Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by pcelicaDa, da... isti problem imam i ja.
Moj problem kad radim trbusnjake
je sto zbog naprezanja pocne da me boli
vrat, a ne sami trbusni misici...
Originally posted by pcelicaNije tacno. Mislim, nije ni pogresno to sto ti je trener rekao, nego postoji nekoliko nacina za rad trbusnjaka (u zavisnosti koji deo misica na stomaku radis). Ako te vrat bar malo zaboli, ne radis pravilno.
Vec sam na nekoj od tema ovde
opisala kako radim trbusnjake; to
mi je pokazao trener u teretani;
fora je da su ruke na grudima; a ja
bas pazim da ne cimnem vratom,
nego da mi rade trbusnjaci, i opet
ne mogu da radim kol'ko treba zbog bola u
vratu... damn!
Originally posted by StormKao što sam ranije u jednoj temi pisao, pilates su idealne vežbe za trbušnjake. Kod njih nema bola u vratu .. Zašto? Zato što ti ruke nisu na vratu, a vrat ipak imao potporu .. uzmeš jedan relativno mali peškir, urolaš ga i uhvatiš za krajeve ... legneš a sredinu peškira staviš pod vrat .. fora je u tome sav napor prebaciš na trbušnjake i da ih radiš polako .. pogrešno je da cimneš rukama vrat i jedno dizanje uradiš silom inercije .. ja sam tako radio jedno vreme, nema efekta..Originally posted by pcelicaDa, da... isti problem imam i ja.
Moj problem kad radim trbusnjake
je sto zbog naprezanja pocne da me boli
vrat, a ne sami trbusni misici...
Mada ja po?injem da mislim da je kod mene problem u tome što radim vežbe tako što "povu?em" najpre vratom. Mislim da bi pravilno vežbanje to rešilo: ruke blago iza glave, laktovi skroz rašireni, prsti ne treba da budu isprepletani - u tom slu?aju nema varanja, glavni napor je na trbušnjacima.
Originally posted by unic0rnHa,ishrana...pa ?itao sam u jednom ?asopisu i nimalo nije jeftina ishrana za trbušnjake.Kao primer naveli su jednog glumca koji je ubrzano morao da dobije plo?ice na stomaku zbog snimanja filma....kada su napisali šta je sve jeo ja sam prera?unao da tri plate ne može da pokrpe taj meni...
a da razreshimo misteriju ljudima, sta se podrazumeva po 'pravilna ishrana'?
Toliko se puta chita ovde a niko da objasni shta je to...
Originally posted by Smith5000bez droge i alkohola? yes but how?
bez droge i alkohola (
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!