Originally posted by jukie
Originally posted by Kiwi
Kupper je u jednoj temi na?eo ideju o kreditiranju .... ne kao bankarskom terminu nego nekoj vrsti sajber privrženosti i tolerancije... Dakle, ko je kod vas zaradio kredit? Kako?
Hmmm... komplikovano pitanje... npr. nisam sasvim siguran da mogu da kažem da Mina Harker ima neki kredit u obliku "tolerancije" kada o skoro svemu isto mislimo... to je kao da jedno oko toleriše drugo... mislim da taj pojam tolerancija treba da se odnosi na one koji se razli?ito ponašaju/misle... recimo 2kune je fina osoba za popri?ati, a ne znam šta to kod njega imam da tolerišem...
gari ima dva plusa, jesi li na to mislio?
Ja sam prestala da forumu prilazim na taj nacin, kao mesto na kome se okupljaju ljudi koji cine grupe, a te grupe se medjusobno vole ili ne vole, i sta ti ja znam... nisam u stanju da dodjem i osporavim misljenje necije devojke, samo zbog toga sto je ona devojka cija je, a meni se ne svidja osoba cija je ona devojka
Zapravo, vise obratim paznju na postove sa kojima se ne slazem i obicno, ako imam vremena i volje, dam svoj komentar. A nije me bas puno briga sta drugi imaju da kazu na moj post. I tako u nedogled.
Ja recimo volim da citam ono sto ispise jukie, Tot, Dina, Vivaldi, shmizllica, SUNNY GIRL, Super Mario ali to ne znaci da ja ne bih kritikovala njihove stavove ako mislim da nisu u pravu. "Kredit" u smislu da cu ja da zmurim na neke gluposti ljudi koje postujem, cenim, volim nema niko. Pa ni oni koji su bili sa mnom u vezi