Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ko ce gde za Novaka?

Kucna varijanta;
8
16%
Elit public place;
11
22%
Kafana kod Mileta;:)
2
4%
Nisam jos siguran/sigurna;
15
31%
Romanticna dvojka;;)
5
10%
Ne idem nigde,soliram;
8
16%
Korisnikov avatar
By Rei
Mrzim novu godinu!!! :seljache:
By Fester
Za NG planiramo trojku. Ja, moj slucaj i Hernan Cattaneo. :sluske:
Korisnikov avatar
By weatherman
Originally posted by Mr.Ja
E, vala, ima da ides!! :vestica: :fist:
Juuuuuuuuuuu...fistovanjem hoces da me ubedis da idem negde za novaka?:vruce:
Korisnikov avatar
By weatherman
Lol...a da promenis metodologiju,mozda i razmislim... ;)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa kad si mi pobegao odande :transprst:
Korisnikov avatar
By weatherman
Hahahahaha...lood si,a ja offiram u sopstvenom topicu,prvi put to radim,woooohoooooooooooo... :alikako:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
zar je ovo tvoj topic :shok: A sto se tice :offtopic: just go with the flow :dj: :radosnice:
Korisnikov avatar
By Draco
Joj, ne znam jos, ali eno mi Grim na Cartoon Networku, pa ni ne mozam sad o tome da razmisljam. Aj tj!
Korisnikov avatar
By SouthSide
Uglavnom se 30.12. odlucujem, smara me svo to planiranje...
Ko da je pa bitno, Nova godina dolazi....wow :ua:

A opcije su Minhen ili Prag ili Zagreb, planiram da sa nekim drustvom sednem u voz do X od ovih gradova i vidim sta cu....uvek tako radim spontano.

:mjuza:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Kupper
Mrzzzziim NG:flaming:
Ne budi tako negativan, sa dobrim drustvom nije bitna prilika... A vala za NG se uvek skupi dobro drustvo :kakodane:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nisam negativan, ne volim presiju a hteo, ne hteo postoji. Gde, s kim, zasto, lova....
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A da te taj sa avatara pozove, bunio bi se hehehehe
Korisnikov avatar
By SouthSide
Nisam negativan, ne volim presiju a hteo, ne hteo postoji. Gde, s kim, zasto, lova....
E ovde se takodje slazem 100%, kao da je pa bas vazno, ne znam sta ce da se desi ako ne budem organizovan za docek, pa NG ce da dodje u svakom slucaju, nema sanse da ispali :nokti: A i cini mi se da se samo u Srbiji ljudi cimaju oko toga

-
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by SouthSide
E ovde se takodje slazem 100%, kao da je pa bas vazno, ne znam sta ce da se desi ako ne budem organizovan za docek, pa NG ce da dodje u svakom slucaju, nema sanse da ispali :nokti: A i cini mi se da se samo u Srbiji ljudi cimaju oko toga

-
Mda, i to chitav novembar i decembar - gde cesh ici, i chitav januar i februar - gde si bio...
MRZIM TO Grrrrrr!!!

I onda posle par meseci pauze dva meseca moram da slusham pitanje jel idesh na exit... :cupakosu:
Korisnikov avatar
By weatherman
Originally posted by At0s

-
Mda, i to chitav novembar i decembar - gde cesh ici, i chitav januar i februar - gde si bio...
MRZIM TO Grrrrrr!!!

I onda posle par meseci pauze dva meseca moram da slusham pitanje jel idesh na exit... :cupakosu:
Ne idem na EXIT... :smeh:
Korisnikov avatar
By Hopee
Originally posted by Fester
Za NG planiramo trojku. Ja, moj slucaj i Hernan Cattaneo. :sluske:
EEe. lepo lepo. Super ideja za lud provod. A moze i cetvorka? :) Ja, ti, tvoj slucaj i Hernan Cattaneo?:)
Korisnikov avatar
By HARP
Za najluðu no?...
Trebao sam biti u Londonu,ali ipak ?u ve? biti negde po BG-u...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by At0S

-
MRZIM TO Grrrrrr!!!

sva tri quota :up:
Korisnikov avatar
By ciceron
Jao Gox, ti kao Milena Dravic u onom filmu kada je sudija pita "gde ste rodjeni ?" a ona kaze :
"Pa znate, ja sam trebala da se rodim u Parizu, ali je majka imala prevremen porodjaj kada je krenula za Pariz pa sam se rodila u jednom selu u Sumadiji"
:) )))
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ciceron
Jao Gox, ti kao Milena Dravic u onom filmu kada je sudija pita "gde ste rodjeni ?" a ona kaze :
"Pa znate, ja sam trebala da se rodim u Parizu, ali je majka imala prevremen porodjaj kada je krenula za Pariz pa sam se rodila u jednom selu u Sumadiji"
:) )))
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
By Markky
Voleo bih da stignem za Novu Godinu do Novog Sada :radosnice:

Nadam se da cu uspeti :dude: :volinevoli:
Korisnikov avatar
By spark
pet kila ruske salate, tri litre vodke, sest litara tonika, boks lucky strike i gospodari prstenova, proveren recept... a 01. 01. verovatno neki grupnjak :D

srecna nova godina svima :P :lukavi:

:smeh: :redaljka: :zastava: :smeh: :redaljka: :zastava: :smeh: :redaljka: :zastava:

:beba:
Korisnikov avatar
By weatherman
Originally posted by Markky
Voleo bih da stignem za Novu Godinu do Novog Sada :radosnice:

Nadam se da cu uspeti :dude: :volinevoli:
Wiiiiiiii...dodji,dodji...nadam se da cu biti u Ns. za novaka...:neznam:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!