Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Mr.JaJuuuuuuuuuuu...fistovanjem hoces da me ubedis da idem negde za novaka?:vruce:
E, vala, ima da ides!!
Originally posted by KupperE ovde se takodje slazem 100%, kao da je pa bas vazno, ne znam sta ce da se desi ako ne budem organizovan za docek, pa NG ce da dodje u svakom slucaju, nema sanse da ispali A i cini mi se da se samo u Srbiji ljudi cimaju oko toga
Nisam negativan, ne volim presiju a hteo, ne hteo postoji. Gde, s kim, zasto, lova....
Originally posted by SouthSideMda, i to chitav novembar i decembar - gde cesh ici, i chitav januar i februar - gde si bio...Originally posted by KupperE ovde se takodje slazem 100%, kao da je pa bas vazno, ne znam sta ce da se desi ako ne budem organizovan za docek, pa NG ce da dodje u svakom slucaju, nema sanse da ispali A i cini mi se da se samo u Srbiji ljudi cimaju oko toga
Nisam negativan, ne volim presiju a hteo, ne hteo postoji. Gde, s kim, zasto, lova....
-
Originally posted by At0sNe idem na EXIT...Originally posted by SouthSideMda, i to chitav novembar i decembar - gde cesh ici, i chitav januar i februar - gde si bio...Originally posted by KupperE ovde se takodje slazem 100%, kao da je pa bas vazno, ne znam sta ce da se desi ako ne budem organizovan za docek, pa NG ce da dodje u svakom slucaju, nema sanse da ispali A i cini mi se da se samo u Srbiji ljudi cimaju oko toga
-
MRZIM TO Grrrrrr!!!
I onda posle par meseci pauze dva meseca moram da slusham pitanje jel idesh na exit...
Originally posted by At0Ssva tri quotaOriginally posted by SouthSideMda, i to chitav novembar i decembar - gde cesh ici, i chitav januar i februar - gde si bio...Originally posted by KupperE ovde se takodje slazem 100%, kao da je pa bas vazno, ne znam sta ce da se desi ako ne budem organizovan za docek, pa NG ce da dodje u svakom slucaju, nema sanse da ispali A i cini mi se da se samo u Srbiji ljudi cimaju oko toga
-
MRZIM TO Grrrrrr!!!
I onda posle par meseci pauze dva meseca moram da slusham pitanje jel idesh na exit...
Originally posted by ciceron
Jao Gox, ti kao Milena Dravic u onom filmu kada je sudija pita "gde ste rodjeni ?" a ona kaze :
"Pa znate, ja sam trebala da se rodim u Parizu, ali je majka imala prevremen porodjaj kada je krenula za Pariz pa sam se rodila u jednom selu u Sumadiji"
)))
Originally posted by MarkkyWiiiiiiii...dodji,dodji...nadam se da cu biti u Ns. za novaka...
Voleo bih da stignem za Novu Godinu do Novog Sada
Nadam se da cu uspeti
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!