Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by NeodoljivaNeodoljiva - super ti ovaj odgovor na obe tvoje teme iz Estrogena.
ako je lepa i zgodna.........moze da prica sta hoce.........kod mene je poenta da zavrsi u krevet samnom pre nego sto se razidjemo...a za to je dovoljno da je sexy i lepa.........a ako je malo glupa.......ili ako prica neke gluposti.........nek prica.......zasto bi se ja obterecivala sa tim?????
Originally posted by m..abort je greh, a znas mene
Elem, ju jel to cetvoronogo tvoje?
Ajme, sto nisi abortirala, jadna?
Anyway, nisam na dejtu, nego sam skrpila mudo da popricam malo sa njom (o problematici frizure, nego sta, to je jedna od onih tema na koju uvek ima dosta materijala za cavrljanje), mislim ni to jadna ne bih, da mi se ona nije prvo osmehnula od uva do uva (i lep to osmeh bejashe), i pricasmo tako nekih 5 minuta, a onda prisla ona moja prijateljica, brbljasmo o pegavim tifusima (sve tri se unakazile preko vikenda, odjednom nisam jedin koja se shisha ziletom), jos je mala pomenula neku bivsu tu, hvala bogu strejt nije, anyway, onda je nekud nestala i vise je nisam videla, pa sam sad u zbunu. Treba mi psihijatrijska hospitalizacija, prijtelji mi salju njene slike na mejl, a meni uopste nije dobro. Tako mi i treba kad pricam okolo da je dete slatko... Samo se nadam da je prijateljica nije poplashila, negde sam umetnula kako smo prijateljice jos od osnovne, ma ne znam... Moram jos tog suptilnog burgijanja, pa da vidim kako to vec sve ide. A nisam se zaljubila (jos?) nego to stvorenje je tako slatko. Dobila je pusu u obraz.
Originally posted by NeodoljivaCekaj!
myself.........nebi se slozila sa tobom.......jer ljudi sa kojima izlazim.....su mi samo fizicki privlacni....i nemam osecaja ka njima.....problem je kada osecaji postoje......e onda analiziram svako slovo.....ali pitanje se odnosilo na prvi date
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!