Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
Val je trenutno u Sleepless in Seattle ili mozda You Got Mail - jedan od tih filmica, mozda Serendipity - da mislim da je to najbolji izbor, dakle Val je u Serendipity - ja sam uletela u Pasolinija - ili mi se cini ... a u kom si ti filmu Zbunj? ili sto je jos bitnije u kom je filmu Neodoljiva - po tome je najbolje odrediti ponasanje - dakle ako si u horroru NE DIZI SLUSALICU!!! Ako je sentis - sedi i cekaj, ako je akcioni - prijavi se u USA vojsku i idi za Irak a vodi i nju sa sobom ... eto izbora na pretek, mada se meni i dalje najvise svidja moja prva opcija sa seckanjem jezika, prstiju itd...
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
e *ebiga sada........stvarno ljudi neznema sta da radim kako da se ponasam......ja sam se zaljubila u nju pre 6 godina......i cekala i cekala i nadala sa necem.....i nista......a ovaj prokleti osecaj nece da umre u meni......bilo gde sam......bilo s'kim sam.....uvek na nju razmisljam.....ali je ona tako komplikovana osoba......ona uvek ocekuje da joj citam misli......nebi ona rekla sto misli,zeli itd......a ja neumem da citam nicije misli.....niti znam kako da se ponasam
Korisnikov avatar
By zboO
uopshte nisam pesimista!! :hand:

NADA UMIRE POSLEDNJA!! ;) ( naravno sve zavisi na koju se nadu misli)

:chestram:
Korisnikov avatar
By vivaldi
Originally posted by Val

Pa EYA izvanredno cita izmedju redova. Ili vam covek sve mora crtati??? :doh:
drugo nesto pise izmedju redova , draga Val, samo sto ti to ne razumes...

ONtopic...

Neodoljiva , ako je status quo vec 6 godina, onda je krajnje vreme da preduzmes nesto... Mislim, nemoj da ti najlepse godine prolaze u cekanju. NIko nije vredan toga.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by vivaldi
Originally posted by Val

Pa EYA izvanredno cita izmedju redova. Ili vam covek sve mora crtati??? :doh:
drugo nesto pise izmedju redova , draga Val, samo sto ti to ne razumes...

ONtopic...

Neodoljiva , ako je status quo vec 6 godina, onda je krajnje vreme da preduzmes nesto... Mislim, nemoj da ti najlepse godine prolaze u cekanju. NIko nije vredan toga.

:zev:

:ua:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by tramp
Val je trenutno u Sleepless in Seattle ili mozda You Got Mail - jedan od tih filmica, mozda Serendipity - da mislim da je to najbolji izbor, dakle Val je u Serendipity - ja sam uletela u Pasolinija - ili mi se cini ... a u kom si ti filmu Zbunj? ili sto je jos bitnije u kom je filmu Neodoljiva - po tome je najbolje odrediti ponasanje - dakle ako si u horroru NE DIZI SLUSALICU!!! Ako je sentis - sedi i cekaj, ako je akcioni - prijavi se u USA vojsku i idi za Irak a vodi i nju sa sobom ... eto izbora na pretek, mada se meni i dalje najvise svidja moja prva opcija sa seckanjem jezika, prstiju itd...
Jaouj :trampolina: odli?ni predlozi :klap:

Evo da i ja malo budem korisna na temi... Citira?u mouju ženu iz teme koju je njena malenkost postavila davnog 15.6. dok još nije imala ?ast mene da poznaje :lol: i posle tog citata da?u ti jedan krajnje konstruktivan savet...
Originally posted by zbunjena
ZASTO...uvek jurimo osobu koju ne mozemo da imamo? Mene dugo dugo, zove jedna osoba....udje u vezu, raskine, pozove me....pa opet udje u vezu, pa me opet zove...kaze zeli samo mene (sve ostalo je shit)....a JA (debil) nista ne preduzimam....ja jurim (tj. jurila-past tense) drugu osobu (i udaram u zid), ta druga osoba juri neku drugu....i tako sve u krug!!! Chemu sve to? Zasto su ljudi prokleti, zasto ne uzivati u necemu sto vam je ispred nosa.....zasto stalno sami sebi komplikujemo??

da li sam ja jedini debil kome se sve ovo desava??

:cupakosu:

daklem, akcentovano je boldovano, što zna?i da je tebi taj tvoj de?ko ispred nosa... stoga mani se bwe žena, koji ?e ti one u životu, muškarci su jednostavniji za život :D

P.S. a i možeš se manuti mog saveta, to ti je dozvoljeno, ipak sam ja pomalo :lood: ali bar razmisliti o citiranom delu iz druge teme... to se i meni više puta dogodilo, juriš juriš i onda kad dobiješ samo jedno puuuuuuuuuf. Jednom se živi i niko nije vredan ?ekanja, mada, ako ti to vreme koje si provela u ?ekanju ne smatraš izgubljenim, to je odli?no, onda možeš i dalje da ?ekaš i ne gubiš vreme, kao ni dosad :D

jaooooooooo, novi smajliiiiiiii, kako je doooobar :hiphip:
Korisnikov avatar
By Val
:setnja:

Ovaj je jos boljiiiiiiiiii... :D 'Ocem setam...

(Cisto da vivaldi ima sta da secka ili urgira!) :lol:

Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by kiss addict
... stoga mani se bwe žena, koji ?e ti one u životu, muškarci su jednostavniji za život :D
skroooz tachno!!

:crta:
By Bombina
onda ste izgledate patoloski optimizam
Korisnikov avatar
By bigirl
Prvo, šutni de?ka.
Drugo, prestani da joj govoriš da je voliš.
Tre?e... sa?ekaj malo i "do?i ?e" ti sama.

PS Mora tim redom.
Korisnikov avatar
By IriS
ma, bweeee, zadrži de?ka i uživaj u životu

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
pa ja bi da zadrzim decka....ali samo za sex.........ali on kao i svi drugi hetrosexualni muskarci je tako dosadan i nezanimljiv......ja volim osobe koje su sokantne.....koje provociraju.......itd......a takvog tipa jos nisam upoznala.........na kraju krajeva mi devojke smo i lepse i pametnije......zasto bi ja onda bila sa muskarcom.......pa nisam blesava da delim zivot sa takvom osobom.......zenska bica su savrsena u svakom pogledu......a muskarci nisu ni s od savrseni.......
Korisnikov avatar
By IriS
ali o?igledno imaju donju pipu bez koje ti ne možeeeeš :njanja:

no :whatever:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
da ta njihova donja pipa je moj fetisih :) a svako ima svoj.......a sto da cinim kada je to moj........sto neznaci da nemogu bez tog.........
Korisnikov avatar
By tramp
ako ti je samo fetish onda nosioca fetisha izbacuj iz stana jer ako sa njim zivis to je ipak malo vise od povremenog zadovoljavanja ... kad ti dodje da kresnes tipa iz fetishistickih razloga pokupi prvog koji naidje ili mozda da umesto seckanja jezika odseces "fetish" :D
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
pa da ljudima se cini da je to sada neka ozbiljna veza zato sto zivimo zajedno.......ali dobro se slazemo.......i posto delimo sve troskove i to......imam mogucnost da ne zivim sa roditeljima.....ali on zna da ja njega nevolim......jer sam mu rekla to.........takodje nemam zelju da ga ljubim i mazim.......samo s'vremena na vremena....da se pucamo :wink2:
Korisnikov avatar
By tramp
razumem ja tebe ali tesko da ce te razumeti zena sa kojom zelis vezu
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Neodoljiva
pa da ljudima se cini da je to sada neka ozbiljna veza zato sto zivimo zajedno.......ali dobro se slazemo.......i posto delimo sve troskove i to......imam mogucnost da ne zivim sa roditeljima.....ali on zna da ja njega nevolim......jer sam mu rekla to.........takodje nemam zelju da ga ljubim i mazim.......samo s'vremena na vremena....da se pucamo :wink2:
pa ako zivite zajedno mora biti ozbiljno, zar ne?? Koja je poenta zajednichog zivota, ako to nije ozbiljno...? Kazem ti ja...reshi se ti prvo sta chesh i kako cesh, i koga ustvari zelish...posle ce vec sve biti lakse! ;)
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
ebiga.........sad sam i ja skroz zbunjena :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Myself
Moj prvi predlog povlacim zato sto je, posle svega navedenog posle, preglup.

Isto tako preglupom smatram i temu.
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
..........ebiga neki od nas nemaju odgovore na sva pitanja.......pa moramo da pitamo....cak i ako su pitanja glupa ili cak i preglupa
Korisnikov avatar
By Myself
Ja, niti bilo ko ovde, devojko tebi ne moze reci sta zelis. To moras sama.

Ako ovde pokusavas da sebe ubedis u neke stvari, a ti pokusavaj, mozda i uspes.

Kao sto gore rekoh, sa ove teme se odjavljujem, jer saveta za nesto sto je kontradiktorno, sto potire samo sebe (svaka naredna recenica - prethodnu) - nemam...
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
Ja sto zelim je nemoguce.........a logika me vuce ka jednoj strani.........osecaji ka drugoj........sto upravo stvara tu kontradikciju....i onda mi nista nije jasno..............
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Jednom kad budesh sve tepihe oprala, prozore oribala, ispeglala dechku sve bokserice i tvoje suknjice. Upali par sveca, bucni se u kadu, sipaj neko aromatichno ulje (pre toga dechka poshalji u kladionicu) i onda DOBRO RAZMISLI.
Shta je za tebe ljubav ?
Kada osecash najveci mir, i uz koga?
Opishi sebi najbolji sex u zivotu.
Kad sve to izmeditirash, mozda ti neke stvari budu jasnije.
Korisnikov avatar
By Kittrie
u bre DJOLE , sad si me bacila u trip.......

a jel moura sve to da se ocisti i opere pre no sto se krene sa filozofijom :cobanica:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Mora..jer da bi razmishljlala u miru morash da NAMIRISH mushkarca :) da te pusti da mislish
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!