Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by bigirl
Originally posted by kiss addict
Odli?an joj je horoskop, skroz harmoni?an...
Pa, prava vaga.
prava vaga, ali ima poprili?no škorpije u sebi ;)
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
Originally posted by kiss addict
...a nije da nema škorpije...
:skorpija:
Originally posted by EYA
...Ascendant Scorpio 16°02'09...
:deda:
Korisnikov avatar
By Myself
Lav podznak Ovan i mesec u Ovnu.

Simbol homoseksualnosti iz horoskopa - Mesec opozicija Uran pa sve kvadrat sa Venerom.:zastava:
Korisnikov avatar
By bigirl
Angelina777 nije škorpija, nego vaga.

Nego... to što je neko podznak škorpija, ne zna?i da ima osobine koje bi trebalo da ima neko ko je podznak šk. EYA je sun?ani znak vaga, a kako joj vaga upravlja i 12. ku?om (ku?a tajni, strahova), škorpija je u velikoj meri zapostavljena. Uostalom, skoro sve planete su joj u vagi.
Korisnikov avatar
By Kittrie
jarac / vodolija

p.s. falla crnouj ouvci na ouvom saznanju, inacem me neko istripovao da sam dupli jarac...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Ljubicasta_Suza

Prizna?eš da Asc položen u Škorpiji nije isto što i Asc položen npr. u Vodoliji ili Ribama i da aspektovan Asc nije isto što i neaspektovan?
Uopšte ne sporim zna?aj Vage u EYINOJ natalnoj karti (pogotovo kad je u Vagi takva koncentracija, ?itav stelijum planeta), samo kažem da je, sa Škorpijom kao znakom u usponu malo prejako re?i da tu "nema ništa od Škorpije", pogotovo ako uzmeš u obzir i Veliki vodeni trigon koga ovde upravo Asc (u Škorpiji) obrazuje sa Jupiterom i Saturnom a onda, sa Venerom u opozitu Jupitera, zajedno konfigurišu tzv. Zmaja koji skoro da mi (i svezajedno i raš?lanjen na ?inioce) ?ini opšti pe?at ove nat. karte.
Kako je svaka natalna karta jedna interaktivna slika gde se svi pojedina?ni parametri meðusobno prožimaju, isti stelijum planeta u Vagi razli?ito bi zna?io i bio tuma?en da je na slici Asc naprimer položen u Vodoliji, jer isti fenomen ne možeš posmatrati samo zasebno, samostalno ve? i "u odnosu na" drugi. Meni je, npr., interesantno i to što je jedna od planeta tog stelijuma (pored Sunca i Marsa) baš Pluton, vladalac Škorpije; ili što je Venera (vladalac Vage), iz 10. ku?e tako lepo aspektovana sa Ascendentom (u ?korpiji); ili Jupiter u trigonu sa Ascendentom (koji je u ?korpiji), ili... tako da ovde, rekla bih, zaista uopšte ne stoji da "od Škorpije nema ništa".
e fala ti na obimnom objašnjenju, uštedela si mi trud, a mene mrzelo da objašnjavam :D

@kitt UVEK i SVE za tebe ;)
Korisnikov avatar
By zboO
eve ti josh blizanaca .... greenwich, shmizlica....

....ima nas, ima nas....

ho, ho, ho
Korisnikov avatar
By tinkerbell
kako znate da sam ja bik? :shok:

:smeh:

pa ne secam se da sam postovala ovde :smeh:

tunununununu :smeh:

:roll: pa dobro....vazi ;)

:lol:
Korisnikov avatar
By hush
ux... kad sam ja navela znak i podznak???

don`t remember....

oket... jes... vodolija-skorpija...

teska k`o crna zemlja, xixixi!!!
:ledeni:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam Jarac/Bik... ali imam puno planeta u vazdusnim znacima... :smilegrin: To uvek moram da naglasim posto se ljudi odmah uhvate za glavu kad cuju za zemlja/zemlja kombinaciju... :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Ljubicasta_Suza

VODOLIJA:aqua82rius....

....Galileeu....

Dve ispravke Ljubicasta - nekadasnji aqua82rius je Demian.

A po vokativu cini mi se da si se obratila decaku. Galilee je :up: girl.
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
. . . bilo je JUTRO stvaranja - kada je Bog stao ispred svoje dvanaestoro dece i u svako od njih usadio seme ljudskog života.
Jedno po jedno, svako dete istupilo je da bi primilo Božji dar.

"Tebi, Ovne, dajem prvom Moje seme i ti možeš imati ?ast da ga zasadiš. I svako seme koje zasadiš svojim rukama - uve?a?e se milion puta. Ti ?eš biti prvi koji ?e pro?istiti ne?isto?u ljudskog uma Mojom Idejom. Ali, tvoj zadatak nije da dopunjuješ Ideju, niti da postavljaš pitanja. Tvoj zadatak je akcija i samo akcija - koju ti odreðujem - da po?inješ ?oveka ?initi svesnim Moje Kreacije. Radi tvog dobrog uspeha, dajem ti veštinu SAMOPOŠTOVANJA."
Mirno, Ovan je stao na svoje mesto.

"Tebi, Biku, dajem snagu da ugradiš seme u jezgro. Tvoj posao je velik, iziskuje strpljenje kojim moraš završiti sve što je zapo?eto - ili ?e ovo seme biti izgubljeno u vetru. Ti nisi ovde da postavljaš pitanja, niti da menjaš svoje mišljenje usred zadatka. Isto tako, nisi ovde da zavisiš od drugih u izvršenju onoga što tražim od tebe. Zato ti dajem SNAGE - koristi je mudro."
I Bik je odstupio natrag na svoje mesto.

"Tebi, Blizan?e, dajem pitanje bez odgovora - tako da bi mogao svima doneti razumevanje onoga što ?ovek vidi oko sebe. Ti nikad ne?eš znati zašto ?ovek govori ili sluša, ali u svom traženju odgovora ti ?eš na?i Moj dar ZNANJA."
I Blizanac je odstupio natrag na svoje mesto.

"Tebi, Raku, dajem zadatak u?enja ljudi o njihovim ose?anjima. Moja zamisao za tebe je da kod njih izazoveš smeh i suze, tako da sve što vide i misle u potpunosti razvijaju - iznutra. Zato ti dajem dar OBITELJI - da se tvoja potpunost može uve?ati."
I Rak je stao nazad na mesto.

"Tebi, Lave, dajem posao razvijanja Moje Kreacije u svoj njenoj blještavosti u svetu. Ali, moraš se ?uvati ponosa i uvek se setiti da je to Moja Kreacija - ne tvoja. Ako to zaboraviš ?ovek ?e te prezreti. Postoji mnogo radosti u poslu koji ti dajem, ali u?ini ga dobro. Zato ?eš imati dar ?ASTI.''
I Lav se vratio natrag.

"Od tebe, Device, tražim da ispitaš šta je ?ovek u?inio sa Mojom Kreacijom. Treba da oštro ispitaš njegove puteve i podsetiš ga na njegove greške, tako da kroz Moju Kreaciju može biti savršen. Za izvršenje ovog zadatka, dajem ti dar ?ISTOTE MISLI.''
I Devica se vratila na svoje mesto.

''Tebi, Vago, dajem misiju služenja - da ?ovek postane svestan svojih dužnosti prema drugima, da nau?i da saraðuje, kao i sposobnost da održava i drugu stranu svog delovanja. Stavi?u te svuda gde je nesloga i za tvoje napore da?u ti dar LJUBAVI.''
I Vaga se vratila na svoje mesto.

''Tebi, Škorpione, dajem vrlo težak zadatak. Ima?eš sposobnost uvida u umove ljudi, ali ti ne dozvoljavam da govoriš o onome što si nau?io. Mnogo puta zabole?e te ono što vidiš i tvoja bol ?e te okrenuti od Mene - i zaboravi?eš da to nisam Ja, nego krivi pristup Mojim Idejama koji uzrokuje tvoju bol. Vide?eš mnogo ljudi i bori?eš se ponekad sa životinjskim instinktima u sebi, tako da usled toga možeš gubiti svoj put. Ali, kada kona?no doðeš Meni, Škorpione, da?u ti najviši dar - SMISLA.''
I Škorpion se vratio natrag.

''Od tebe, Strel?e, tražim da izazoveš smeh kod ?oveka - usled njegovog nerazumevanja Mojih Ideja. Kroz smeh ?eš dati ?oveku nadu, a kroz nadu ?eš usmeriti njegove o?i da se vrati - k Meni. Ti ?eš dirnuti mnoge živote, samo na trenutak - i zna?eš da je nemir u svakom žvotu koji takneš. Dajem ti dar BESKRAJNOG OBILJA (NAPRETKA) - da možeš širiti daleko da bi obuhvatio svaki tamni kutak i uneo svetlost.''
I Strelac se vratio natrag na mesto.

''Od tebe, Jar?e, tražim žrtvu da negoduješ i da se mrštiš - kako bi mogao u?iti ?oveka da radi. Tvoj zadatak nije lagan i oseti?eš sve postupke i mu?ni rad ?oveka na svojim ple?ima. A za taj jaram tvojih tereta, dajem ti ODGOVORNOST prema ?oveku - u tvoje ruke.''
I Jarac se vratio na svoje mesto.

''Tebi, Vodolijo, dajem koncept budu?nosti, da bi ?ovek spoznao svoje druge mogu?nosti, nevidljive obi?nom na?inu gledanja. Ima?eš bol usamljenosti, ali Ja ne?u dopustiti da personalizuješ Moju Ljubav. Za promenu ?ovekovih vidika prema novim mogu?nostima, dajem ti dar SLOBODE, da tvoja sloboda može služiti ?ove?anstvu.''
I Vodolija se vratila natrag na mesto.

''Tebi, Ribo, dajem najteži zadatak od svih. Tražim od tebe da sakupiš sve ljudske suze i vratiš ih Meni. Tvoje suze ?e biti ve?no Moje suze. Žalosti koje ?eš pokupiti posledica su ljudskog nerazumevanja Moje Ideje, ali ti si ta koja treba da da saose?anje - da bi ?ovek mogao da pokuša ponovo. Za ovaj najteži zadatak od svih, dajem ti najve?i dar. Ti ?eš biti jedino od Moje dvanaestoro dece koje ?e Me razumeti. Ali, taj dar RAZUMEVANJA je za ono vreme kada ga pokušaš širiti meðu ljudima dok te oni ne?e slušati.''
I Riba se vratila na svoje mesto.

Tada je Bog rekao: ''Svako od vas ima deo Moje Ideje. Ne smete menjati zadatke u delovima celokupne Ideje koju sam vam dao, niti smete da trgujete zadacima - jedan sa drugim. Za svakog od vas, zadatak je savršen, ali to ne?ete znati tako dugo dok ne postanete JEDNO. Tada ?e cela Moja Ideja biti izneta na videlo svakom od vas.''

I deca odoše, svaki u nameri da u?ini svoj posao najbolje - da bi mogao da primi svoj dar. Ali, nijedan nije u potpunosti razumeo svoj zadatak, niti svoj dar.
Kada su se vratili, Bog re?e: ''Svako od vas veruje da je dar koji poseduje drugi - bolji. Zbog toga ?u vam dozvoliti da trgujete.''
I za trenutak, svako dete bi razveseljeno jer je Bog odredio nove mogu?nosti njihove misije. Ali, Bog se nasmejao i rekao: ''Mnogo puta ?ete se vra?ati Meni, traže?i da budete osloboðeni misije, i svaki put Ja ?u vam ispuniti želju. Prolazi?ete kroz nebrojene inkarnacije pre nego ispunite izvornu misiju koju sam odredio za vas. Dajem vam neograni?eno vreme da to u?inite, ali samo kada izvršite potpuno svoj zadatak - mo?i ?ete da budete sa Mnom.''
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by radoznala
RIBE/RAK
Qqlele!!!

Po mene su uvek bile fatalne osobe sa tom kombinacijom!
Korisnikov avatar
By juliet
skorpija/skorpija

Ali kao da to nesto znaci...
By spf 3000
jedini horoskop koji me pronalazi je astecki.
u kom sam trska.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
jarac-strelac
a mislim da mi je mesec u skorpiji.. :) :)

je l' moze jedan offtopic.. ako neko zna da mi ukratko pojasni sta znaci kad je mesec u nekom znaku? cula sam da je to dosta bitno..
Korisnikov avatar
By spliff
vodolija/shkorpija
mesec u vagi

u kineskom zmaj
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by bisex-I-guess
je l' moze jedan offtopic.. ako neko zna da mi ukratko pojasni sta znaci kad je mesec u nekom znaku? cula sam da je to dosta bitno..
Videla sam ovo tvoje pitanje pa sam upravo na temi o astrologiji (hobi) stavila link za jednu skriptu gde se opisuje osnovno znacenje planeta po kucama i znacima.

Moj Mesec je u Vodoliji.
Korisnikov avatar
By switchon1234
Evo ja sam isekla deo u vezi:
Mesec u Škorpionu
Vi ste veoma komplikovana osoba. Vaša osecanja su nežna, mada pomalo hladna. Strasti vam ne nedostaje, ali ste dosta lako ranjivi. Skloni ste povlacenju u sebe i misterijama. Osecanja izražavate indirektno i pokušavate da ih držite skrivena. Ponekad je to vrlo tvrdoglavo i štetno, samouništavajuce za vas. Na vaš duh uticu emotivna komešanja. Borbeni ste i umete da se nametnete drugima cak i onda kada vam to nije cilj. Istrajni ste i žilavi, ambiciozni, ali ste u stanju da precenite svoje mogucnosti. Niste dovoljno takticni, otvoreni ste i istinoljubivi. Ljubomorni ste i tašti, a znate da budete i brutalni. Najcešca slaba tacka vašeg zdravlja su mokracni kanali i reproduktivni organi.

(ovu skriptu sam davno skinula sa neta, i ne znam ko je autor)

Ako cu svojim recima... Znam 2 osobe sa mesecom u skorpiji(no obe imaju podznak rak, a mesec je vladajuca planeta raka, tako da je uticaj sigurno jaci. ). No kao i ti, i one su zemaljski znak. Jarac je vec sam znak koji se dosta 'skriva', ide na sigurno. Za kombinaciju jarac - mesec u skorpiji mi pada na pamet osoba koja ima u sebi emociju koja vri, ali je kontrolise, muci sebe, jer se plasi da iskaze- postaje otvoren povredama. Karakteristicno za jarceve da oni odluce da preduzmu neke mere(otvore se-pokazu osecanje, ciljeve itd...) tek onda kada su sigurni u uspeh.

Mislim da taj poznak strelac moze da malo oslobodi zatvorenost jarca.

Ako sam promasila analizu, samo reci, da ucim na svojim greskama!
A Dina je svakako dala link gde i sama mozes da proveris i za ostale planete.

@Dina,Na kom stepenu?
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by Freya
Evo ja sam isekla deo u vezi:
Mesec u Škorpionu
Vi ste veoma komplikovana osoba. Vaša osecanja su nežna, mada pomalo hladna. Strasti vam ne nedostaje, ali ste dosta lako ranjivi. Skloni ste povlacenju u sebe i misterijama. Osecanja izražavate indirektno i pokušavate da ih držite skrivena. Ponekad je to vrlo tvrdoglavo i štetno, samouništavajuce za vas. Na vaš duh uticu emotivna komešanja. Borbeni ste i umete da se nametnete drugima cak i onda kada vam to nije cilj. Istrajni ste i žilavi, ambiciozni, ali ste u stanju da precenite svoje mogucnosti. Niste dovoljno takticni, otvoreni ste i istinoljubivi. Ljubomorni ste i tašti, a znate da budete i brutalni. Najcešca slaba tacka vašeg zdravlja su mokracni kanali i reproduktivni organi.

(ovu skriptu sam davno skinula sa neta, i ne znam ko je autor)

Ako cu svojim recima... Znam 2 osobe sa mesecom u skorpiji(no obe imaju podznak rak, a mesec je vladajuca planeta raka, tako da je uticaj sigurno jaci. ). No kao i ti, i one su zemaljski znak. Jarac je vec sam znak koji se dosta 'skriva', ide na sigurno. Za kombinaciju jarac - mesec u skorpiji mi pada na pamet osoba koja ima u sebi emociju koja vri, ali je kontrolise, muci sebe, jer se plasi da iskaze- postaje otvoren povredama. Karakteristicno za jarceve da oni odluce da preduzmu neke mere(otvore se-pokazu osecanje, ciljeve itd...) tek onda kada su sigurni u uspeh.

Mislim da taj poznak strelac moze da malo oslobodi zatvorenost jarca.

Ako sam promasila analizu, samo reci, da ucim na svojim greskama!
A Dina je svakako dala link gde i sama mozes da proveris i za ostale planete.

uglavnom si pogodila!!! ustvari, ovo prvo sto pise uopsteno za mesec u skorpiji i nije najtacnije ali ovo drugo, sto si "svojim recima" analizirala je bas tacno... :D svaka cast!!!
cudo kako astrologija pogadja.. ;) :okret: primecujem ja to sve u meni.. (to sto se tice jarca-skorpije) ali srecom u zadnje vreme preuzima strelac dosta.. i to u svim sferama zivota tako da sam malo opustenija zadnje 2-3 godine ;) .. ali opet po pitanju neceg kao sto je 'biti gay'.. nije mi lako da se opustim u drustvu za koje nisam sigurna kako ce reagovati..
Korisnikov avatar
By broX
skorpija-skorpija:jbg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!