Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by StripiA shta bi ti da radish s mojim dedom?
Što te ne smeta da doðeš do Varaždina, dok je deda živu?i, na gorice da si spijemo malo vina
Originally posted by Goraankoliko sam ja skontao pti?ji grip koji se prenosi sa ptice na pticu samo kaplji?no prelazi na sisare.... a tada treba da se razvije u virus koji može da se prenosi sa sisara na sisara... obi?no sa svinje na ?oveka... e tek tad može da se smisli vakcina protiv tog virusa....
... ne hranite divlje ptice kokicama po ulicama, parkovima da vas ne ujedu ...
Originally posted by jukieOvo je sad stvarno preterivanje. Ta baba bi prvo trbalo da je zarazena nekim humanim virusom, pa onda da bude u dodiru sa zivinom koja je zarazena pricijim gripom i tek onda mozda dodje do mutacije i stvaranja neke vrste "humanog pticijeg gripa". A koliko je sada verovatnoca da ce se to desiti uz ovakve mere opreznosti?!!!
Meni je jako zanimljivo kako se recimo stru?njaci za ptice svojski trude da prikažu kako taj pti?ji grip nije ništa i da prakti?no nikom ništa ne?e biti... a sa druge strane imamo ovo što 2kune kaže, što je jednostavna i lako shvatljiva ?injenica... ?injenica je da guske, patke i ostala živina slobodno šetaju vojvodjanskim ravnicama i barama, gde i divlje vrste takodje dolaze; i eto potencijalnog žarišta. Patkice se malo druže medjusobno i kašljucaju, i uskoro lokalna baka zaka?i grip dok hrani živinu, i kada ljubi unu?e za laku no? zarazi i njega, dete sutra ode da se igra, zarazi ostalu decu, ona mame i tate, oni kolege na poslu, kolega ode u Beograd da potpiše neke papire, kašljuca po GSB-u, eto gripa u Beogradu, mutira mutira mutira...
Originally posted by gayloveTo i ja kazem.
Mislio sam da vise ne pisem nista ovde dokle god je moderator Vivaldi, ali ne mogu da izdrzim. Dobro jeste li vi pernata zivina? Niste, cemu strah? Imate li kokosku u stanu? Vecina nema. Ne vidim u cemu je problem, vrhunac gluposti je bio kada sam cuo da kao prevenciju treba piti sok od jabuke. Boze, kakav smo mi to narod. Kao pomracenje sunca pre nekoliko godina. Kolektivna paranoja.
Originally posted by Vel boy"Vlasti u Maðarskoj potvrdile su da je vakcina protiv pti?jeg gripa, napravljena u toj zemlji, potpuno efikasna u borbi protiv virusa H5N1, od kojeg je u poslednje dve godine umrlo više od 60 ljudi u jugoisto?noj Aziji.To meðutim nije vakcina za onaj virus od koga se najviše strahuje - mutiranu verziju, u kombinaciji sa obi?nim ljudskim gripom. "Originally posted by 2kuneDa, bas sam na B92 procitao vrlo zanimljive novosti o svemu ovome. Madjarska skoro u potpunosti je spremna sa vakcinama! Kosszonom, Magyarorszag!
Bilo je vakcina, ali se cjepljenje još nije zahuktalo jer svi tradicionalno ?ekaju zadnji tren. No to je cjepivo protiv humane gripe.
Nadam se da ?e maðari uspit zamješat dovoljno onih svojih cjepiva protiv pti?je gripe prije nego udre pandemija.
No Hrvatska je izgubljena...
Originally posted by gaylovePro?itaj moj odgovor na onom drugom threadu o pti?jem gripu pa ?eš videti jedan mogu?i scenario
Mislio sam da vise ne pisem nista ovde dokle god je moderator Vivaldi, ali ne mogu da izdrzim. Dobro jeste li vi pernata zivina? Niste, cemu strah? Imate li kokosku u stanu? Vecina nema. Ne vidim u cemu je problem, vrhunac gluposti je bio kada sam cuo da kao prevenciju treba piti sok od jabuke. Boze, kakav smo mi to narod. Kao pomracenje sunca pre nekoliko godina. Kolektivna paranoja.
Originally posted by Stripiok nabavi oko 100l shive i dolazim, ah naravno moj turnejski honorar se tu podrazumeva/your soul, maybe body too/
Sa dedom?
Ništa.
Ja sam specijalist za preraðevine od grožda
Originally posted by KupperJa volim pilece meso, tako da ga jedem. Nije me strah. Mislim da nema mesta panici. Ima ko je placen i zaduzen da brine o ispravnosti kvaliteta hrane koju jedemo. Meso uvek kupujem u Maxi-ju, tako da do sada nikad nisam imao problema sa bilo kojom vrstom mesa.
Nista pticjeg porekla ne jedem nekoliko dana. I nemam frku, samo necu da 'cackam mecku'.
Originally posted by PauLiPoznavaoci virusologije, kao moja prof. na fakultetu, tvrde da je to ocekivana epidemija, jedna od "redovnih", koje se ocekuju u tacno odredjenim vremenskim intervalima. Ali dobro, moze i kosmickom pravdom da se opise aviano virus...
Poznavaoci kosmi?ke pravde tvrde da je ovo nebeska osveta
ljudima jer mnogo mu?imo kokoške.
Postali smo sebi?na rasa i ovo je može biti osveta.Sebicna, egoisticna, hedonisticki nastrojena gomila mesa. Da. Tacno.
Originally posted by Skyen
no way!!! no videcemo kako ce Srbija prelezati ovaj grip
aj sad malo vesti iz sveta, teroristi presli na modernije metode
http://img209.imageshack.us/img209/6658/part0pv.gif
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!