- 04 Dec 2005, 19:22
Ajoooj,cat i sunny odlucile da prave kokteli i bila je zanimljiva Krepacina zurka
koja je ona sama pripremila i sama je shvativsi
Prvi put meni je bilo supeer,najvazniji dan u zivotu..jer ja osetila i da je krepac ponovo rodjena ...
zabavili smo se ,druzili smo se i zezali smo i igrali smo se
napili smo se ukusan koktelima
Ustvari , od pocetka ,kad ja prvi put vidim sta radi Sunny Girl nije valjda da je zamenila izmedju ispomoc krepacina kokteli
Sumnjam i da je krepacina kokteli i ona sama izabrana i napravila spisak i po izboru i zelji
xe xe xe
Ja ne sumnjam ,primecujem se i da je Sunny prava bermenka,bermencunka
kad ona muci da promesa kokteli ,ja rekoh aaah bucalica je ,bucii buciii....
joj je zabolelo ruka ,kad buci kokteli,sva je bila znojava,ljuti se sto zvoni sunin mobtel uvek javlja kad mora raditi koktelima.
sam ja srela zbunjenu i nekog plavusana .
a ostale znam i bolje da ne kazem
Ja bih pila koktelima i bas je zanimljiv krepacini kokteli koji je sunny napravila ama ja rekoh mozes da radis kao bermenusa
stiglo je drustvo,valjda sam pridruzila ..Svi su bili na raspologanju i raspolozeni i osecali su je fino
Ja upoznah Kittrin ,njen sirov najromaticniji i repic bogatas,i pridruzio je na mene ,muvao je kittrie i izmedju jedne osobe koja nije iz foruma,pa je malo navaljivao nasu bermenusu
ja sam slikala s kamerom al nedam i nedam sorry ....
na spisku kada je krepac postavila na tablu o koktelima ,ja odmah setim da nesto napisem hi hi hi
krepac nije mogla da prepozna ko je napisao stil i pocrvenela je od smeha ,sunny je malo sokirana i citala je i sta pise bombica na tabli
a,Kitt ijuu ijuu ona mora sama da izabere neku lepsu zensku kravatom ili slatkim salom..
pa cat je najstrozenija sii...
sunny smem ja da ti uobrazim c c c
ja ljubim za krepaca :
a jos ja ljubim kitt i sirovog
aaah sunny girl slatka bermenuskoo
koja je ona sama pripremila i sama je shvativsi
Prvi put meni je bilo supeer,najvazniji dan u zivotu..jer ja osetila i da je krepac ponovo rodjena ...
zabavili smo se ,druzili smo se i zezali smo i igrali smo se
napili smo se ukusan koktelima
Ustvari , od pocetka ,kad ja prvi put vidim sta radi Sunny Girl nije valjda da je zamenila izmedju ispomoc krepacina kokteli
Sumnjam i da je krepacina kokteli i ona sama izabrana i napravila spisak i po izboru i zelji
xe xe xe
Ja ne sumnjam ,primecujem se i da je Sunny prava bermenka,bermencunka
kad ona muci da promesa kokteli ,ja rekoh aaah bucalica je ,bucii buciii....
joj je zabolelo ruka ,kad buci kokteli,sva je bila znojava,ljuti se sto zvoni sunin mobtel uvek javlja kad mora raditi koktelima.
sam ja srela zbunjenu i nekog plavusana .
a ostale znam i bolje da ne kazem
Ja bih pila koktelima i bas je zanimljiv krepacini kokteli koji je sunny napravila ama ja rekoh mozes da radis kao bermenusa
stiglo je drustvo,valjda sam pridruzila ..Svi su bili na raspologanju i raspolozeni i osecali su je fino
Ja upoznah Kittrin ,njen sirov najromaticniji i repic bogatas,i pridruzio je na mene ,muvao je kittrie i izmedju jedne osobe koja nije iz foruma,pa je malo navaljivao nasu bermenusu
ja sam slikala s kamerom al nedam i nedam sorry ....
na spisku kada je krepac postavila na tablu o koktelima ,ja odmah setim da nesto napisem hi hi hi
krepac nije mogla da prepozna ko je napisao stil i pocrvenela je od smeha ,sunny je malo sokirana i citala je i sta pise bombica na tabli
a,Kitt ijuu ijuu ona mora sama da izabere neku lepsu zensku kravatom ili slatkim salom..
pa cat je najstrozenija sii...
sunny smem ja da ti uobrazim c c c
ja ljubim za krepaca :
a jos ja ljubim kitt i sirovog
aaah sunny girl slatka bermenuskoo