- 30 Okt 2005, 12:57
P.S. Svaka droga ja?a od trave (pa i trava sama) uništava sive ?elije. To nije pretpostavka ili mišljenje, ve? ?injenica. Kad malo bolje razmislim (a to mi kako kažu ne ide) onaj klip koji je postavio Dr.M je veoma slojevit... može se na razne na?ine shvatiti...
Originally posted by Dr. MNa osnovu ?ega si došao do tog zaklju?ka? Droga nije za?in života pa da ti odreðenu favorizuješ nad nekim drugim.... kod ve?ine, ''omiljena'' je ona najdostupnija... a kod onih kojima je dostupna bilo koja, ''omiljena'' je najefektnija... zar onda tu postoji mogu?nost biranja??Originally posted by Kiwi
Zar postoji droga koja može da bude omiljena? Znaju?i efekte koje droge ostavljaju na ljude i njihovu psihu, mislim da bi pitanje trebalo preformulisati: Koja vam je druga najpotrebnija?.... mislim da með' drugama nema favorizma ve? su to samo biološke potrebe izazvane redovnim konzumiranjem istih...
A, ja mislim da bi ti trebo da odustanes od pokusaja da mislis...
U poslednje vreme ti lose ide...
Originally posted by spliffDa. To si u pravu.... ali i še?erni napitci (Pepsi, CocaCola, Fanta) redovnim kozumiranjem izazivaju zavisnost... doduše, period odvikavanja je bezbolan i kratkotrajan, ali želja i oblizivanje pri pomisli na iste tokom tog perioda.. tako da bi trebalo formulisati šta je droga a šta ne... i ljubav može biti droga...Originally posted by Kiwijedina droga koja izaziva fizichku zavisnost je heroin (derivati opijuma)... prema tome, blago recheno nisi u pravu....
mislim da með' drugama nema favorizma ve? su to samo biološke potrebe izazvane redovnim konzumiranjem istih...
P.S. Svaka droga ja?a od trave (pa i trava sama) uništava sive ?elije. To nije pretpostavka ili mišljenje, ve? ?injenica. Kad malo bolje razmislim (a to mi kako kažu ne ide) onaj klip koji je postavio Dr.M je veoma slojevit... može se na razne na?ine shvatiti...