Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Nisam kurva majke mi
Originally posted by Kupper
Da, zavidim ti na godinama. Ni na cemu vise. A o zrelosti je prilicno neukusno govoriti u prvom licu jednine.

Da, postoje citati ali ih ti vrlo cesto ne koristis. I ti dobro znas zasto. Ali, mene ne poznajes ma koliko ti se cini iz gomile skupljenih sitnica.

Sta mene frustrira, na zalost neznas. Usput, iz zasede, svoje prijatelje ne izbacujem iz kuce, pogotovo ne sa pljuvackom u ustima.

Ali, nije uopste lose biti mali i ne znati skoro nista. Na tome ti zaista zavidim.
Kuperu koliko vidim cela ta prica je nastavak jedne bolne rasprave u kojem si rekao Smornikoreli da je klinac....ocigledno ga je pogodilo kad posle toliko vremena to ponovo isplivalo na povrsinu..... :turban:

:kosach:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by unic0rn
Prijatelji ne kradu stvari iz kuce dok ti govore lepe rechi i nisu tu samo kad treba da znaju sta se radi u komsijinoj kuci.

:perezube:
Opet neko nekoga pokrao? :smeh:
Korisnikov avatar
By dimitriades
bio sam do pre godinu meseci. tada sam dostigao svoj maksimum od 109kg zive vage. inace oduvek sam bio debeo. nisam isao na more samo zbog toga sto bi svi videli koliko sam debeo. pre tri godine sam ubedio sebe da odem u crnu goru na 10 dana, ali sam se vratio posle 4 dana posto sam shvatio da sam jedini na plazi sa sisicima i salcetom. izmislio sam pricu da sam se smorio i da mi sunce ne prija i da se zato vracam kuci ranije.

sada sam ponosan na svojih 79kg i 183cm i nije mi frka da se skinem.

mislim da je to bio jedini kompleks a sada ga vise nema. ne mogu da se setim nijednog drugog.
Korisnikov avatar
By Shmi
A kako si uspeo da skines toliko? Koliki vremenski period ti je trebao da skines toliko kilograma? Btw,svaka ti cast! :)
Korisnikov avatar
By dimitriades
od 109 do 93/94 sam skinuo tako sto sam blokirao unos ugljenih hidrata i povecao unos proteina. taj rezim ishrane je opasan jer lako se moze dobiti poviseni holesterol, ali nisam mario za to. ta faza je trajala oko 3 meseca. posle sam stagnirao do pre 2 meseca kada sam poceo da trcim na traci za trcanje 60 minuta (kombinacije sprinta i laganaog trcanja - 10-15 milja po sekundi), 4-5 puta nedeljno i da bildujem 3-4 puta nedeljno. jeo sam istu kolicinu hrane kao i ranije samo rasporedjenu u vise obroka. tako sam spustio do 79/80.

sada sam se okurazio i necu stati dok ne izgradim plocice na stomaku. sve u svemu, lepse je kada si laksi. ako nista drugo, sada znam da u svakom trenutku mogu da potrcim i ne prestajem narednih sat vremena (mada mi to u zivotu nece trebati).
Korisnikov avatar
By Shmi
Uh... ja pokusavam da se nateram na neko sranje... da vezbam,da promenim nacin ishrane... ali mi tako jebeno slabo ide... A kontam da moram jer je pocelo zaista da mi smeta... a hranu bas nesto i ne mogu da menjam... jer jako malo izbora imam po pitanju hrane.... mnogo biram hranu i jedva da jedem nesto novo od hrane... :D A da vezbam sama me tako mrzi... Jedino sto pali kod mene je sex... :blush: Hvala ipak na info!
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
Originally posted by shmizllica
Uh... ja pokusavam da se nateram na neko sranje... da vezbam,da promenim nacin ishrane... ali mi tako jebeno slabo ide... A kontam da moram jer je pocelo zaista da mi smeta... a hranu bas nesto i ne mogu da menjam... jer jako malo izbora imam po pitanju hrane.... mnogo biram hranu i jedva da jedem nesto novo od hrane... :D A da vezbam sama me tako mrzi... Jedino sto pali kod mene je sex... :blush: Hvala ipak na info!
Ako volis jabuke..........tri dana samo jedi njih i pij vodu.......izgubit ces oko 5 kila......najvecu ces promenu primetit oko stomaka.......
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne bih bas da zaglavim u bolnicu zbog nenormalne ishrane... :D Ipak hvala... drzacu se ja sexa i bazena. :rool:
Korisnikov avatar
By QEII
Originally posted by Kiwi
predpostavio
pretpostavio
Korisnikov avatar
By Galateja
Retko ko ih nema, samo je pitanje ko se kako odnosi prema njima. Najgore je potiskivati komplekse. Ja sam svoje osvestila, neke eliminisala, a neki mi pomogli da budem bolja. :sunce:
Korisnikov avatar
By Blady
Rekla bih da nemam komplexe.
Imala sam ih kao klinka, sada ih nemam.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Način na koji sebe doživljavamo je bitno drugačiji od onog na koji nas doživljavaju drugi... da nije bilo drugih, ja određene komplexe (u mom slučaju fizičke prirode) ne bih nikada prevazišao.
By Speculum Columbae
Kompleksi su tačka koja se nalazi na sredini duži AB.
Tačka A predstavlja nezadovoljstvo sobom/automržnju.
Tačka B, prihvatanje sebe kao takvog.
Neki se nikada ne pomere sa te tačke, uvek traže pažnju, a ne shvataju da geometrija funkcioniše i bez njih.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dopada mi se ta misao deni, možda je pozajmim kojom prilikom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!