Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Neodoljiva
Prvi sex sa devojkom sam dozivela sa 16...........bila neka zurka.......ekseri se uzimali........mi uzele izgubile se u podrumu od kuce i tu se to i desilo..........Posle smo ja i ona bile zajedno 2 godine.

Nisam sugurna dali sam ikada pravo bila zaljubljena u nju.......ali je bila tako sexy i provokativna da me je u svakom slucaju izludjivala........
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Joj, mene je to strefilo ko grom iz vedra neba...tek tako, odjednom mi se svidi jedna devojka, bez ikakve najave, a pre toga mi nikada nije padalo tako nesto napamet. Mada nikad nisam umela da objasnim sebi sto mi nije lepo sa decacima. Mislim, nije da mi nikada nije bilo lepo, ali nije bilo tih leptirica, a u duzoj vezi cak ni dovoljno ljubavi s moje strane, a imala sam i vezu od 2 godine sa decakom:( Prvi poljubac sa devojkom se desilo u 2. srednje, prvo vodjenje ljubavi nesto kasnije.... i tako sve do danas:) Nisam imala nikalvih nedoumica, niti sam bila nesigurna u to sto zelim i sl. Cim sam ja nju videla i prestala da mislim na sve ostale, znala sam da je to ono sto zelim, tako da nisam ni puno razmisljala o tome sta ce biti ako sad odjednom pocnem da budem s devojkom i sl. stvarima. Nikada nisam sebi uskracivala srecu...
Korisnikov avatar
By elastica
Cek da se vratim na prvo,t.j. drugo poglavlje moje sex-autobiografije zvana "Kama prekosutra". :rotflmao: Imala sam 18 godina,a ona 25,svezo razvedena,pa jos i dete na ledjima. Pocelo je kao zezanje ,kao zelela je da proba,a trajalo je 2 godine.Prva veza i prva ljubav.Srecom veza je zavrshila sasvim civilizovano ,bez svadja i vredjanja pa danas smo super prijatelji.Draga Galatejice ,ako te interesuje neshto o prvom sexualnom iskustvu pitaj me u mailu,ne volim da se "hvalim" javno. :lol:
By ^Divlja^
sex sa 15...
veza isto tako...:saint:
Korisnikov avatar
By Galateja
Evo, doslo vreme da i ja odgovorim na svoju temu.

Devojka sa kojom sam imala prvu vezu (a i sex) je i danas moja devojka. Sve je pocelo vrlo naivno, na chatu. Razgovarale smo o svemu i svacemu, onda opet i opet, pa razmenile mailove, pa se dopisivale preko maila, onda sledi razmena telefona i kuckanje porukica, razmena slika... Sve je to bilo bez bilo kakvih pretenzija na vezu. Onda sam isla kod nje u Novi Sad i tad sam shvatila da je jos bolja nego na forumu, chatu, pismima, porukama i slikama (osobe koje sam upoznala pre nje preko interneta su imali razlicit virtuelni i realni identitet u korist ovog prvog, na zalost). Prvo sto mi se svidelo je paznja koju mi pruza i razumevanje. Posle nedelju dana smo se dogovorile da ona dodje u Beograd. Tad smo setale uz kej, pricale, uzivale... Opet je sve bilo prisno-prijateljski... Pocetkom oktobra 2005. ona mi je postala devojka. Njen nick na ovom forumu je Freya. Svidja mi se ta postepenost. Jednostavno, ja ne mogu nekoga da upoznam i da mi taj neko MOMENTALNO bude decko ili devojka. I da, proslo je sve bez eksera, trave, alkohola i ostalih pomagala sto mi je veoma drago. Drugim recima, u ovu vezu smo usle ciste svesti. Sve sto uradim uradim sa cistom svescu. U dosta postova (ne samo na ovoj temi) prva veza ili sex sa devojkom se vezuje bas za ta 'pomagala' sto mi je besmisleno. Sticem utisak da je na ovom forumu sramota reci da se ne drogiras, ne pijes, ne pusis... Odmah te okarakterisu kao 'njanju'. Neka je to tako, ali ja cu biti dosledna sebi i sa ponosom reci da se ne drogiram, ne pijem, ne pusim... Svu radost 'podnosim' cistim mozgom, ali i svu bol trpim cistim mozgom.

Freya i ja smo dosta razlicite kada su u pitanju temperament i interesovanja, ali imamo slican vrednosni sistem, razumemo se i volimo, sto je, po mom misljenju, jako bitno.

Ni dalje ne posecujem gay zurke (i ne samo gay) i ne druzim se ni sa kim sa 'scene'.

Zakljucak: vredelo je sto sam dozivljavala traume, neprijatnosti i sl. upoznajuci dugino virtuelno sarenilo u njihovom punom realnom sivilu, ako je to bio kosmicki uslov da upoznam Freyu koja mi je nesumnjivo ulepsala zivot.
Korisnikov avatar
By Hys.
Bile smo najbolje drugarice, i dugo smo gajile osecanja jedna prema drugoj, cak i indirektno pricale o tome ali nikada nismo imale hrabrosti da to ostvarimo.Moj 16 rodjendan, za 7 dana krecemo u drugi srednje, i ona i ja legnemo da spavamo u praznoj gajbi moje sestre posle zurke:rodjendan:...Jedino sto je bilo malo bezveze je sto je druga drugarica bila budna i maaaksimalnoo se trudila da slusa muziku i ne obraca paznjuuu:sveca:
Bilo je lepo, izuzetno strasno, jer smo to zelele vise od dve godine:blush:
Ostale smo drugarice, jurile tipove zajedno i secale se....
Sledeca devojka posle nje sa kojom sam nesto imala, i sa kojom sam bila i u vezi je jedna preslatka plavusica amerikanka Ana, imala sam 19 godina...Nazalost, ja sam morala da se vratim u Beograd a ona u Ameriku:vatrica:
I od tada bile su neke veze, ali nijedna nije bila blizu...jer zelim nekog ko ce sem toga sto ce me privuci, umeti da mi zavrsava recenice..
Izvinjavam se ako delujem konfuzno, ali imala sam naporan dan i ovo je ipak, osetljiva tema:blush:
By nickbgd
Sa 18g. upoznala sam udatu zenu 30g. Probale smo,ali nije bilo onako kako sam ja zamisljala...

Nesto kasnije se ispostavilo da ona ustvari sve radi zbog muza koji ima problema sa... pa su hteli i mene da ubace u kombinaciju,na cemu sam im se toplo zahvalila.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Freya
Pre mesec i po dana mi se javila na mob drugarica iz srednje, koju nisam 3 god videla... Uvek mi je bila super lik, totalno opicena, otvorenog uma i duha...
I tako mi razmenile par poruka, gde ona mene pita sta sa momcima/devojkama..(ona, nista nije mogla pretpostaviti o mojoj sex. orijentaciji, jer nisam nikad o tome pricala njoj, a u srednjoj jos nisam ni bila sigurna u istu..)
I kazem ja da sam slobodna k'o 'tica , a da devojku jos nisam imala, mada znam da cu je jednom imati ... (i jedva cekala njen odgovor)
Ona kaze da je imala mnogo veza sa devojkama...

Dogovorimo se da se vidimo, pre nego sto ode u inostranstvo (izgleda da se ovde mnogima prvi put tako pred odlazak nekog u inostranstvo itd. desilo :wink: )
I videle se i pricale smo do jutra, ona mi pricala o svojim vezama, ma pricale o svacemo...
I bas pred njen odlazak se opet dogovorimo da gledamo filmove(htela mi pokazati Boys don't cry, i Monstrum) , pricamo blbla...

I pogledamo mi Boys don't cry, i sve i njoj i meni divno, pa posle dosle jos 2 drugarice nase i jedan drug... Onda smo i pile i igrale, pa jednom joj bilo malo lose i kazem da bi bilo dobro da se umije..I posto je ravnoteza nije najbolje sluzila, pomazem joj ... Stignemo mi u predsoblje, i ja vise i ne znam kako, znam da smo stale , gledale jedna drugu u oci, i pdne prvi poljubac i prvi dodiri, koji je mnooogooooo lep bio... onda smose vratile i skakutale i dalje, ja sam joj rekla da malo prilegne, jer nije izlgedala bas najbolje. Ona svo vreme mi govori : "zelim te, hocu da budem sa tobom.."
Meni malo bilo :blush: zbog ostalih ...Ali sam brzo presla preko toga. Onda smo gledale filmove dalje, ona me drzala svo vreme za ruku i ponekad mi dala male poljubce u obraz..
Pa kad su drug i drugarica otisle, bez obzira sto je jos jedna bila tu, mi smo se pocele strastveno ljubiti, strastveno i nezno...hmm..daa...otprilike je to bilo sto sam celog zivota ocekivala :)
Bilo je tu malo vise od poljubaca, ali sexa nije bilo ...
Otisla je u insotranstvo, i dalje je racunam kao dobru drugaricu.., i mnogo sam joj zahvalna zbog divne noci ... :D

znaci ovo bilo pre mozda mesec-dva, i nisam jos bila sa drugom devojkom ...
Ijaoooooooooo... Totalno me raznežio ovaj post...
By White flower
Zeljno iscekujem i to novo iskustvo... E devojke blago vama... Zasto sam ja ovde jedini idiot?
Korisnikov avatar
By bigirl
Što misliš da si idiot?
By Swanheart
Originally posted by White flower
Zeljno iscekujem i to novo iskustvo... E devojke blago vama... Zasto sam ja ovde jedini idiot?
a ne,ne...ovde sam ja jedini idiot...ti si bar jos mala.

:zid:
Korisnikov avatar
By jenny
a ne,ne,NE ovde sam JA jedini idiot.....mislim najstarija sam :drama:
Korisnikov avatar
By bigirl
Faaaaaaaaaaaajt!!! The winner is the biggest idiot. :D
Korisnikov avatar
By bambola
Imala sam 16 god. ona takodje(zapravo smo rodjene istog dana).Dotad sam imala vec dosta iskustva sa frajerima i tim pre mi je bilo neverovatno da toliko razmisljam o devojci...
Od trenutka kad sam je upoznala nesto mi nije dalo mira,stalno sam se trudila da budem u njenom drustvu,isla za njom kao kucence.Jedne noci smo se zestoko napile na Akademiji i ujutru otisle kod nje kuci,posto je stanovala u blizini.Ne secam se koja je prva krenula,ta noc mi je uglavnom u magli,ali se secam kako sam se odusevila sto ima tako meke usne i kozu...I bila je neverovatno nezna,za razliku od klipana s kojima sam spavala do tada...
Srela sam je prosle godine u Knezu,otisle smo na Kalish i provele tamo sedeci i pricajuci par sati.Ja se ponovo zaljubila do koske,dala joj moj broj-ali mi se vise nije javila:sigh:
Korisnikov avatar
By m..
Uh, meni je svaki put prvi put, narocito ako se unervozim ko tinejdzer :grin:
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa SSad...nije bilO tako, no...

nau, sad sam goRa od bilo koje stiDljiFe tinejdzerke (znaci mirna ki bubica mostly, i ne ipKam nidje, lol) , fuf
end, aj fil LIKE A VIRGIN :vogue:
Korisnikov avatar
By jenny
Like a virgin
Touched for the very first time
Like a virgin
When your heart beats
Next to mine......

:gitara: :peva: :peva: :peva: :peva:
By Swanheart
Originally posted by Swanheart
Originally posted by White flower
a ne,ne...ovde sam ja jedini idiot...ti si bar jos mala.

:zid:
Originally posted by jenny
a ne,ne,NE ovde sam JA jedini idiot.....mislim najstarija sam :drama:
a da osnujemo klub idiota?Ae ko ce da bude predsednik a ko podpredsednik(om) :lol:

:blenta:
By Swanheart
HA!!Nisam vise u klubu...tralalalalalala :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Torry
bile drugarice, pa su tu osecanja krenula da se produbljuju, i malo po malo priznale jedna drugoj da se nesto ipak desava izmedju nas...tako smo zapocele vezu a prvi sex je bio par meseci kasnije....nismo nikuda zurile i bilo je savrseno...na podu moje sobe

veza je trajala nesto vise od 2 god, i jedva se oporavih
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hys.

Bile smo najbolje drugarice, i dugo smo gajile osecanja jedna prema drugoj, cak i indirektno pricale o tome ali nikada nismo imale hrabrosti da to ostvarimo.Moj 16 rodjendan, za 7 dana krecemo u drugi srednje, i ona i ja legnemo da spavamo u praznoj gajbi moje sestre posle zurke:rodjendan:...Jedino sto je bilo malo bezveze je sto je druga drugarica bila budna i maaaksimalnoo se trudila da slusa muziku i ne obraca paznjuuu:sveca:
Bilo je lepo, izuzetno strasno, jer smo to zelele vise od dve godine:blush:
Ostale smo drugarice, jurile tipove zajedno i secale se....
Sledeca devojka posle nje sa kojom sam nesto imala, i sa kojom sam bila i u vezi je jedna preslatka plavusica amerikanka Ana, imala sam 19 godina...Nazalost, ja sam morala da se vratim u Beograd a ona u Ameriku:vatrica:
I od tada bile su neke veze, ali nijedna nije bila blizu...jer zelim nekog ko ce sem toga sto ce me privuci, umeti da mi zavrsava recenice..
Izvinjavam se ako delujem konfuzno, ali imala sam naporan dan i ovo je ipak, osetljiva tema:blush:
u jbt al mi se promenila percepcija :doh:
Korisnikov avatar
By mizantrop
Imala sam 20 godina kada sam se prvi put poljubila sa tada najboljom drugaricom...desilo se to u vozu bar-bgd.. :D
Ta veza je trajala 2 godine, vise nismo u kontaktu, ali kad god pomislim na taj povratak sa mora nasmesim se :)
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
veza-VIII razred osnovne. :)
seks jos uvek nista.nesto nemam potrebu,mala sam jos izgleda.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja 20, ona 35. Ja zaljubljena kao nikad do tad, ona zaljubljena, pogubljena, sa porusenom dotadasnjom koncepcijom buducnosti svoga zivota... Ni dan-danas ne znam je li bila veza u pitanju, ne'm pojma kako bih formulisala nas odnos... Znam samo da mi je to iskustvo bilo nesto najlepse i naj "extra-terrestral" do tada!

Nismo u kontaktu. I bolje je tako.
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Bombina

eh,tuzna moja prica
imala sam divnu dobru devojku ,ona je imala 21 godinu,a ja 22 god
vrlo smo bile mlade bile smo ne iskusne dobre devojke
ona je bila mlada,imala dugu smedju kosu i plave oci
a lice je nezno
ona i ja smo se zavolele ,imale smo jak osecaja
mislile smo da smo drugarice
makar ona ne veruje da budemo drugarice,
jer je dirljiv osecaja i moglo dirnuti i ona je mene nezno zagrlila ..rece mene zaljubljena sam i oces sa mnom u vezi ,ako oces i odluci sama
ja sam bila sokirana i nisam imala reci
volela sam ja nju..veza je trajala dve godine
provele smo dugo zajedno i bilo je lepih vremena..

u jbt, ovo kao da sam ja skoro kuckala:snupi:
Korisnikov avatar
By bu
u feb.prva veza..prvi sex ..ajaoo..mart,april..ne znam :S..uglavnom sve se desilo ove god..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!