Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
poslednji film gospoðice Copolle. oda Tokiju i slu?ajnim poznanstvima za koje mislimo da ?emo ih ubrzo zaboraviti, ali ona nekako zauvek ostanu u nama. igraju Bill Murray i Scarlett Johanson, a film možete pogledati ve?eras (4.6.) u 00:30 na B92.
Korisnikov avatar
By Mars
Opet nisam gledao. fck.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Nisam gledao sinoc, gledao sam Klub sretnih žena od Spilberga.

Ja sam film gledao (mislim) 2 puta , film je super :wow:
..ali bi hteo da ga imam na divixu...

Ima netko???
Korisnikov avatar
By djo
imam ja
:)
baš mi se svideo film... odli?an dijalog, sjajno snimljen grad i odli?ni glumci. jednostavno, intimno, dirljivo :up: :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e, a ja sam kupio original DVD! :love:
By Shoplifter
Originally posted by bojandjo
odli?an dijalog, sjajno snimljen grad i odli?ni glumci. jednostavno, intimno, dirljivo :up: :up: :up: :up:
:klap:

i jako duhovit povremeno -
LIP MY STOCKINGS! LIP THEM! LIP THEM!
LOKENLKOL!
LOGEL MUL!

:smeh:

malo me nervira dosuse to ismevanje japanaca, kao ti ameri na proputovanju su super, a japancu su smesni freakovi koji ne umeju da kazu R.
(btw, it's funny cuz it's true :D )
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Shoplifter
odli?an dijalog, sjajno snimljen grad i odli?ni glumci. jednostavno, intimno, dirljivo :up: :up: :up: :up:
:klap:

i jako duhovit povremeno -
LIP MY STOCKINGS! LIP THEM! LIP THEM!
LOKENLKOL!
LOGEL MUL!

:smeh:

malo me nervira dosuse to ismevanje japanaca, kao ti ameri na proputovanju su super, a japancu su smesni freakovi koji ne umeju da kazu R.
(btw, it's funny cuz it's true :D )
ta?no, ali ona jedna scena sa de?kom od s. johanson i onom njegovom prijateljicom, kanda nadoknaðuje svo ismevanje japanaca...
ne znam :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
g-ðica Copolla je ceo film snimila u Tokiju i posvetila Tokiju. razlog je što ona obožava taj grad, pa otuda sumnjam da se radi o nekakvom "ismejavanju" Japanaca.
Korisnikov avatar
By greenwich
:love:

film je divan...sticajem okolnosti to vece sam ga treci put ogledala i svaki put mi je sve bolji i bolji (a i takooo mi je legao;))....ma retki su takvi filmovi...
By Ulix
Dirljiv, predivan film. Postao mi je jedan od omiljenih prvi put kad sam ga gledao u bioskopu (a onda sam ga gledao i drugi i treci put).
Iver pada daleko od klade, Sofija je nadmasila oca (a nije lako nadmasiti matorog Kopolu) sa drugim (?) filmom. Svaka cast.
Korisnikov avatar
By IriS

baš mi se svideo film... odli?an dijalog, sjajno snimljen grad i odli?ni glumci. jednostavno, intimno, dirljivo :up: :up: :up: :up:
pa recimo da je moj komentar ovako zvu?ao posle odgledanog filma hmmmmmm

baš mi se opet gleda... :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Car je go! :wow:

Beskrajno mi je dosadan film u kome se ljudi dosadjuju i osecaju usamljenim, narocito ako ta emocija nije provucena kroz odredjenu radnju. Stvarno ne znam sta je tako zanimljivo i "umetnicko" u tom filmu. Uopste mi nije ispricao pricu nego necije stanje koje me ni najmanje nije dirnulo. Jednostavno ne ostavlja prostor za identifikaciju sa likovima.

I... jao, ne hulite. Daleko je po vrednosti od opusa njenog oca...mislim, daleko iza. :)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Popeja

Beskrajno mi je dosadan film u kome se ljudi dosadjuju i osecaju usamljenim, narocito ako ta emocija nije provucena kroz odredjenu radnju. Stvarno ne znam sta je tako zanimljivo i "umetnicko" u tom filmu. Uopste mi nije ispricao pricu nego necije stanje koje me ni najmanje nije dirnulo. Jednostavno ne ostavlja prostor za identifikaciju sa likovima.

izvini, ali ako ti ovo nisi videla u filmu
oda Tokiju i slu?ajnim poznanstvima za koje mislimo da ?emo ih ubrzo zaboraviti, ali ona nekako zauvek ostanu u nama
onda mi je potpuno jasno zašto tako misliš...

i zašto je potrebno identifikovati se sa likom da bi film bio zanimljiv? eto, ja se ni sa jednim likom u filmu Sedam nisam identifikovala, pa mi je film savršen... a i nije ta?no da film Lost in translation ne ostavlja mesta za identifikaciju sa likovima, mašta radi svašta... ako je ima...

i takooooo.... :sunce:
Korisnikov avatar
By Zibro
Zakon film
interesantno jos nisam naisao na nekoga ko ga je takodje gledao a da mu se svideo ..... zato me je obradovao ovaj post :)
By Ulix
Originally posted by Zibro
Zakon film
interesantno jos nisam naisao na nekoga ko ga je takodje gledao a da mu se svideo ..... zato me je obradovao ovaj post :)
Ma nema pesnickih dusa na ovom forumu :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by kiss addict
[i zašto je potrebno identifikovati se sa likom da bi film bio zanimljiv? eto, ja se ni sa jednim likom u filmu Sedam nisam identifikovala, pa mi je film savršen...
Nije rec o identifikaciji u smislu poistovecenja sa likom, vec o sazivljavanju sa junakom price (filmski definisano). Mislim, prica je mozda ok, ali ne za film. Lirika na filmu ima smisla samo ako je utkana u dramu, odnosno u samu radnju, a u "Lost In Translation" te radnje nema, ili, hajde, mlaka je, pa dobijes neki pokusaj umetnicarenja i larpurlartizma na kraju.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Šta znam, i meni se jako svideo, izašao sam s nekim lepim ose?ajem iz sale. Prosto tako, ne znam kako da opišem film, nije zbog radnje, koliko zbog likova, atmosfere, prizora i povremenih lucidnih momenata ("mo' intense" :lol: )
Korisnikov avatar
By Mars
Atmosfere, da... Slazem se tu.

Mada gledam da izbegnem te teme. Kriza braka srednjih godina, kriza braka para na pocetku... Vise volim nesto drugo.

"Naziv sledeceg dela su smislila deca iz celog sveta."
(JKRowling, "Harry Potter & Marsovo dupe")
http://www.jkrowling.com/
Korisnikov avatar
By M M and I
Iskreno...nisam odusevljen filmom.
Odlicno pocinje...i prvih 40-tak minuta do sat vremena je veoma zanimljiv...Posle je gdjica Copolla zalutala, i film je rastegnut u nesto veoma staticno.
Fotografija je odlicna, ali mi scenario nije nesto. Poslednji deo filma ne ispunjava ocekivanja koja stignes da izgradis tokom prvog dela tog ostvarenja...
Dobar pocetak...steta sto nije tako nastavila i do kraja...
Korisnikov avatar
By Torry
meni jedan od drazih filmova....

istina zbog toga jer se delimicno pronalazim u njemu....kao ono..okruzena gomilom ljudi a usamljena,,
Korisnikov avatar
By HalfJack
Pretty boring. Što sam dobio od ovog filma? Ništa. Mlitavu jadnu radnju sa Scarlett i Billom i to je to. Ona se smuca po Japanu i dosadno joj je. Utisci? Nula bodova. Jedino se sjećam početne scene njenog dupeta. <3
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!