Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KiwiSad me ovo podseti na tvoju temu "Na casici limun kole".Originally posted by *deni*Meni bolje zvu?i ''Na ?asici razgovora'' ...spark
prekidas me u pola drkanja na yahoo msn, stvarno nije u redu...avalon
nastavi da drkaš.....manje ?e da ti drhte ruke
Eto ideje za jos jednu rubriku:
"Razgovor dve pederke."
Njih dvoje (ne znam kako se piše pravilno, dvoje ili dve?) se bore za presto! ... ko ?e pobediti odlu?i ?e ?italište!Mislim da se pise "odlu?i?e'' ali nisam sigurna.
Originally posted by *deni*KiwiNjih dve ( pederke )
Njih dvoje (ne znam kako se piše pravilno, dvoje ili dve?) se bore za presto!
U zenskom rodu ... dakako !
Originally posted by *deni*ciceronKakav je to tajni dogovor sa Dusankom ?!
....P.S.Dusanka, sta bese sa onim nasim dogovorom?
Seks ili politika ?
Istinu na sunce !!!
Sunce vam pokvareno i bezobrazno !!!!
Originally posted by KiwiAli pre tog novog broja, ja cu licno da razbucam tu jazbinu, na kojoj su Dusanka i Ciceron nasli zajednicku tacku.Originally posted by *deni*ciceronKakav je to tajni dogovor sa Dusankom ?!
....P.S.Dusanka, sta bese sa onim nasim dogovorom?
Seks ili politika ?
Istinu na sunce !!!
Sunce vam pokvareno i bezobrazno !!!!
btw.. za slede?i broj pripremamo pravi Booom ... svi ?ete za glavu da se 'vatate ... svakog ?etvrtka na vašem ekranu: GaySerbiaMagazin
Originally posted by MyselfPrihvata se predlog .. evo ovako sam ja zamislio ... ja za par dana izbacujem naslovnu stranu .. a vi posle toga u vidu odgovora postujete svoje šaljive tekstove (neke ?u ja u startu da postavim da probudim inspiraciju u vama) .. o?ekujte po?etak natjecanja za najbolju kolumnu krajem ove - po?etkom slede?e nedelje... Tema ?e se zvati: GaYSerbia Magazin v2.0
Imam par predloga za urednika (postoji urednik ):
Pompezne ispovesti forumasa da se promene u - "Ispovesti bolesnog uma" i da se doda rublika "Gay 17+" (ekonomija i politika).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!