Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Mr.Ja
Jel tebe jos drzi onaj martini?

Eh da je samo martini... Pitaj Goxa za nastavak :pivce:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hahaha ce da bude sredjeno. Nemoj mi reci da si bio bad little boy ;)
Korisnikov avatar
By m..
???????? Ovo je stvarno neocekivani zaokret. Mislim, sta su sad skapirali da je zabranjeno voce najsladje? Da ne ocekuju da uspesan ulazak postane stvar prestiza? Mislim stvarno, usla sam jednom unutra, pre nekih 6 meseci, sa strejt ortakinjom, niko mi nije pravio problem, nego sam morala gore da ostavim foto aparat, a onda sam pobegla posle 5-6 minuta glavom bez obzira, ona sauna sa izmaglicom, zene u trenerkama i picka na stiklama sto peva Cecu su bili previse cak i za trash queen poput mene (btw ta seljancura je joj i najbolje izgledala u klubu, a to bash boli)... Mislim bolje izgleda random kopaonicka diskoteka tokom ekskurzije Pravno Birotehnicke, barem se moze disati... I onda tu neko kuka kako ga ne pustaju, veselo.
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by m..
ona sauna sa izmaglicom, zene u trenerkama i picka na stiklama sto peva Cecu su bili previse cak i za trash queen poput mene (btw ta seljancura je joj i najbolje izgledala u klubu, a to bash boli
Sustina Drage Nam Rupe... :smeh: :smeh: :up:
By fazza
Slatko sam se nasmejao kad sam chuo da jedan kolega X zove "narodnjachki
klub". :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: Pricha on tako nama - "prolazim ja jedno veche tu ispred nekog X-a, to vam je neki narodnjachki klub, treshte narodnjaci..." :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By radoznala
To vece kad sam prvi put isla u X (verovatno i poslednji), negde oko mene u busu su sedela dva Crnogorca koji su iz sve snage 'przili' treceg da krene sa njima to vece, prica tipa 'veceras se ide u zezanje, ludo, brzo i opako, plavuse full opremljene, samo nas cekaju....' - bla bla truc (ovaj nece sa njima, bla bla truc)...
I sta se desava: njih dvojica su dosli u X, vristala sam od smeha!
:saint2: Da ti nisu to drugovi? :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by radoznala
To vece kad sam prvi put isla u X (verovatno i poslednji), negde oko mene u busu su sedela dva Crnogorca koji su iz sve snage 'przili' treceg da krene sa njima to vece, prica tipa 'veceras se ide u zezanje, ludo, brzo i opako, plavuse full opremljene, samo nas cekaju....' - bla bla truc (ovaj nece sa njima, bla bla truc)...
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Mr. D
Originally posted by fazza
Slatko sam se nasmejao kad sam chuo da jedan kolega X zove "narodnjachki
klub". :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: Pricha on tako nama - "prolazim ja jedno veche tu ispred nekog X-a, to vam je neki narodnjachki klub, treshte narodnjaci..." :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh:
lol

:lol: :smeh: :pucaodsmeha:

pa i jeste narodnjachki klub :)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by radoznala
:lol: :smeh: :pucaodsmeha: :smeh: :lol:
By hairaca
:lood:a ja jos ni jednom nisam bio u X-u,cak ne znam ni gde se nalazi?!kakav ne informisan gay?????
Korisnikov avatar
By m..
Dok ne znas dobro je. Osim ako volis ugodjaj saune s teheran soudtrackom.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sta je to bilo u prosli petak u Xu? :novinar:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ehhhh, sad moras i jaknu da ostavljas preko veze... :nerd:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Ehhhh, sad moras i jaknu da ostavljas preko veze... :nerd:
Da, fino su smislili :pms:

Imao sam neprijatnost bash zbog toga, kada sam pitao obezbedjenje da ostavim u gornjoj gardarobi (bilo je praznih mesta) ali on je rekao : ti ne mozhesh!

Pretpostavljam da je to jedan od onih trenutaka kada se birokratija oseti mocnom

:cuddle: :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Cccc, pa ti uopste nisi snalazljiv...
Ako te vec ne gotivi obezbedjenje (kao neke), mogao si da posaljes drugaricu da ti ostavi jaknu... Ne zna se ko vise pada na dobre ribe od njih 2... :) A kad si vec zeznuo sa njima, ti se onda sprijatelji sa prijatnom bakicom u garderobi (kao neki), pa ce za tebe uvek imati mesta ;) :gitara:
By OKTIPBG
Ako te vec ne gotivi obezbedjenje (kao neke), mogao si da posaljes drugaricu da ti ostavi jaknu... Ne zna se ko vise pada na dobre ribe od njih 2... :) A kad si vec zeznuo sa njima, ti se onda sprijatelji sa prijatnom bakicom u garderobi (kao neki), pa ce za tebe uvek imati mesta ;) :gitara:
By OKTIPBG
Originally posted by OKTIPBG
Eh ume i baba da bude zajebana.Sve u svemu,prosli petak nije bilo problema sa obezbedjenjem:mario:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by m..
Dok ne znas dobro je. Osim ako volis ugodjaj saune s teheran soudtrackom.
:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Eh ume i baba da bude zajebana.Sve u svemu,prosli petak nije bilo problema sa obezbedjenjem :mario:
A zar je ikada bilo? Pa oni su :angel: :smeh: Vole malo da provociraju devojke, ali shvatam ih... Jadnici su okruzeni tetkama koje ih napadaju i muvaju, pa se vec brinu za sebe :smeh:
Korisnikov avatar
By _Inthezone_
ja sam bio sa str8 drugaricom prosle subote...verovatno su nas pustili sto se placa...ili sto smo slatki :)

Jedino sto ona se ubila od dosade pa nemam sa kim da idem :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hmmm, ja sam uvijek ZA rupu...
jebes ti obezbedjenje, baku na garderobi, baba sere( a da, toga nema!) kad ti mozes da odes tamo jednom mjesecno, i izbacis sve viskove iz sebe (psihicke i fizicke:) ) pa se onda vratis kuci, i zivis "normalnim" zivotom..
right?!
Korisnikov avatar
By Val
Kakvim? Pa znash, s obzirom, da vecina "posetioca" X-a, nakon shto se dovoljno opustila (pivom, bonama ili ko zna cim) pocne da se slama uz "ritmove" Viki M., meni je ova tema skroz simpa. Kao, niko ne slusha narodnjake, niko ni u bunilu ne bi djuskao uz Cecu i kako se vec zovu sve te opajdare...a posmatram ih pre nekih 10 dana...oko pola 1, grcki mix...prve guze ustaju i pocinju da uvijaju kukovima...pola sata kasnije krece "mahinalno"...gomila dize ruke u vis, peva i to bez greshke i vishe ne mozesh da zaustavish zabavu. I sad vi meni objasnite, zashto sve do tog momenta niko nije pevao, smeskao se i na ocigled uzivao? :nerd:
Dakle, u X-u je zivot, real life...ali tek nakon shto pivce proradi i sram nestane.

:cool2:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Val
Kakvim? Pa znash, s obzirom, da vecina "posetioca" X-a, nakon shto se dovoljno opustila (pivom, bonama ili ko zna cim) pocne da se slama uz "ritmove" Viki M., meni je ova tema skroz simpa. Kao, niko ne slusha narodnjake, niko ni u bunilu ne bi djuskao uz Cecu i kako se vec zovu sve te opajdare...a posmatram ih pre nekih 10 dana...oko pola 1, grcki mix...prve guze ustaju i pocinju da uvijaju kukovima...pola sata kasnije krece "mahinalno"...gomila dize ruke u vis, peva i to bez greshke i vishe ne mozesh da zaustavish zabavu. I sad vi meni objasnite, zashto sve do tog momenta niko nije pevao, smeskao se i na ocigled uzivao? :nerd:
Dakle, u X-u je zivot, real life...ali tek nakon shto pivce proradi i sram nestane.

:cool2:
Pile mora da nisi dovoljno dobro gledala :smug: Ja uvek, ali uvek djuskam uz sve... Pa cak i narodnjake koje do skoro "nisam podnosio". Iskreno ne znam sada da kazem ko peva sta, ali sve pesme koje se pustaju u X znam napamet i bez greske :tetka: .... Pa valjda i izlazimo da bi smo uzivali right ;)
Korisnikov avatar
By Val
Nravno MR.Ja , ti i ja izlazimo da bi se zezali i uzivali. Ali citajuci ostale, zaista ne znam, zbog cega oni izlaze. Modza da bi kritikovali muziku ili da bi se smorili, nakon svojih savrshenih zivota kuci... :kupanje: A mozda da se smeju nama, koji smo tolerantni i kojima ne smeta bilo koja vrsta muzike...? :P
Korisnikov avatar
By unic0rn
hahahahahahahahahahhahahahaha

moja teorija je da ce u 1 sat da zakljuchaju klub i puste ono grand hard core :D
By жњ
Originally posted by Super Mario
Da li je vreme za podrsku i promene?

:pegla: :pegla: :misli:

ima da tetke iz besa porazbijaju kafanu :cheer:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!