Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Kupper
A Moresmo-Dementijeva 2-0 (6-2, 6-3) i
Shnider-Petrova 2-1 (6-0, 5-7, 6-4)
amelio je poludeo... tuche sve redom! vishak testosterona? :tuc:
Korisnikov avatar
By spliff
od sutrashnjih mecheva nekako najzanimljiviji mi se chini duel dve francuskinje, mauresmo i pierce... obadve su vecc obezbedile ucheshcce u polufinalu, tako da mogu skroz opushteno da igraju. valjda cce clisters pobedom da se oprosti od ovogodishnjeg mastersa. podsetio bih da je ona vazzila za favorita br. 1 za osvajanje zavrshnog turnira i chelnu poziciju na kraju ovogodishnje sezone. naravno, ja sam od pochetka smatrao da cce to biti sharapova (barem shto se turnira tiche).
nadam se da cce sutra pierce da pobedi tako da maria dobije amelie u polufinalu (koja joj po mom skromnom mishljenju odgovara mnogo vishe nego pierce).
u subotu polufinalni mechevi....
Korisnikov avatar
By spliff
polufinalni mechevi:

davenport pierce
mauresmo sharapova

:avion:
By Markky
Offtopic:

kada dodje AU Open izvestavam vas posle svakog meca direktno iz Melbourna..valjda cu uspeti da odem tada :kiss:
By Gost
Jeste da se eurosport uklju?io tek u drugom setu prvog polufinala, ali ono što smo videli bilo je fantasti?no. Pirs me je, iako je nikako ne volim, oduševila i moram re?i da je zaslužila ovo finale ako ne i titulu. Svaka ?ast.
Ovo drugo je bilo malo dosadnije. Šarapova se odmah razmahala, a Morezmo je igrala na grešku protivnice......bezveze. E onda je Morezmo krenula napred pa je Ruskinja i stvarno po?ela da greši.
I tako, sasvim neo?ekivano francusko finale. Nisam gledao do ve?eras ni jedan me?, vidim da je Pirs ve? dobila svoju sunarodnicu i ako bude igrala kao ve?eras, nema sumnje da ?e je dobiti još jednom. :)
U svakom slu?aju bi?e zanimljivo. :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by K
Jeste da se eurosport ukljucio tek u drugom setu prvog polufinala.....
K, ja sam gledao ceo mec, od paljenja svetla, zagrevanja....??? Na Eurosportu.
By Çâðê_DUP
Uh pa nekako sam neplanirano prebacio na eurosport i tamo ?uo kako smo se eto tek uklju?ili u polufinale blabla.......
Korisnikov avatar
By spliff
dakle stvarno...!
gledam i nemogu da verujem... amelie je prosto ochistila mariu. mala se dodushe najbolje drzala kad je amelie imala set i mech poene, ali je onaj aut (u poslednjem poenu) ipak bio veeeliki.
amelie nije izgubila nijedan mech. za svaku pohvalu. mada, moram priznati da ccu navijati za mary. stamena je stvarno zasluzzila da osvoji jedan grand slam trofej ove godine... uostalom igrala je u dva finala ove godine, i prva se plasirala na masters.
dobro je da se nisam kladio. puk'o bi' samo tako

:nerd:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ja sam gledao nekih 10tak minuta me?, pa su me odreðeni korisnici omeli u gledanju tenisa :mjuza:

Ali mi je drago što je Amelie pobedila :tenis:
Korisnikov avatar
By Oziris
Svim srcem navijala za Mauresmo!
By Çâðê_DUP
Originally posted by spliff
stamena je stvarno zasluzzila da osvoji jedan grand slam trofej ove godine... uostalom igrala je u dva finala ove godine, i prva se plasirala na masters.
Ma oduvala je sve! Super
je igrala, cak i kada je gresila-
borila se do kraja, a ja to najvise
volim.
A tek da se zna, mislim da je
Elena jako nesrecno izgubila
Filadelfiju od Ameli.
Korisnikov avatar
By spliff
sledecce godine ana ivanovicc igra tamo... mark my words! :fige:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!