Originally posted by tramp
Val je trenutno u Sleepless in Seattle ili mozda You Got Mail - jedan od tih filmica, mozda Serendipity - da mislim da je to najbolji izbor, dakle Val je u Serendipity - ja sam uletela u Pasolinija - ili mi se cini ... a u kom si ti filmu Zbunj? ili sto je jos bitnije u kom je filmu Neodoljiva - po tome je najbolje odrediti ponasanje - dakle ako si u horroru NE DIZI SLUSALICU!!! Ako je sentis - sedi i cekaj, ako je akcioni - prijavi se u USA vojsku i idi za Irak a vodi i nju sa sobom ... eto izbora na pretek, mada se meni i dalje najvise svidja moja prva opcija sa seckanjem jezika, prstiju itd...
Jaouj
odli?ni predlozi
Evo da i ja malo budem korisna na temi... Citira?u mouju ženu iz teme koju je njena malenkost postavila davnog 15.6. dok još nije imala ?ast mene da poznaje
i posle tog citata da?u ti jedan krajnje konstruktivan savet...
Originally posted by zbunjena
ZASTO...uvek jurimo osobu koju ne mozemo da imamo? Mene dugo dugo, zove jedna osoba....udje u vezu, raskine, pozove me....pa opet udje u vezu, pa me opet zove...kaze zeli samo mene (sve ostalo je shit)....a JA (debil) nista ne preduzimam....ja jurim (tj. jurila-past tense) drugu osobu (i udaram u zid), ta druga osoba juri neku drugu....i tako sve u krug!!! Chemu sve to? Zasto su ljudi prokleti, zasto ne uzivati u necemu sto vam je ispred nosa.....zasto stalno sami sebi komplikujemo??
da li sam ja jedini debil kome se sve ovo desava??
daklem, akcentovano je boldovano, što zna?i da je tebi taj tvoj de?ko ispred nosa... stoga mani se bwe žena, koji ?e ti one u životu, muškarci su jednostavniji za život
P.S. a i možeš se manuti mog saveta, to ti je dozvoljeno, ipak sam ja pomalo
ali bar razmisliti o citiranom delu iz druge teme... to se i meni više puta dogodilo, juriš juriš i onda kad dobiješ samo jedno puuuuuuuuuf. Jednom se živi i niko nije vredan ?ekanja, mada, ako ti to vreme koje si provela u ?ekanju ne smatraš izgubljenim, to je odli?no, onda možeš i dalje da ?ekaš i ne gubiš vreme, kao ni dosad
jaooooooooo, novi smajliiiiiiii, kako je doooobar