Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperJao, ajde samo cuti, delovaces pametnije.Originally posted by Vlada T
Meni se dopada to poigravanje malim i velikim slovima, kao strategija queeringa....
Strategija? Wow. Jebote, koliko pedera na b92 forumu onda, na serbiancafeu, a na obraz forumu nema da ih nema. 'Kao strategija....'?
Mogu da se kladim da si i superfluy-u otkrio razlog zasto se poigrava slovima. Koji:glupan:
Izvini Vlado, ali gde si ti video u queer praxi da poigravanje veli?inom slova može da bude strategija ...For those projects the author had adopted the pseudonym bell hooks. She explained to Rebecca Carroll that one of her great-grandmothers, a Native American, was named bell hooks and that her own use of the name is "about celebrating female legacies." The lower-case spelling hooks prefers, she said, is "about ego: What's in a name? It is the substance in my books, not who is writing them, that is important."
Originally posted by Vlada TDa li zaista veruješ da tetke koje se naka?e samo da bi pokupile neki qurac razmišljaju o tome kakav ?e utisak na ostale korisnike da ostave??? Mislim da smo svesni da se u gore citiranom textu govori o manjini manjine.. ako se uopšte smisao tog odlomka može preneti na gay populaciju ...Izvini Vlado, ali gde si ti video u queer praxi da poigravanje veli?inom slova može da bude strategija ...For those projects the author had adopted the pseudonym bell hooks. She explained to Rebecca Carroll that one of her great-grandmothers, a Native American, was named bell hooks and that her own use of the name is "about celebrating female legacies." The lower-case spelling hooks prefers, she said, is "about ego: What's in a name? It is the substance in my books, not who is writing them, that is important."
Originally posted by UlixKad smo kod toga, jedna jedina profesorka na biološkom koristi S umesto Z, npr. riboSom, liZoSom, pinocitoSa i sli?no.... i upravo je ona napisala udžbenik za gimnaziju... tako da sad svi brucoši* gimnazija u Srbiji ?itaju knjigu u kojoj piše pinocitosa...
ili: ureja i foveja (iz Gajtonove fiziologije),
Originally posted by EYAPa nije pravilno. Ili 'cak' ili 'sta vise'.Originally posted by tinkerbellja nisam skapirala ovo... jel treba da se napise stavise (zajedno) ili nesto drugo nije pravilno u samoj izjavi ?
Da ne pricamo o "cak sta vise"
Originally posted by KiwiUopste nisam razmisljao o pederkama gladnim kurca, nego o kreativnim strategijama - i sto bi sve moralo da ima veze sa "gej populacijom"? Osim, ako tetke koje jasu na chatu nisu neke queer umetnice (qur-umetnice)?!Originally posted by Vlada TDa li zaista veruješ da tetke koje se naka?e samo da bi pokupile neki qurac razmišljaju o tome kakav ?e utisak na ostale korisnike da ostave??? Mislim da smo svesni da se u gore citiranom textu govori o manjini manjine.. ako se uopšte smisao tog odlomka može preneti na gay populaciju ...Izvini Vlado, ali gde si ti video u queer praxi da poigravanje veli?inom slova može da bude strategija ...For those projects the author had adopted the pseudonym bell hooks. She explained to Rebecca Carroll that one of her great-grandmothers, a Native American, was named bell hooks and that her own use of the name is "about celebrating female legacies." The lower-case spelling hooks prefers, she said, is "about ego: What's in a name? It is the substance in my books, not who is writing them, that is important."
P.S. Zar je Rebecca Carroll Gay?
Originally posted by Vlada TDear Rosa, pisem ti iz daleka u nadi da si crkla. Drago mi je sto cujem (bogami i vidim) da, sa prijateljima pricas o Kupperu:zvezda:. Pametno, i vredi.
Sto mi rece jedan nas prijatelj, ti si Kupperu, "slika opsteg mesta, kao lokva mlake vode".
........sto rece Nikodemus, niti da lupam tupave smajlije, koji i jesu zapravo prava mera tvoje komunikacije i znanja.
Originally posted by Vlada TNaravno da stavljam zvezdice jer odakle mi pravo???? da stavim zeljena slova mesto njih. Lud covek.
.............................................
NjuskaloDa si napisao:
Volim ponekad da serem bikovska govna po okolini, ali i kad to radim, radim sa stilom i po pravopisu.
Originally posted by tinkerbellmoze da bude u smislu stepenovanja, ni samo cak, ni samo sta vise, vec toliko upadljivo da je cak sta viseOriginally posted by EYAPa nije pravilno. Ili 'cak' ili 'sta vise'.Originally posted by tinkerbellja nisam skapirala ovo... jel treba da se napise stavise (zajedno) ili nesto drugo nije pravilno u samoj izjavi ?
Da ne pricamo o "cak sta vise"
Pleonazam.
Dva pojma koja isto znace, npr : stara baba. Pa baba je vec stara .. i tako dalje...
Originally posted by EYAPf... ja sam postao deda-uja pre tridesete...Originally posted by tinkerbellbaba ne mora da bude stara... baba je i rodbinski odnos, a sve i da je po godinama stara ne mora tako da izgleda pa kad kazes stara baba onda zelis da naglasis da se na njoj zaista vide godine, ili da je to bas ONA baba (ako ih ima vise u porodici)
Dva pojma koja isto znace, npr : stara baba. Pa baba je vec stara .. i tako dalje...
Originally posted by jukieOriginally posted by UlixKad smo kod toga, jedna jedina profesorka na biološkom koristi S umesto Z, npr. riboSom, liZoSom, pinocitoSa i sli?no.... i upravo je ona napisala udžbenik za gimnaziju... tako da sad svi brucoši* gimnazija u Srbiji ?itaju knjigu u kojoj piše pinocitosa...
ili: ureja i foveja (iz Gajtonove fiziologije),
:smajli koji se ježi:
*freshmen
Originally posted by KupperTrebalo bi da se manes te jeftine i lose vutre, poceces jos i da tripujes da si strejt.Originally posted by Vlada TNaravno da stavljam zvezdice jer odakle mi pravo???? da stavim zeljena slova mesto njih. Lud covek.
.............................................
Kupper ili Brad Pitt, to je isto. Postoji mali broj privilegovanih ali, zao mi je, to nikad neces biti ti. Ali, sto da ne, pricaj s prijateljima o Kupperu. Uci.
Ormar, naravno.
A i moram da stavim zvezdice jer bih opet morao da brisem. Dakle, **** k'o ****. 'Veliki Nikodemusov intimus' je, izvini, tvoja sklopocija, moja ne.
Originally posted by KiwiKiwi, a jel` to bio onaj kuvar Stambol, sef kuhinje u INTERKONTINENTALU ?
Ovo je više nepoznavanje gramatike nego nepismenost, ali može da proðe:
Tv Pink .. pre nekih 30 sekundi , emisija o kuvanju :
- Sad pretu?emo kremenadle. Izvin'te samo da posolim ... e a kad završite s prženje izvadite iz tiganju ... ... sramota bre
Originally posted by *deni*Jeste, još uvek blebeta Uklju?i Pink!!!Originally posted by KiwiKiwi, a jel` to bio onaj kuvar Stambol, sef kuhinje u INTERKONTINENTALU ?
Ovo je više nepoznavanje gramatike nego nepismenost, ali može da proðe:
Tv Pink .. pre nekih 30 sekundi , emisija o kuvanju :
- Sad pretu?emo kremenadle. Izvin'te samo da posolim ... e a kad završite s prženje izvadite iz tiganju ... ... sramota bre
Nekako mi na njega lici...
Originally posted by bigirlVidis, u pravu si.
Nego, Njuskalo... kad ve? ispravljaš naša mala slova... Tvoja lokacija ("kancelarija") i raspoloženje pišu velikim slovom... Posle ":" ide malo slovo.
Originally posted by tinkerbellZato sto pismenost ne moze da se zna vec samo bude.
Da. Njuskalo, ajde nam reci vec jednom. Sad, kad znas da smo svoje nickove napisali NAMERNO pocetnim malim slovima....zasto mislis da smo nepismeni?
Originally posted by NjuskaloJoj, ja bas volim nekad da preteram sa zarezima, da lupam pleonazme, i slicno, uglavnom u funkciji da naglasim nesto, uopste ne mislim da je to problem, narocito u nekoj forumskoj konverzaciji....
Ne vredi ako nesto znas, a ne primenjujes, ako si nepismen namerno je gore nego ako nisi opismenjen. Nepismenost ima opravdanja, ignorisanje nema.
Originally posted by NjuskaloI nije, dok se ne ispostavi da jeste. (sve mi se cini da ide uz ekstremno desnu politicku opciju)
I da ponovim jos nesto, ne mislim da je (ne)pismenost razlog za diskriminaciju.
Originally posted by m..Kad smo ve? kod bosanskog nepostojanog e evo jednog lepog primera. (Izvor: Pekara u mom naselju):
Na sajmu "Prva nagrada KASTOFON" - bosansko nepostojano e.
Na Bulevaru "Prodajem SIELICE", radilo se o sijalicama.
Negde kod Zarkova "Prodajem SFINJSKU MAS"
I sve to ajde, ljudi su nepismeni, i tako to. Nego, neka sira eklpa je u jednom trenutku krenula da se zanosi da izdamo casopis, i mi pricamo, smisljamo, jedan ortak pishe (on jedini nije isao u gimnaziju, vec u Drapsin), uspeo je da napise RUBLIKA i PREFORMANS, mi smo se svi druzili sa njim godinama, i nismo imali ideju da je decko, hm, blago nepismen.
Anyway, po forumima mi bode oci kad neko ne stavlja razmak posle tacke, nekako, em je napor da se cita, em ni ne zelim da citam takav text.
Inace ima i bosansko duplo n - Slanna (slanina)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!