Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by spliffNevermind. Planeta Zemlja je ionako prenaseljena.Originally posted by bigirlbash si dobronamerna, srce
Ko se zadnji smeje, najslaðe se smeje.
da je doshlo od paris grobarka hilton pomislio bih da je onako navijachki, ali od tebe.... za srce si me ujela
Originally posted by istokNisam shvatio kojom logikom si povezao Kanta sa Kuvarom, a plašim se da tu baš i nema šta da se shvati. Elem, kad pojasniš, možda ?u se time i detaljnije pozabaviti. Ovako, I am merely bored...
^
Tom logikom bi ti Veliki Narodni Kuvar proizvodio multiple orgazme. Mentalne, naravno.
Originally posted by gothroseOriginally posted by GrMi_ZEkaZeko,Zeko,zar ti zaista verujesh da oni spaljuju svu zapljenjenu drogu u Obrenovcu ili gde vecj?
a kako bi bilo popeti se na vrh dimnjaka one peci u vreme kad spaljuju drogu i udahnuti sve odjednom aaaaaaaa?
Originally posted by gothrosePOJAVILE SE !!!
Propao...
Bombonice netragom nestale...
Predpostavljam da cje morati uskoro da se pojave,uskoro cje NG...Znash da se uvek pojavi ogromna kolichina svega pa nestane par dana pre NG,kad se svi snabdu u angro kolichinama...
Don't worry
Originally posted by Kittrie
svi su manje vise u pravu; ne vidim razloga za ovakvu atmosferu.
ako neko ima izrazito negativan stav prema drogiranju, moze ga izraziti na najrazlicitije nacine,. isto je sa onima koji imaju apsolutno stav prema drogama.
licno, probala sve osim pecurki, lsd, i odbila koku.. ali akcenat na tabletama -smirici i trodoni !!
sad se vise ne bavim time. samo rekreativno, jer cak i one kolicine koje sam/smo uzimali, su nam nepovratno sjebale mozdane celije.
ah, da, istrazivanja i bla bla bla kazu, da se one obnavljaju... ali breeeeeeeeeeee... znam se kakva sam bila pre !
niti podrzavam nedrogiranje niti drogiranje. sve ima vise perspektiva ; dobro i lose.
rektko kad sam te droge i koristila cisto socijalno; vezujem ih vise za neku kreativnost, i bolje upoznavanje sebe, ljudi, strahova, ego tripova... cak i trip gubljenja inhjibicija mouze biti veoma dobra stvar (ak se ne preradis ).
kad smo drogirani samo smo tad pravi.
kad smo trezni imamo maske. i samo sa maskama samo mi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!