... BAXUZE!!! :kletva: :kletva: :kletva:

:pop:
By SUNNY B
Originally posted by Skyen

jedna od slamcica koje su defilovale po stanu u casama je , pored uobicajenih valjkastih oblika imala oblik falusa, koji je bio namenjen izvesnoj krepacinoj drugarici, iz razloga koje zasigurno mozes da pretpostavis...sve to nije promaklo budnom oku goce fotografa koja je sve to digitalno zabelezila...mislim da moze da se pogleda....

@bombica - ej bre, ajde slobodno ovde baci one slike na kojima sam ja. one sto si me slikala. hoces? ubaci ih ovde na temu.
Korisnikov avatar
By Kittrie
miss dzi fotograf???
devojka neobicno intelektualno zainteresovana za busenje "KLIDZDE", idejni tvorac najboljeg poklona ( delfin vas asocira na nesto :smeh: ), sto mi bivseg prozva KLIDZOFIL ?? :D

ZENSKA JE VRHHHHHHHHHH :hail:

p.s.uffffffff, upravo sam 2 puta kinula :slinavko:
Korisnikov avatar
By Kittrie

u hebote, bas mi je bilo muka od njih... ali sam im obe guze zigosala slovom skarletnim, tak sam mirna na momenat koji... :hyper:

a to sto si prespavala ok... bitno je da smo culi pricu o miss daj i krvavoj krpi :vestica:

:lol: :lol: :lol:

i dalje se smejem, qq leleeeeeeeeeeeeeeee :hail:
Korisnikov avatar
By Kittrie
plavi, plavi , plavi :hail:
MESO, MESO, MESO dok se ceka voz za lisaobon :hail2:

:D
Korisnikov avatar
By Kittrie

Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, sad sam kinula tri puta ... a osecam sprijema se jos jedan napad kijavnluka :slinavko:
Korisnikov avatar
By Skyen
to kad kines, resetuju ti se mozdana kola, pa naprave kurslus :lol:
kakvo bre plavo meso u lisabonu?????

ja sad idem da spremam snicle, prezivele od sinoc, vino???? merlo iz '98 njaaam
By Bombina
:evilkiss: sunny,moze i stavicemo ti a ne bez krepaca slika samo sunny imam video snimak
pitacemo krepaca za dozvolu
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Kittrie
**** fotograf???
....devojka neobicno intelektualno zainteresovana za busenje "KLIDZDE", idejni tvorac najboljeg poklona ( delfin vas asocira na nesto :smeh: ), sto mi bivseg prozva KLIDZOFIL ?? :D

ZENSKA JE VRHHHHHHHHHH :hail:
**** je stvarno vrhhhhh....srecem je na svim hetero zurkama, i svaki put se odvalim od smeha..... :lol: :lol: :lol:

a za poklon nemam komentar!! :spin:
da,da, zagadjujesh okolinu....momentalna diskvalifikacija :lukavi:

a to za lap dance...shta je to bilo? ne znam ja o chemu ti to!? :P

@ sunny ...ti chupava bolje cuti...nisam se napila......samo sam bila mrtva umorna...pa sam malo zadremala :shrug: na zgoljavom mi dechku... :D
By Bombina
e pa sad ,za mene boli me zub nesto mi se ljuti ,zivicira me zub :cupakosu:
idem da pijem caffetin i odoh ja da legnem
i ja ocekujem krepaca trazim dozvolu,c c c
zbunjeno videla sam da si zaspala s deckom koji ti ej priblizio
ja sam uz kittrie i sirovog repica
a krepac otisla kod svoje drugarice da oslika fotokameru
e pa nisam imala fotokameru i da donesem
uglavnom njeno krepacinu drustvo hetero nisu losi

a trece i ja jednu poznanjem ta osobu i ona je hetero i koju ja nekad sam poznavala davno preko od moje drugarice

:
By Bombina
cetvrto setila sam se i kittre je muvala neku i ja sam se provalila ,morala sam da priblizim onu slatku simpa koja nije iz foruma koja je sedela s stolom ..kada je bila tu ivanica i sanjalica
a kittrie nije trazila slamcicu i sunny stavila slatku slamcicu s kisobranom,jer bas slatko
By SUNNY B

ne sestro, pogresila si, dok se cekao voz iz lisabona za porto!

btw, imam utisak da ovo niko nije razumeo.
By SUNNY B

a to sto si prespavala ok... bitno je da smo culi pricu o divni i krvavoj
aman bre zeno, brisi ova imena i detalje.....pa hoces da mi glavni protagonista anegdote sutra pljune u pivo????
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!