Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Originally posted by seaman
Ja i Dina idemo za sledeci vikend u X i nadam se da nam se nece desiti tako nesto. :)
Mozda mene puste unutra a tebe vrate... :lol:
Vidjecemo, ko zna kako cemo proci.:maca:
Korisnikov avatar
By Dina
Radoznala,
nisi jedina... i mi smo imali problema na ulazu u x...

Jedan iz obezbedjenja poceo da se dere kuda cemo, znamo li mi kakav je to klub itd... Naisao je drugi i ja mu pridjem i ispricam kako znam da je besplatan ulaz petkom, mi tu stalno izlazimo (da, da :lol: ). I nekako ipak udjosmo na kraju...
Korisnikov avatar
By radoznala
Radoznala,

Jedan iz obezbedjenja poceo da se dere kuda cemo, znamo li mi kakav je to klub itd... Naisao je drugi i ja mu pridjem i ispricam kako znam da je besplatan ulaz petkom, mi tu stalno izlazimo (da, da :lol: ). I nekako ipak udjosmo na kraju...

Pa ipak ste usli :mag:
Ti to mene :tushe:

:)

Ma ne znam ni koji sam se djavo zalepila za taj X... Nisam isla ni do sad, pa nikom nista :zeva:
Korisnikov avatar
By Seaman
Sinoc je bilo fino. Odavno se nisam izigrao. Mogli su barem da poprave svijetlo u wc-u, minimum minimuma.
:vogue:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by radoznala
Radoznala,

Pa ipak ste usli :mag:
Ti to mene :tushe:

:)

Ma ne znam ni koji sam se djavo zalepila za taj X... Nisam isla ni do sad, pa nikom nista :zeva:
Ma ne, bas si nam pomogla ovim sto si napisala :) Ono je prosto neverovatno kako se oni ljudi na ulazu ponasaju... nas je bilo cetvoro u drustvvu i pre nas je pokusala da udje grupica od jedno petoro - sve je zaustavio i poceo da urla. Svi ljudi zastali u neverici sta im se dogadja, cute i ne pomeraju se, ja sam se snasla bas zato sto sam se setila ove teme :) Nadam se da ces sledeci put i ti uspeti, samo se ponasaj kao da stalno tu dolazis, sta im pada na pamet da posumnjaju u to ;)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ko sto rekoh, ja nemti takvih problema, trebali ste mene da zovete... Meni crveni tepih stave kad ulazim :evilgrin: :chestram:
Korisnikov avatar
By Seaman
Nisam posao u x. :(
Dina je umorna i ne zeli da ide. :jbg:
Korisnikov avatar
By radoznala
Pa dobro de, nije smak sveta....
Drugi put ces...
Korisnikov avatar
By Seaman
Ko zna kad cu opet doci u Bg. :avion:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by seaman
Nisam posao u x. :(
Dina je umorna i ne zeli da ide. :jbg:
Nije bilo do umora nego mi nije bilo dobro - inace bih isla! Ali doci ces ti opet... :friends:
By Bombina
aaa dina prvo da dodje u 17-og
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by bombica
aaa dina prvo da dodje u 17-og
Ako budem imala vremena doci cu :) ako ne - vidimo se na nekoj od sledecih zurki!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa sto mene nisi pitao konju? :) Ne kazem da si mnogo propustio but... :evilkiss: @seaman
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Mr.Ja
Pa sto mene nisi pitao konju? :) Ne kazem da si mnogo propustio but... :evilkiss: @seaman
Bilo mi je neprijatno da se namecem. Bice prilike. :kiss:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Grrr, pa lepo sam ti rekao da ja idem... :burner: :teletabisi:
By OKTIPBG
Koji debili nas "cuvaju",uzas!Ladno sinoc nije hteo da nas pusti iako smo xy puta vec dolazili u rupu!I odakle mu pravo da nas pita da li smo pederi?!Prosli put sam mu ocutao kada je trazio da se ljubim sa ortakom da bih mu "dokazao" da sam peder?!?!:zid:Zar i tamo moramo da trpimo sikaniranje?!A cuo sam da su pre neku nedelju ti iz obezbedjenja samarali jednu devojku! :iskolacen: DOKLE?!
By OKTIPBG
Originally posted by Seaman
Mogli su barem da poprave svijetlo u wc-u, minimum minimuma.
:vogue:
A i wc solju :>
Jeste,u petak je bilo extra!:cheer:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
MA UZAS!!! :mad:

Kao bre da hocemo da udjemo u hajat ili tako nesto...a ono u najvecu rupu na svetu!!! Katastrofa!!! :mad: Znaci, prosli petak nas nisu pustili, ajde da kazem sa 'razlogom' .. mada je sve moglo da se popravi...onda, sad u petak, kad sam izlazila..pa tamo na ulazu sa desne strane ima da se ostave jakne...i ja da podjem da uzmem jaknu, inace tu negde oko jakni su bile neke 3-4 fenserke .. verovatno njihove ribe ili sta vec :giggle: .. i ladno mi ovaj jedan (taj isti :mad: ) kaze : "ne mozes tamo" i ja kao "molim? :puzzle: .. pa..moram da uzmem jaknu" .. i on kao : "pa dobro...ajde :pljuje: " ... ja se zgranula .... jbt, jos malo pa nas nece pustati da izadjemo, a kamoli da udjemo ....

Koji bolidi... mislim mene zabole ona stvar za X, prostor UZAS, muzika takodje ... imam razloge zasto tamo (nekad) idem ... ali ovo ponasanje 'obezbedjenja' je kriminalno... treba ih :avalon: :avalon: :avalon:
Korisnikov avatar
By spark
pre vise meseci postojala je, a mozda jos uvek postoji tema koja se bavi ovim klubom, izmedju ostalog i obezbedjenjem. ne znam zasto stalno otvaramo istu temu, a u onoj niko vise ne pise... cak se secam da su mi neki na u2u pisali kako dizem frku ni oko cega...
By OKTIPBG
Nesto se mora menjati!To je teror!I uopste ne preterujem kad to kazem!MOze li se nekako doci do vlasnika ili tako nesto?!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Svi vi kukate na taj X a onda i dalje idete.
Nije vazno sta je, dok je besplatno zar ne?

Kad idete, a znate gde idete onda to i trpite. Posle prvog takvog iskustva mi ne bi palo na pamet da udjem tamo pa ni da oni meni plate a ne ja njima.

Jebiga, sad cu zvuchati kao gaylove, ali ni Sloba se nije srushio sam od sebe.
By OKTIPBG
Pa,sta predlazes?Puc?! LOL Fora je sto kad god sam sa tim jednim ortakom on mi pravi probleme da mi ne da da udjem
Korisnikov avatar
By avalon
Revolution!!!!!! The only solution!!!!! :zastava: :protest:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by tinkerbell
bio si sad u petak u X-u? :puzzle:
Jel ja? :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Mene je pitala. Bio sam u petak u X bre... :) Nismo se videli, bila je gudzva. Ja nikad nisam imao problema sa obezbedjenjem, ali to je verovatno sto ja tamo dolazim sa gomilom tetaka... :cheer:
Korisnikov avatar
By avalon
Mene je pitala. Bio sam u petak u X bre... :) Nismo se videli, bila je gudzva. Ja nikad nisam imao problema sa obezbedjenjem, ali to je verovatno sto ja tamo dolazim sa gomilom tetaka... :cheer:

Pa sinoc si otisao sam :lizalica:

Leptiricu, sarenicu, odi meni vamooooo...... :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nisam, naletao sam na 3 druga kod sony worlda :D A ovo za tetke sam rekao u globalu, sad me vec zna obezbedjenje :pickme:
Korisnikov avatar
By avalon
Nisam, naletao sam na 3 druga kod sony worlda :D A ovo za tetke sam rekao u globalu, sad me vec zna obezbedjenje :pickme:
Leptiricu, sarenicu, odi meni vamooooo.... :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jel tebe jos drzi onaj martini?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!