Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by radoznala
To vece kad sam prvi put isla u X (verovatno i poslednji), negde oko mene u busu su sedela dva Crnogorca koji su iz sve snage 'przili' treceg da krene sa njima to vece, prica tipa 'veceras se ide u zezanje, ludo, brzo i opako, plavuse full opremljene, samo nas cekaju....' - bla bla truc (ovaj nece sa njima, bla bla truc)...
I sta se desava: njih dvojica su dosli u X, vristala sam od smeha!
Da ti nisu to drugovi?
Originally posted by fazzalol
Slatko sam se nasmejao kad sam chuo da jedan kolega X zove "narodnjachki
klub". Pricha on tako nama - "prolazim ja jedno veche tu ispred nekog X-a, to vam je neki narodnjachki klub, treshte narodnjaci..."
Originally posted by radoznala
To vece kad sam prvi put isla u X (verovatno i poslednji), negde oko mene u busu su sedela dva Crnogorca koji su iz sve snage 'przili' treceg da krene sa njima to vece, prica tipa 'veceras se ide u zezanje, ludo, brzo i opako, plavuse full opremljene, samo nas cekaju....' - bla bla truc (ovaj nece sa njima, bla bla truc)...
I sta se desava: njih dvojica su dosli u X, vristala sam od smeha!
Da ti nisu to drugovi?
Originally posted by Mr.JaDa, fino su smislili
Ehhhh, sad moras i jaknu da ostavljas preko veze...
Originally posted by Mr.Ja
Cccc, pa ti uopste nisi snalazljiv...
Ako te vec ne gotivi obezbedjenje (kao neke), mogao si da posaljes drugaricu da ti ostavi jaknu... Ne zna se ko vise pada na dobre ribe od njih 2... A kad si vec zeznuo sa njima, ti se onda sprijatelji sa prijatnom bakicom u garderobi (kao neki), pa ce za tebe uvek imati mesta
Originally posted by OKTIPBGEh ume i baba da bude zajebana.Sve u svemu,prosli petak nije bilo problema sa obezbedjenjem:mario:Originally posted by Mr.Ja
Ako te vec ne gotivi obezbedjenje (kao neke), mogao si da posaljes drugaricu da ti ostavi jaknu... Ne zna se ko vise pada na dobre ribe od njih 2... A kad si vec zeznuo sa njima, ti se onda sprijatelji sa prijatnom bakicom u garderobi (kao neki), pa ce za tebe uvek imati mesta
Originally posted by OKTIPBGA zar je ikada bilo? Pa oni su Vole malo da provociraju devojke, ali shvatam ih... Jadnici su okruzeni tetkama koje ih napadaju i muvaju, pa se vec brinu za sebeOriginally posted by OKTIPBGEh ume i baba da bude zajebana.Sve u svemu,prosli petak nije bilo problema sa obezbedjenjemOriginally posted by Mr.Ja
Originally posted by ValPile mora da nisi dovoljno dobro gledala Ja uvek, ali uvek djuskam uz sve... Pa cak i narodnjake koje do skoro "nisam podnosio". Iskreno ne znam sada da kazem ko peva sta, ali sve pesme koje se pustaju u X znam napamet i bez greske .... Pa valjda i izlazimo da bi smo uzivali right
Kakvim? Pa znash, s obzirom, da vecina "posetioca" X-a, nakon shto se dovoljno opustila (pivom, bonama ili ko zna cim) pocne da se slama uz "ritmove" Viki M., meni je ova tema skroz simpa. Kao, niko ne slusha narodnjake, niko ni u bunilu ne bi djuskao uz Cecu i kako se vec zovu sve te opajdare...a posmatram ih pre nekih 10 dana...oko pola 1, grcki mix...prve guze ustaju i pocinju da uvijaju kukovima...pola sata kasnije krece "mahinalno"...gomila dize ruke u vis, peva i to bez greshke i vishe ne mozesh da zaustavish zabavu. I sad vi meni objasnite, zashto sve do tog momenta niko nije pevao, smeskao se i na ocigled uzivao?
Dakle, u X-u je zivot, real life...ali tek nakon shto pivce proradi i sram nestane.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!