Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by kiss addict
...a nije da nema škorpije...
Originally posted by EYA
...Ascendant Scorpio 16°02'09...
Originally posted by Ljubicasta_Suzae fala ti na obimnom objašnjenju, uštedela si mi trud, a mene mrzelo da objašnjavam
Prizna?eš da Asc položen u Škorpiji nije isto što i Asc položen npr. u Vodoliji ili Ribama i da aspektovan Asc nije isto što i neaspektovan?
Uopšte ne sporim zna?aj Vage u EYINOJ natalnoj karti (pogotovo kad je u Vagi takva koncentracija, ?itav stelijum planeta), samo kažem da je, sa Škorpijom kao znakom u usponu malo prejako re?i da tu "nema ništa od Škorpije", pogotovo ako uzmeš u obzir i Veliki vodeni trigon koga ovde upravo Asc (u Škorpiji) obrazuje sa Jupiterom i Saturnom a onda, sa Venerom u opozitu Jupitera, zajedno konfigurišu tzv. Zmaja koji skoro da mi (i svezajedno i raš?lanjen na ?inioce) ?ini opšti pe?at ove nat. karte.
Kako je svaka natalna karta jedna interaktivna slika gde se svi pojedina?ni parametri meðusobno prožimaju, isti stelijum planeta u Vagi razli?ito bi zna?io i bio tuma?en da je na slici Asc naprimer položen u Vodoliji, jer isti fenomen ne možeš posmatrati samo zasebno, samostalno ve? i "u odnosu na" drugi. Meni je, npr., interesantno i to što je jedna od planeta tog stelijuma (pored Sunca i Marsa) baš Pluton, vladalac Škorpije; ili što je Venera (vladalac Vage), iz 10. ku?e tako lepo aspektovana sa Ascendentom (u ?korpiji); ili Jupiter u trigonu sa Ascendentom (koji je u ?korpiji), ili... tako da ovde, rekla bih, zaista uopšte ne stoji da "od Škorpije nema ništa".
Originally posted by bisex-I-guessVidela sam ovo tvoje pitanje pa sam upravo na temi o astrologiji (hobi) stavila link za jednu skriptu gde se opisuje osnovno znacenje planeta po kucama i znacima.
je l' moze jedan offtopic.. ako neko zna da mi ukratko pojasni sta znaci kad je mesec u nekom znaku? cula sam da je to dosta bitno..
Originally posted by Freya
Evo ja sam isekla deo u vezi:
Mesec u Škorpionu
Vi ste veoma komplikovana osoba. Vaša osecanja su nežna, mada pomalo hladna. Strasti vam ne nedostaje, ali ste dosta lako ranjivi. Skloni ste povlacenju u sebe i misterijama. Osecanja izražavate indirektno i pokušavate da ih držite skrivena. Ponekad je to vrlo tvrdoglavo i štetno, samouništavajuce za vas. Na vaš duh uticu emotivna komešanja. Borbeni ste i umete da se nametnete drugima cak i onda kada vam to nije cilj. Istrajni ste i žilavi, ambiciozni, ali ste u stanju da precenite svoje mogucnosti. Niste dovoljno takticni, otvoreni ste i istinoljubivi. Ljubomorni ste i tašti, a znate da budete i brutalni. Najcešca slaba tacka vašeg zdravlja su mokracni kanali i reproduktivni organi.
(ovu skriptu sam davno skinula sa neta, i ne znam ko je autor)
Ako cu svojim recima... Znam 2 osobe sa mesecom u skorpiji(no obe imaju podznak rak, a mesec je vladajuca planeta raka, tako da je uticaj sigurno jaci. ). No kao i ti, i one su zemaljski znak. Jarac je vec sam znak koji se dosta 'skriva', ide na sigurno. Za kombinaciju jarac - mesec u skorpiji mi pada na pamet osoba koja ima u sebi emociju koja vri, ali je kontrolise, muci sebe, jer se plasi da iskaze- postaje otvoren povredama. Karakteristicno za jarceve da oni odluce da preduzmu neke mere(otvore se-pokazu osecanje, ciljeve itd...) tek onda kada su sigurni u uspeh.
Mislim da taj poznak strelac moze da malo oslobodi zatvorenost jarca.
Ako sam promasila analizu, samo reci, da ucim na svojim greskama!
A Dina je svakako dala link gde i sama mozes da proveris i za ostale planete.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!