Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by bigirl
Zar nisi ?uo? Pa ja sam i luda i nenormalna. 2 u 1. :piski:
Ne verujem ja bas svemu sto cujem...ali da se tako prica, prica se...
Ali ako ti tako kazes, verujem ti...
Mada sta ko i imao da mi prica...to se da zakljuciti iz svakog slova koje ovde ostavis...
No, papir ( u ovom slucaju forum ) sve trpi...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Slika Slika

Slika Slika

Al sam gladan, al sam gladan !!!

Ako se u gradu konacno ne pojavi nesto dobro, 06.11.2005. bice tacno mesec dana kako nista nisam klopao...

:jbg: :jbg: :jbg:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Dr. M
Slika Slika

Slika Slika

Al sam gladan, al sam gladan !!!
......mmmmmmmmmmmmmmmm, nam njam njam!!! :) :) :)
By Paris
Originally posted by spliff
Pazi da ti ne presedne. A onda kad ti se mozak sprzi bices u stanju da produkujes samo neartikulisane zvuke am am am am am am aaaaaaaaaaaa....uz jednu dugu pravu liniju na tvom EEG ----------------------- (no brain activities).
Korisnikov avatar
By Draco
Sve i da je tako, sta se vas bre tice sta mi radimo SVOJIM organizmima? Jel neko vas tuce po usima da se drojzirate? Ne. Imate temu 'uzas zvani droga' pa tamo do mile volje masturbirajte na ideju kako su droge zlo.
By Paris
E, nek' si joj rekla !!!
:up: :up: :up: :up: :up:
A zatim nekoliko postova ispod....
Originally posted by tinkerbell
E nek si im rekla :redaljka:
:giggle:
Neverovatno si originalna :ubise:
By Paris
Originally posted by Draco
Sve i da je tako, sta se vas bre tice sta mi radimo SVOJIM organizmima? Jel neko vas tuce po usima da se drojzirate? Ne. Imate temu 'uzas zvani droga' pa tamo do mile volje masturbirajte na ideju kako su droge zlo.
Nekad ljudi rade nesto misleci da su u pravu. Nema niceg lose pokazati im da grese.

Osim toga, nisam ja otisla kod tebe kuci da ti branim da se drogiras, vec sam svoje misljenje iznela na mestu predvidjenom za diskusije tj.forumu.
Korisnikov avatar
By Kittrie
svi su manje vise u pravu; ne vidim razloga za ovakvu atmosferu.

ako neko ima izrazito negativan stav prema drogiranju, moze ga izraziti na najrazlicitije nacine,. isto je sa onima koji imaju apsolutno :up: :up: :up: stav prema drogama.

licno, probala sve osim pecurki, lsd, i odbila koku.. ali akcenat na tabletama -smirici i trodoni !!
sad se vise ne bavim time. samo rekreativno, jer cak i one kolicine koje sam/smo uzimali, su nam nepovratno sjebale mozdane celije.

ah, da, istrazivanja i bla bla bla kazu, da se one obnavljaju... ali breeeeeeeeeeee... znam se kakva sam bila pre !

niti podrzavam nedrogiranje niti drogiranje. sve ima vise perspektiva ; dobro i lose.

rektko kad sam te droge i koristila cisto socijalno; vezujem ih vise za neku kreativnost, i bolje upoznavanje sebe, ljudi, strahova, ego tripova... cak i trip gubljenja inhjibicija mouze biti veoma dobra stvar (ak se ne preradis :lol: ).

kad smo drogirani samo smo tad pravi.
kad smo trezni imamo maske. i samo sa maskama samo mi.
Korisnikov avatar
By Kittrie
eeeeeeee, ste probali muskatne orascice??
ja izrendala skoro 2 i imala trip ko da sam pripita, i malo naduvana, ali samo ONO NAJBOLJE !! inace, treba veca douzaaaaaaaa

PREPORUKAAAAAAA
Korisnikov avatar
By bigirl
Zar nisi ?uo? Pa ja sam i luda i nenormalna. 2 u 1. :piski:
Ne verujem ja bas svemu sto cujem...ali da se tako prica, prica se...
Ali ako ti tako kazes, verujem ti...
Mada sta ko i imao da mi prica...to se da zakljuciti iz svakog slova koje ovde ostavis...
No, papir ( u ovom slucaju forum ) sve trpi...
Da da... Smrtnu kaznu na ovom forumu sam sebi potpisala kad sam postavila temu "Užas zvani droga". I zanimljivo je što sam ja, koja uživam u životu punim plu?ima, bez droge i alkohola, nenormalna. Ma, sve bolje od boljeg.

:egzorcist: :egzorcist: :egzorcist:

A te pri?e i pri?ice tipa "šta tebe briga što se ja drogiram, moj život, moja stvar"... Pa, briga me je, jer ne želim da gledam kako neko (iole normalan i ok osoba) uništava sebi život zbog... (?ega????)... polusatnog uživanja?

Uostalom, zamislite samo. Vaše dete jednoga dana dolazi na ovaj (ili neki drugi forum) i piše kako je probaola sve droge ovog sveta i odlu?uje se za tamo neku. Da li bi ste ga potapšali po ramenu i rekli "tvoj život, tvoja stvar"? Uopšte, da li bi ste nekoga koga volite, ko vam je drag, do koga vam je stalo, potapšali po ramenu u trenutku dok umire jer nema narednu dozu i rekli "e brate, ti si ga proživeo onako svetski"?

U potpisu, "nenormalna" - proud to be in this case.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Draco
:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by ParisH.
Pazi da ti ne presedne. A onda kad ti se mozak sprzi bices u stanju da produkujes samo neartikulisane zvuke am am am am am am aaaaaaaaaaaa....uz jednu dugu pravu liniju na tvom EEG ----------------------- (no brain activities).
A, vidi ti nje...

:lood: :lood: :lood:

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Dr. M

A te pri?e i pri?ice tipa "šta tebe briga što se ja drogiram, moj život, moja stvar"... Pa, briga me je, jer ne želim da gledam kako neko (iole normalan i ok osoba) uništava sebi život zbog... (?ega????)... polusatnog uživanja?

Uostalom, zamislite samo. Vaše dete jednoga dana dolazi na ovaj (ili neki drugi forum) i piše kako je probaola sve droge ovog sveta i odlu?uje se za tamo neku. Da li bi ste ga potapšali po ramenu i rekli "tvoj život, tvoja stvar"? Uopšte, da li bi ste nekoga koga volite, ko vam je drag, do koga vam je stalo, potapšali po ramenu u trenutku dok umire jer nema narednu dozu i rekli "e brate, ti si ga proživeo onako svetski"?

U potpisu, "nenormalna" - proud to be in this case.
Ovo sam te vec negde pitao, ali ajmo ponovo...izgleda da prosli put nisi razumela pitanje...
Kad ti je toliko stalo sto se ne aktiviras u nekoj organizaciji za pomoc narkomanima, pa se tamo pokazi u praksi?
Od toga sto se ovde blamiras niko nece imati nikakve koristi...
Pokazi da ti je stalo, nemoj samo da pricas o tome...

A, sto se tice dece ne planiram ih...tako da nemam frku oko toga...

Onaj ko zna da dozira ono sto uzima - moze samo da uziva...

:odrasti: :odrasti: :odrasti: :odrasti: :odrasti: :odrasti: :odrasti: :odrasti:
Korisnikov avatar
By spliff
:lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ovo sam te vec negde pitao, ali ajmo ponovo...izgleda da prosli put nisi razumela pitanje...
Kad ti je toliko stalo sto se ne aktiviras u nekoj organizaciji za pomoc narkomanima, pa se tamo pokazi u praksi?
Od toga sto se ovde blamiras niko nece imati nikakve koristi...
Pokazi da ti je stalo, nemoj samo da pricas o tome...
A kako ti znaš da ja ve? nisam u nekoj organizaciji? :nerd:
Btw, blamiram se... ?! ... Pred kim? :doh:
A, sto se tice dece ne planiram ih...tako da nemam frku oko toga...
A prijatelji? Njih nemaš ili te ne interesuju????
Onaj ko zna da dozira ono sto uzima - moze samo da uziva...
Da li si ti ?uo za predoziranje??? Uopšte, znaš li šta je to? To ne zna?i da je narkoman umesto 2mg uzeo 3mg jer ne zna da meri. Ve? je to pojava do koje dolazi posle dugog vremena koriš?enja droga (kad kažem "dugog" ne mislim na godine i godine, u slu?aju nekih droga, u pitanju su posledice posle par puta uzimanja), jer ti konstantno pove?avaš koli?inu koju unosiš (da bi imao onaj "prvi, prelepi" ose?aj), a to eventually izazove overdose. Previše zatruješ organizam.

?udo da neko tako... iskusan, ne zna o ?emu govorim. Ili se samo praviš blesav.
Korisnikov avatar
By bigirl
:lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh:
Ko se zadnji smeje, najslaðe se smeje.

:sarana: :sarana: :sarana: :sarana: :sarana: :sarana:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
E, nek' si joj rekla !!!
:up: :up: :up: :up: :up:
A zatim nekoliko postova ispod....
Originally posted by tinkerbell
E nek si im rekla :redaljka:
:giggle:
Neverovatno si originalna :ubise:
Ova tema me uopste ne zanima i nisam citala predhone strane tako da ne znam da je Dr. M to rekao pre mene .... obratila sam se samo forumasici Draco :kasalj:
Korisnikov avatar
By spliff
Ko se zadnji smeje, najslaðe se smeje.

:sarana: :sarana: :sarana: :sarana: :sarana: :sarana:
bash si dobronamerna, srce :love:

da je doshlo od paris grobarka hilton pomislio bih da je onako navijachki, ali od tebe.... za srce si me ujela

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By spliff
neki ljudi se okliznu na koru od banane i upadnu na ovaj topic, i tako nekoliko (desetina) puta...

:murkan:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Slika

Slika

Slika

jouj, sto ja drulingijem na ouvoooooo :hyper: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, svrshhhhhhhhhhh

:hail: :hail2: :hail:
Korisnikov avatar
By Kittrie
p.s. jel probao neko ludes (quaaludes) ??
Korisnikov avatar
By Dr. M
neki ljudi se okliznu na koru od banane i upadnu na ovaj topic, i tako nekoliko (desetina) puta...

:murkan:
:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Kittrie
p.s. jel probao neko ludes (quaaludes) ??
nisam (josh) :)
By Çâðê_DUP
Kantova Kritika ?istog uma. Uvek me podigne do mentalnog orgazma.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!