Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

U nedelju je prvi put kod nas odigrana medjunarodna utakmica u americkom fudbalu. Selekcija Srbije je oduvala Slovence sa stadiona na Vracaru. :rambo: :tornado:

Nasima je ovo prvi nastup, dok "zmajceki" igraju vec neko vreme. Izgleda da i u ovom sportu imamo lepu buducnost.

Interesantno je da je poseta bila na zavidnom nivou i da je tokom prve dve cetvrtine stadion bio ispunjen vise od 90%.

Jeste gledali?
Korisnikov avatar
By Kupper
Naravno, kad imamo 'Lavove' i 'Medvede' sa sve novom opremom, pravom.
Korisnikov avatar
By EYA
uf, jebo vas sport, bolje se sexajte :D
jedva nadjoh ovu temu... lutam satima lavirintom uskliktalih naslova :cheer: konacno ! :drama:

gledala :D
oprema je stigla kao humanitarna pomoc, i prilicno je lose preraspodeljena imedju postojecih klubova, a bez adekvatne opreme je ovaj sport skoro nemoguce igrati sa zarom.
a da klubovi kupe sami novu, nezamislivo je skupo :zvezdice:
veoma atraktivan sport :sekirica:
tek se sve uhodava kod nas i dogodine se moze ocekivati velika popularnost medju srbima :yay:

nije ni cudo da smo odrali slovence kad je opste poznato da su oni pederska drzava :smeh: pa gde ce protiv naših kršnih borbeno-patrijahalno vaspitanih muzjaka

:lizalica:
Korisnikov avatar
By tramp
:zbunj: zar ja nisam ovde vec pitala kako je napravljen stadion i da li ima slika sa te utakmice (ili video zapisa)? a mozda je to bilo onda kad me diskonektovalo pa nije proslo ili me zvez obrisa :rida:

dakle ima li slika sa ovog dogadjaja?
Korisnikov avatar
By 2kune
Odkud bre u dušmanskom fudbalu? :drama:
Prodane duše... :durenje:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Tako i treba. Što se bre bave nekom egzotikom.
Korisnikov avatar
By * NajS *
Samo mogu da kazem da sam u ex teretani trenirao together sa kragujevachkim americhkim fudbalerima!
:hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By EYA
i ja mogu da kazem da sam se u ex braku khmm, khmm sa kulskim americkim fudbalerom (mozda i fudbalerima...) :andjelak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!