Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
Dragi Deda Mraze,

molim te daj da 2006 ne bude kao 2005 mislim da je jedna ovakva godina dosta a ako ce vec 2006 biti isto ovako nadrndana vodi me na Severni pol - evo ja cu da volontiram dok ne naidje bolja godina :balon:

Hvala,
:trampolina:
By Çâðê_DUP
Djeda Mraze, aj me ispitaj!

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ja bih jednu radnu vizu (GB) ako moze :) a kao bonus (jer sam stvarno bila dobra) bih jednu venchanicu uz tu vizu (moze Valentinovu) :cool:
Korisnikov avatar
By Val
A vi svi verujete u deda Mraza? :lol:

:dancing:
Korisnikov avatar
By Skyen
Dragi Deda Mraze,

ja znam da ti ne postojis, zato neka te bude sram te tvoje sede brade, dok sedis u svom toplom domu i citas ovaj mail putem wireless north-telekom ogranka beogradskog odeljenja i nemas problema sa brzinom protoka, jer ti je Drasko Petrovic kum po baba-mrazinoj liniji, opet wireless.

ali ako se odlucis da me ubedis u istinitost svog postanka, moraces se silno truditi jednom shengen vizom, bez izgleda da uspes. ali mozes da pokusas, sta bi te kostalo, kada troskove tvog protoka placamo pdv porezom.

Jedna mala, tu, iz komsiluka
Korisnikov avatar
By IriS
Dragi Deda...

kao prvo da poželim da ti ove godine nijednom irvasu ne pukne guma, mislim, red bi bio da stigneš na vreme, a ne kao prošli put... :smug:

a znaš šta želim, ono što mi nisi doneo prošli put... jer je irvasu pula guma :kakodane: pazi kad ?u prestati da verujem u tvoje poštenje...

k.a. :rock:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Inner-Smile
Ja bih jednu radnu vizu (GB) ako moze :) a kao bonus (jer sam stvarno bila dobra) bih jednu venchanicu uz tu vizu (moze Valentinovu) :cool:
Mogu ja da ti sredim pasos, za sumu, razume se :)
Korisnikov avatar
By Val
Dragi deda Mraze, preokreni sav svet, da bude iskren! :fige:

Sve ostalo mogu i sama...
Korisnikov avatar
By weatherman
Ja zelim,zelim...hm,znam se radovati sitnim stvarima a to se moze naci svaki dan,svaki dan nam se ispuni neka zelja ponekad je i ne pozelimo a ispuni nam se...
Korisnikov avatar
By radoznala
Bilo kakav izvor prihoda, ne manji od 200eur, da ne bude mnogo gadan i grozan, i da ne podstice u meni gajenje averzije ka istom.
Samo toliko :hail2:
Inace postajem :putnik:
By spf 3000
let me see...
jednu kovertu meseca maja sa potvrdnim odgovorom :fige:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
pa posto mi se zelja koja je bila rezervisana za Novu godinu nekim divnim cudom ostvarila nesto ranije, zelja za Deda Mraza ove godine ce mi biti samo da to malo potraje. Skromno, nema sta :love: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Vlasnika, dva kao u srne krupna oka...

Skromnost mi nikad nije bila jaca strana...
By Çâðê_DUP
Da bude u mojoj moci da
mogu da zastitim od svakog zla
one koji su mi bitni.
Korisnikov avatar
By Tot
...da sretnem svog dragog...
Korisnikov avatar
By Myself
Dosta mi je i para i uspeha i karijere!!!
Zelim da dozivim jednu sasvim obicnu ljubav. Obicnu.... Najobicniju.
Ne treba da se o nama dvema peva ili pripoveda. Neka se cuti. Neka smo obicne drugima.
Eto Deda Mraze, to zelim...
By жњ
Zelim dzak pun lepih zena :volinevoli:
By Ammon
Dragi Deda
zelim da obrises sve poruke pre ove! :pljuje:
Korisnikov avatar
By Gothrose
...da se Neko smisli,uozbilji i odluchi konachno shta hocje...pa da prestane ova loodnica u mom zivotu... :iskolacen:
:molise:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By HARP
Da odem odavde.......................
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by unic0rn
Slika

:hail: :hail: :hail: :hail:
Deda Mraze, moze i meni jedan?!?!?
A kad budes krenuo ka Zapadu, povezi me do San Franciska :)
By жњ
dzak nije bio dovoljan! zelim autobus pun lepih i napaljenih zena! :molise:

:dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude:
:dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude:
Korisnikov avatar
By zboO
....zelim malo mira i tishine.....i osobu koja ce me razumeti (ali takva se nije rodila)....i nista vishe, ostalo vec imam.
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Pa mnogo toga ja zelim, ali da li ce Deda Mraz da mi ispuni bilo sta ako sam bila a little bit naughty? :angel:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Rigel
Originally posted by unic0rn
Slika

:hail: :hail: :hail: :hail:
Deda Mraze, moze i meni jedan?!?!?
A kad budes krenuo ka Zapadu, povezi me do San Franciska :)
ye ye, if your going to san francisco.... :D
By fazza
Nikad nishta nisam trazio od deda Mraza, pa ne bi bilo loshe da sad pokusham. :)

E ovako: ja bih jednog lepog, dobrog batu, da ga chuvam, pazim i mazim. :)
Samo to, nishta vishe.

:fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige:
:fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige: :fige:
By APACH
Originally posted by m..
Kompletna diskografija Billie Holiday!
m.....ja sam onda tvoj dedamraz.......

lm, trebala bi mi kola....sve sem peglice i juga hahaaaa.
Korisnikov avatar
By weatherman
"Dragi deda Mraze,
Mora da si iznenaden što ti pišem danas, posle praznika, ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to baš od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim novogodišnjim željama. Pisao sam Ti da želim bicikl, rolere, Matchbox pistu s auticima i Sony Playstation. Rasturao sam se od ucenja cele godine, nijednom nisam zakasnio a cak sam dolazio i ranije u školu da bih pomagao drugarima oko zadataka. Bio sam najbolji ucenik u razredu, a osvojio sam i prvo mesto na republickom takmicenju mladih matematicara. U celom naselju ama baš niko se pristojnije nije ponašao od mene, ni moj stariji brat Steva, ni mama ni tata, komšije da ne pominjem. Išao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo što nije udarila kap kada bi me ugledao ali sam i to preživeo. Cak sam i bakama i dedama pomagao da predu preko ulice i dobio znacku "Najbolji mali policajac". Pošto iz navedenog i najveca budala može da zakljuci da sam tokom cele prošle godine bio decak za primer, sada bih želeo da tebi, dragi Deda Mraze, postavim nekoliko pitanja:
Kako si uopšte imao muda da mi posle svega ispod jelke ostaviš usrani YoYo, jebale te carape sa znakom Matrix-a i one Lego kocke. Imaš li ti uopšte mozga u toj debeloj glavi? Zar misliš da sam se ja cele jebene godine mucio i trudio nizašta, jebali te pokloni. Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, picka ti lepa materina, a onom pederu Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih vec ima tri, keva mu se kara sa šefom pa zaradila, jebi ga... Nemoj slucajno da se zajebeš pa da naredne godine probaš da se ufuljaš kroz dimnjak u moju kucu. Sjebacu te kao mladog majmuna, kretenu jedan bradati. A od onog tvog jelena cu kobasice da napravim, pa ceš morati peške do jebenog Severnog Pola, isto kao što sad i ja pešacim jer mi nisi doneo bicikl. Teraj se u kurac Deda Mraze i samo da znaš da ja sve pamtim a sledece godine cu ti se slatko najebati majke, pederu jedan debeli i bradati.

S ljubavlju,
tvoj Perica"

:elf:
Korisnikov avatar
By Deksi
Dragi Deda Mraze,ove godine bi pozeleo mnogo toga,za pocetak ove godine sam bio vrlo nestasan decko. :jbg: tako da se nadam da ces procitati ovo!
Ove godine sam dost lagao,pio,pusio:happysmoke: i retko pomagao kevi oko obaveza:klap:!
I uvek kazem hvala jer time izgleda kao da me briga,tako da zasluzujem sto vise njih u krevetu:saint:

Molim te da doneses poklone meni i sledecim osobama u mom zivotu:

Za moju mamu- Valium
caletu bi dobro dosao novi posao koji vodi u corsokak!
velikom bati-jedan metadon!!!
seki-nista!!!

Sad za mene...u ponoc bi mozda Brad Pitt mogao da mi navrati u krevet,o da inek se doveze u mom novom Laborghini Diablu VT 6.0

Ali Deda Mraze molim te samo zapamti da najvise od svega zelim 100 000 000$

Anyway,nadam se da ti se dopala vodka sto sam ti ostavio ispod jelke!
:brada:

Tvoj Deksi!

P.S.Pozdravi Rudolfa!
P.P.S.Mojoj seki ipak ubaci malo domacih zadataka u poklon:roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!