Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
zzigicc je car!!! :kralj:

i mali stojkovicc je vishe nego ok, slazzem se :) :) :)

gde ste sada grobari?

ms hilton, i think congratulations are now in order... :) :) :)
Korisnikov avatar
By EYA
ja vise slusala nego gledala (u pozadini neki krici...) i zadovoljna sam :D
Korisnikov avatar
By EYA
jopet cu ja biti kriva za off :uplasen:
Korisnikov avatar
By spliff
neccesh bwe

:) ja ccu....

:kafa: :eya: :srbin:

:crveni: :predaja: :crveni: :predaja: :crveni: :predaja:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Konacno je Zvezda proradila!

Idemo dalje!
Korisnikov avatar
By Kupper
Zigic lupio Zengi cusku prekjuce:die: i odmah pobeda....Zenga ce da mu kaze kako se igra fudbal?
Sta zna Zenga sem da:zvezdas:

(steta sto Zvrle nije tu da nam kaze kako je to bilo....frka)
Korisnikov avatar
By bigirl
Najbolji smo, najbolji!!!

Žigi?u, oženi me!!!!!!
Korisnikov avatar
By zboO
smrzla sam se ko P**** sinoc na stadionu, ali vredelo je...da da...

:yay: :yay:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by bigirl
Najbolji smo, najbolji!!!

Žigi?u, oženi me!!!!!!
By nsideu
Ne Zigicu! Ozeni meneeee !!!! :foto:

Fantasticna utakmica nasih mladica. Zavrsice Zile u Arsenalu pre nove godine :) )))) :teg: :teg: :teg: :teg:
Korisnikov avatar
By spliff
nema shanse.... bash sam se sinocc raspravljao sa zvezdashem. hocce mozzda neko da se kladi?
By nsideu
sta nema? kladi u sta?

prodace ga dok si reko keks. dobro, mozda posle svetskog prvenstva...
Korisnikov avatar
By spliff
evo stavljam sto ekija da necce... pratish?
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa Zvrle bi bio toliko ocajan da Z. ode u Arsenal (neca valjda u Celzi:P) da mi prosto zao. Ali opet, bilo bi mi zalije da propadne u nekom takvom klubu kao sto je taj vas Abramovicev. Uh, sto mrzim taj klub...

Salu na stranu, ne verujem ni ja, ali mislim da bi i za Z. i za Arsenal (bez zajebancije) najbolje resenje bilo da udruze snage.

Videcemo.
Korisnikov avatar
By Kupper
Javio sam Zvrletu da je Z. potpisao danas za Arsenal:smeh:

I pustio ga da pola sta mozga sta pricam:lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper

Rekao sam da necu vishe pisati! Rekao sam i evo sad cu da kazem POJEO SAM GOVNO i napisah ovaj post! Danas kad si mi poslao taj "insajderski" sms, bio sam u troli, i koliko sam se iznervirao (priznajem i primio), sishao sam na sledecoj stanici, peske se vratio kuci, otisao na net da proverim to, iako sam zvanicno cuo jos juce da Piksi nece pustiti bar do Mondijala Zigu, i na svu srecu po sledecem tvom sms-u skapiram da sam ucestvovao u tvojoj "nemogucoj misiji"! PA BRATE ZA TESKE DUSHEVNE BOLOVE KOJE SAM PREZIVEO DUGUJES MI GAJBU ROGONJE! Jasno? :D
I pazi ti njega, jos u Arsenal da ode?! Au......majko mila, zar u ono govno od kluba koje je juce i Bolton naguzio!? :P

Dugo me ovako neko nije isprepadao! Ko da mi je brat!
Au brate, au....
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG

Rekao sam da necu vishe pisati! Rekao sam i evo sad cu da kazem POJEO SAM GOVNO i napisah ovaj post! Danas kad si mi poslao taj "insajderski" sms, bio sam u troli, i koliko sam se iznervirao (priznajem i primio), sishao sam na sledecoj stanici, peske se vratio kuci, otisao na net da proverim to, iako sam zvanicno cuo jos juce da Piksi nece pustiti bar do Mondijala Zigu, i na svu srecu po sledecem tvom sms-u skapiram da sam ucestvovao u tvojoj "nemogucoj misiji"! PA BRATE ZA TESKE DUSHEVNE BOLOVE KOJE SAM PREZIVEO DUGUJES MI GAJBU ROGONJE! Jasno? :D
I pazi ti njega, jos u Arsenal da ode?! Au......majko mila, zar u ono govno od kluba koje je juce i Bolton naguzio!? :P

Au brate, au....
Kako te naterati da pises? :lol: Juce mi sinula ideja i to kakva:hail2: Znaci:moby:u ruke i frka:smeh: Ali ti si lud:nope: S trole pa trciiii, Piksi ga zajeb'o :smeh:

Brate Zvrle, dugujem ti sta god da mi je kazna. Os da ti:peva:, il' da ti:zvizdi:, il' da ti:gitara:, il mozda:mjuza:....ili nesto trece.

:roflmao: :cvece:
Korisnikov avatar
By Moa
Porto ponudio 6 miliona za Zigica,pa vi vidite.Carina je,ova tekma sa Romom mu je digla cenu,barem za milion.
Korisnikov avatar
By zboO
ako ode u Arsenal odrichrem se zvezde....uzas,uzas,uzas....!!

@ Zvezdash ...zveki zveki ....pishi, pishiiii....nemoj da zabushavash....

@ Moa .... WOOOOOOOOW ziva si..... :putnik: otishla si a ni mahnula nisi...cccc....
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Bolje Porto nego bilo koji engleski klub, a pogotovo Arsenal :bljak:

:molise:
Korisnikov avatar
By zboO
ccccc......chujesh li ti sebe zaboga.......od Engleskih klubova samo je Arsenal KRSH ( kuppi :kiss: ) ostali su extra....a porto je za njih NULA!!!!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Jednostavno ne volim premier league, a i koji je nas igrac uspeo tamo? Please..

Najbolje zemlje za nase fudbalere su Spanija i Italija ;) :P
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ZvezdasBG

Au brate, au....
Kako te naterati da pises? :lol: Juce mi sinula ideja i to kakva:hail2: Znaci:moby:u ruke i frka:smeh: Ali ti si lud:nope: S trole pa trciiii, Piksi ga zajeb'o :smeh:

Brate Zvrle, dugujem ti sta god da mi je kazna. Os da ti:peva:, il' da ti:zvizdi:, il' da ti:gitara:, il mozda:mjuza:....ili nesto trece.

:roflmao: :cvece:
Mrtav si mrtav! :spank: :giljotina: :lol:

Da CUJEM KO JE NAJBOLJI KLUB NA OSTRVU?
AJDE TICO SAD KAZI PRED SVIMA, KAO STO SI MENI JUCE U SMS-U! :P :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!