Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperRekao sam da necu vishe pisati! Rekao sam i evo sad cu da kazem POJEO SAM GOVNO i napisah ovaj post! Danas kad si mi poslao taj "insajderski" sms, bio sam u troli, i koliko sam se iznervirao (priznajem i primio), sishao sam na sledecoj stanici, peske se vratio kuci, otisao na net da proverim to, iako sam zvanicno cuo jos juce da Piksi nece pustiti bar do Mondijala Zigu, i na svu srecu po sledecem tvom sms-u skapiram da sam ucestvovao u tvojoj "nemogucoj misiji"! PA BRATE ZA TESKE DUSHEVNE BOLOVE KOJE SAM PREZIVEO DUGUJES MI GAJBU ROGONJE! Jasno?
Javio sam Zvrletu da je Z. potpisao danas za Arsenal:smeh:
I pustio ga da pola sta mozga sta pricam:lol:
Originally posted by ZvezdasBGKako te naterati da pises?Originally posted by KupperRekao sam da necu vishe pisati! Rekao sam i evo sad cu da kazem POJEO SAM GOVNO i napisah ovaj post! Danas kad si mi poslao taj "insajderski" sms, bio sam u troli, i koliko sam se iznervirao (priznajem i primio), sishao sam na sledecoj stanici, peske se vratio kuci, otisao na net da proverim to, iako sam zvanicno cuo jos juce da Piksi nece pustiti bar do Mondijala Zigu, i na svu srecu po sledecem tvom sms-u skapiram da sam ucestvovao u tvojoj "nemogucoj misiji"! PA BRATE ZA TESKE DUSHEVNE BOLOVE KOJE SAM PREZIVEO DUGUJES MI GAJBU ROGONJE! Jasno?
I pustio ga da pola sta mozga sta pricam:lol:![]()
I pazi ti njega, jos u Arsenal da ode?! Au......majko mila, zar u ono govno od kluba koje je juce i Bolton naguzio!?![]()
Dugo me ovako neko nije isprepadao! Ko da mi je brat!
Au brate, au....
Originally posted by KupperMrtav si mrtav!Originally posted by ZvezdasBGKako te naterati da pises?Originally posted by KupperRekao sam da necu vishe pisati! Rekao sam i evo sad cu da kazem POJEO SAM GOVNO i napisah ovaj post! Danas kad si mi poslao taj "insajderski" sms, bio sam u troli, i koliko sam se iznervirao (priznajem i primio), sishao sam na sledecoj stanici, peske se vratio kuci, otisao na net da proverim to, iako sam zvanicno cuo jos juce da Piksi nece pustiti bar do Mondijala Zigu, i na svu srecu po sledecem tvom sms-u skapiram da sam ucestvovao u tvojoj "nemogucoj misiji"! PA BRATE ZA TESKE DUSHEVNE BOLOVE KOJE SAM PREZIVEO DUGUJES MI GAJBU ROGONJE! Jasno?
I pustio ga da pola sta mozga sta pricam:lol:![]()
I pazi ti njega, jos u Arsenal da ode?! Au......majko mila, zar u ono govno od kluba koje je juce i Bolton naguzio!?![]()
Dugo me ovako neko nije isprepadao! Ko da mi je brat!
Au brate, au....Juce mi sinula ideja i to kakva:hail2: Znaci:moby:u ruke i frka:smeh: Ali ti si lud:nope: S trole pa trciiii, Piksi ga zajeb'o
![]()
Brate Zvrle, dugujem ti sta god da mi je kazna. Os da ti:peva:, il' da ti:zvizdi:, il' da ti:gitara:, il mozda:mjuza:....ili nesto trece.
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!