Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dr. M
Originally posted by Kiwi
Zar postoji droga koja može da bude omiljena? Znaju?i efekte koje droge ostavljaju na ljude i njihovu psihu, mislim da bi pitanje trebalo preformulisati: Koja vam je druga najpotrebnija?.... mislim da með' drugama nema favorizma ve? su to samo biološke potrebe izazvane redovnim konzumiranjem istih...
:povez:

A, ja mislim da bi ti trebo da odustanes od pokusaja da mislis...
U poslednje vreme ti lose ide...
Na osnovu ?ega si došao do tog zaklju?ka? Droga nije za?in života pa da ti odreðenu favorizuješ nad nekim drugim.... kod ve?ine, ''omiljena'' je ona najdostupnija... a kod onih kojima je dostupna bilo koja, ''omiljena'' je najefektnija... zar onda tu postoji mogu?nost biranja??

Originally posted by spliff
mislim da með' drugama nema favorizma ve? su to samo biološke potrebe izazvane redovnim konzumiranjem istih...
jedina droga koja izaziva fizichku zavisnost je heroin (derivati opijuma)... prema tome, blago recheno nisi u pravu....

:gatara: :beba:
Da. To si u pravu.... ali i še?erni napitci (Pepsi, CocaCola, Fanta) redovnim kozumiranjem izazivaju zavisnost... doduše, period odvikavanja je bezbolan i kratkotrajan, ali želja i oblizivanje pri pomisli na iste tokom tog perioda.. tako da bi trebalo formulisati šta je droga a šta ne... i ljubav može biti droga...

P.S. Svaka droga ja?a od trave (pa i trava sama) uništava sive ?elije. To nije pretpostavka ili mišljenje, ve? ?injenica. Kad malo bolje razmislim (a to mi kako kažu ne ide) onaj klip koji je postavio Dr.M je veoma slojevit... može se na razne na?ine shvatiti...
Korisnikov avatar
By spliff
drago mi je primetiti da duvanje vodi isperd x-a sa 15:10

:) :) :)
By Fester
Slika

My sweet prince
you're the one...
Korisnikov avatar
By EYA
:stopdrogi:

ja zelim smajlija koji obrnuto pokazuje :rida:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by EYA
Originally posted by bigirl

Eh... to bi definitivno rešilo problem gladi u svetu.
u je, ti to krenula u kampanju za Missicu 2006 ?

E, nek' si joj rekla !!!

:up: :up: :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Zar postoji droga koja može da bude omiljena? Znaju?i efekte koje droge ostavljaju na ljude i njihovu psihu, mislim da bi pitanje trebalo preformulisati: Koja vam je druga najpotrebnija?.... mislim da með' drugama nema favorizma ve? su to samo biološke potrebe izazvane redovnim konzumiranjem istih...
:povez:

A, ja mislim da bi ti trebo da odustanes od pokusaja da mislis...
U poslednje vreme ti lose ide...
Na osnovu ?ega si došao do tog zaklju?ka? Droga nije za?in života pa da ti odreðenu favorizuješ nad nekim drugim.... kod ve?ine, ''omiljena'' je ona najdostupnija... a kod onih kojima je dostupna bilo koja, ''omiljena'' je najefektnija... zar onda tu postoji mogu?nost biranja??

Na osnovu ovog i slicnih tvojih postova...

Prijateljski savet:
Lepo ti decko ranac na ledja, sendvice propisane JK dijetom u isti, pa podji pravcem odrastanja...Ali dobro se opremi u tvom slucaju bice to dugo putovanje...

P.S. Svaka droga ja?a od trave (pa i trava sama) uništava sive ?elije. To nije pretpostavka ili mišljenje, ve? ?injenica. Kad malo bolje razmislim (a to mi kako kažu ne ide) onaj klip koji je postavio Dr.M je veoma slojevit... može se na razne na?ine shvatiti...
Eto..
Lepo ti rekoh batali se filozofije, koristi snagu kad vec nemas drugo i bice ti mnogo bolje u zivotu...
Klip koji sam postavio moze da se shvati samo na jedan nacin:

" DROGA JE LOSA "

( ali je ja i pored toga obozavam :tea: :happysmoke: :love: )
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by EYA

I JA !!!

Ajmo...Ko je jos za ?

:jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Me...
One vote more za 'obrnutog' :stopdrogi: smajlija...Ovaj je u fazonu "od junka do shanka",uopshte ga ne kontam kao 'dobrog smajlija' :neznam:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam zadrogu, ama ne zanima me. Nego, Frizerka je nekrunisana kraljica DYR-a. Samo sam usla to da kazem.
Korisnikov avatar
By m..
Btw probala sam sve sa liste (osim speeda, jer ga tada nije ni bilo u zemlji), i mogu vam reci, izabrala sam alkohol, iz ocigledanih razloga.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by EYA

I JA !!!

Ajmo...Ko je jos za ?

:jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry:
ja, narafski...

:) :narkomansamtimsedichim: :)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by m..
Ne znam zadrogu, ama ne zanima me. Nego, Frizerka je nekrunisana kraljica DYR-a. Samo sam usla to da kazem.
ja predlazem da je krunišemo :crta:

i ja biram drozu, iz veoma o?iglednih razloga :blush:
na alkoholu nit znam ko mi lakira nokte, gde sam bila, nit sta sam radila, pricala... nit kome sam sve to radila, a jos manje zasto :puzzle:

sa drozom nikad nisam uspela da preteram, a nije da nisam pokusavala par puta, cisto da vidim kako je... i uvek tacno znam sta zelim, mislim potpuno logicno 200 na sat, zracim pozitivno i delam u istom smeru :sunce:
i posle me ne boli glava vec noge :dancing:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Fester
Slika

My sweet prince
you're the one...
jel mouzze jedna lindzza? :)
Korisnikov avatar
By EYA
Slika

oces od mene maulo ? :eya:
Korisnikov avatar
By EYA
dodzi, dodzi :crta: :grouphug:
By Fester
Naravno da 'ocu. Ali, Spliffe, ona "lindza" u startu zvuci debelo, brate. Ima da mi otfikaris pola paketa jednom crtom. :)
Smanji dozu, ova poslednja isporuka je woooooooooooooo....
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by EYA
sa drozom nikad nisam uspela da preteram, a nije da nisam pokusavala par puta, cisto da vidim kako je... i uvek tacno znam sta zelim, mislim potpuno logicno 200 na sat, zracim pozitivno i delam u istom smeru :sunce:
i posle me ne boli glava vec noge :dancing:
Da sam sam bilo kome pokusao da objasnim zasto toliko volim drogu, ne bih to bolje srocio...

Svaka Cast !!!

:happysmoke: :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Fester
Ova poslednja isporuka je woooooooooooooo....
pa prijatelje, mozzel' to da se proba?

:andjelak:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Storm
Mada... Da se ja pitam, svi "redovni konzumatori" bi stali u jedan red, i onda bih po njima :avalon: :avalon: :avalon: Eh... to bi definitivno rešilo problem gladi u svetu.
Finally!
:up:
Ma skroz sam zaboravila na ovu debilnu temu. Ne znam ni zašto sam ušla da ?itam šta ovi " :hypno: " pišu, kad videh... nekome nedostajem. Morala sam da se uklju?im. :cheer:
Originally posted by EYA
u je, ti to krenula u kampanju za Missicu 2006 ?

E, nek' si joj rekla !!!

:up: :up: :up: :up: :up:

Uuuuu, ala mi je rekla... :uplasen: I'm shakin'... :zvezda:
Droga nije za?in života pa da ti odreðenu favorizuješ nad nekim drugim.... kod ve?ine, ''omiljena'' je ona najdostupnija... a kod onih kojima je dostupna bilo koja, ''omiljena'' je najefektnija... zar onda tu postoji mogu?nost biranja??
Izvanredno re?eno! :hail:
Svaka droga ja?a od trave (pa i trava sama) uništava sive ?elije. To nije pretpostavka ili mišljenje, ve? ?injenica.
?injenica koje niko nije svestan.
Korisnikov avatar
By spliff
Svaka droga ja?a od trave (pa i trava sama) uništava sive ?elije. To nije pretpostavka ili mišljenje, ve? ?injenica.
to nije chinjenica
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, meni je pukla koncentracija zbog zloupotrebe supstanci (izmedju 14. i 19. godine zivota), mada ne u toj meri da bitno utice na moj zivot, ali, osecam to. Drugo, izgubila sam izvestan broj prijatelja zbog nje (jedan je u zatvoru, drugi su tu negde na ivici da budu zombiji, od horsa, razume se). Drugo, ortakinja iz srednje je overila od acida, sada se leci u Lazi, daju joj 5 razlicitih lekova ukljucujuci artan i litijum. Iz razgovora (s njom) deluje kao paranoidna shizofrenija (mada devojka je relativno ok, u stanju je da studira kad nema epizode - kada ima, vezu je za krevet u Lazi, ali i kada je ok ima one silne teorije zavere, tipa ovaj me truje, ovaj me namerno maltretira)... Mislim generalno gledano, skoro cela moja teenage ekipa se drogirala, pola je prestalo (s delom njih se i dalje druzim), drugo pola se sjebalo nikad gore....Znam decka koj je pre 5 godina sklapao poslove od po pola miliona evrica, sad radi - pajdo.
Mislim u sustini ne mogu nista lepo da kazem o drogama, generalno.
Moze da bude zabavno povremeno, ako umes da balansiras.... A svi oni sto su tvrdili kako su jaci od droge i kako mogu uvek da batale, a zdrali eksere za dorucak, ti su se zajebali nikad gore.
Korisnikov avatar
By EYA
Droga nije za?in života pa da ti odreðenu favorizuješ nad nekim drugim.... kod ve?ine, ''omiljena'' je ona najdostupnija... a kod onih kojima je dostupna bilo koja, ''omiljena'' je najefektnija... zar onda tu postoji mogu?nost biranja??

o da, potpuno izvanredna glupost.
kao na trzistu obicno ima samo jedne vrste droze i onda ti kad pocnes, sta ti zapadne to posle do kraja zivota moras da koristis jer za boulje i ne znas, jadan :ubise:
a ako kojim slucajem imas sansu da biras :hail: onda izaberes omiljenu tj onu sa kojom se tvoj mozak najbolje slaze i daje fenomenalne efekte i onda opet nema sta da biras jer nisi ti birao vec tvoj mozak :lol:

i sta koga briga koja mu je omiljena boja, sex poza, muzika, droza... sve je to isto... kad pocnes da slusas muziku, slusas onu koja ti je dostupna, ili eventualno ako imas srece pa mozes da biras, slusas onu koja ima najbolje efekte pa ti je kao najomiljenija... zar onda tu postoji mogu?nost biranja??
ma sve je to do horoskopa :bubblegum:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by m..
Ne znam, meni je pukla koncentracija zbog zloupotrebe supstanci (izmedju 14. i 19. godine zivota), mada ne u toj meri da bitno utice na moj zivot, ali, osecam to.
darlin' , drogirati se u periodu adolescencije, kada sazreva ne samo telo nego i um. kada treba da stvoris osnovne poglede na svet oko sebe, skapiras odnose medju ljudima i funkcionisanje same sebe... nema nista gore nego to sebi uraditi jer ti zbog droge sve ostane izbrkano i u magli pa ti ceo svet zauvek tako izgleda, bajkovit, nerealan... a, cim napustis krug drustva u kom se kreces dok se drogiras, surovo nepravedan.
neki imaju genetski puknut mozak i droga cas posla nadje te pukotine. (kao pojedini tvoji drugari, a nagledala sam se i ja nekih klinaca u istom tripu)
neki uspeju da ostanu prividno normalni, ali vecina zauvek ostane zaglavljena u tom svetu iluzija.

nikako nije isto koristiti drogu da pobegnes od ruzne stavrnosti i problema, pa makar to bili i problemi odrastanja u sredini sjebanoj poput nase (ratovi, inflacije, nestasice struje, nedostatak smisla i motivacije u porodici nervoznih il nesrecnih roditelja...) ili se drogirat ponekad iz zabave, kad vec imas svoj sredjen zivot i postignute neke bazicne ciljeve kao i obezbedjenu egzistenciju (svojim rukama!)
Korisnikov avatar
By m..
Vala jeste, mada znam i te 'odrasle' koji su pukli ko zvecke, nekako, najbolje je ne zajebavati se. dUVAM I U JOGURT.
Korisnikov avatar
By EYA
ak ti je sudjeno da puknes, puknuces... znam i ja tog sto je obrto milione pa saad bezi od uterivaca dugova i grebe se za lajne po afterima... ma, znam nekoliko takvih :no:

duvaj, duvaj, podrzavam :up:
Korisnikov avatar
By Dr. M

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Jeb'o te na cemu si ti ???

Daj i nama malo te gudre...po svemu sudeci je mnogo bolja od nase jer u suprotnom ti ne bi imala takve tripove....

( Citat iz mog razmisljanja.... )

" Dakle riba je :lood: da nema dalje....
Korisnikov avatar
By bigirl
" Dakle riba je :lood: da nema dalje....
A ti si tek sad to shvatio???? C c c... de?ko... ta droga ti je baš isprala mozak, pa sporo kop?aš neke stvari. Zar nisi ?uo? Pa ja sam i luda i nenormalna. 2 u 1. :piski:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!