Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Tjeri Anri, golgeter Arsenala postao je najbolji strelac u istoriji "tobdzija"! Naime posle utakmice sa Ceskom Spartom koju je Arsenal odigrao u okviru lige sampiona Anri je za sest godina odkako je u Arsenalu postigao 186 golova, sto je rekord u istoriji Arsenala! Do juce je na tom mestu bio legendarni Jan Rajt, koji je za 7 godina (1991-1998) za "Tobdzije" postigao 185 golova.
Ovaj rekord je Anrija sasvim sigurno upisao za sva vremena u anale Londoskog kluba a i evropskog fudbala.

Sta reci? Sem SVAKA CAST!

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Respekt sjajnom sportisti.
:snob:
Korisnikov avatar
By EYA
svaka cast, to je veliki uspeh u zivotu, sigurna sam :trep:
Korisnikov avatar
By *deni*
I ja sam siguran.
Veliki je to uspeh za njega licno, a i za pasionirane pratioce sportskih desavanja.
Ipak, postignut je novi rekord i to nije mala stvar, vec vest vredna pomena i diskusije.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Kupper
Smuciste mi temu za sekund. Prvo, sta znate o njemu, koje utakmice pamtite na kojima je bio najbolji, ili bar da li je i kad bio kandidat za fudbalera godine....? Bas nesto....

Zaista, sto morate sve da upropastite?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Opusteno bre drugar. Veliki je napredak sto su tete usle u sport. Naucice ponesto. :D
Da nisam stavio Anrijevu fotku, ko zna bi li zavirili ovde. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kupper
Smuciste mi temu za sekund. Prvo, sta znate o njemu, koje utakmice pamtite na kojima je bio najbolji, ili bar da li je i kad bio kandidat za fudbalera godine....? Bas nesto....

Zaista, sto morate sve da upropastite?
A cime smo mi to, molim te, sve upropastili ?!?!?!
Zar ne smemo da izrazimo ni najsrdacnije cestitke povodom uspeha nekog sportiste?!?!?!?!?!
I ko si ti da sudis u kojoj je nama temi mesto, a u kojoj nije i da li znamo ista o doticnom sportisti?!?!?!?!
:mad:
Korisnikov avatar
By *deni*
Tamnoputi francuski centarfor i najbolji igra? londonskog Arsenala upoznao je prelepu englesku manekenku prilikom snimanja reklamnog TV-spota za automobil marke "Reno". Brak je sklopljen jula 2003. godine. Tjeri Anri priznaje da ga je Nikol ukrotila.

Tjeri Anri je pri?a o uspehu. On je iz sezone u sezonu sve bolji, prva je zvezda Arsenala i trener Arsen Venger nikako ne želi ekipu da ostavi bez francuskog napada?a. Ipak, insajderi kažu:

- Nema te dizalice koja ?e Anrija pomeriti sa "Hajberija". Meðutim, u Londonu kažu da, ako i bude otišao, to može da bude samo u Real!

Anri je ove sezone dosta kuburio sa povredama. Da nije bilo tako, ne bi se zaustavio na 25 golova u Premijer ligi, što mu je ipak bilo dovoljno da podeli "Zlatnu kopa?ku" sa Urugvajcem Dijegom Forlanom iz Viljareala.

- Završiti karijeru u Arsenalu je ono što želim. Mislim da još nekoliko sezona mogu da igram na ovom nivou. Real? Da, lepo zvu?i, ali meni je i u Londonu predivno - kaže Anri.
Korisnikov avatar
By Kupper
To je znanje ili copy/paste?

Nikom ja nemam nameru ista da sudim, samo umem da citam izmedju redova. Otkud vi, pa bas danas, pa u duetu.....Eh, niko nije lud.
Korisnikov avatar
By *deni*

Nikom ja nemam nameru ista da sudim, samo umem da citam izmedju redova. Otkud vi, pa bas danas, pa u duetu.....Eh, niko nije lud.
Jeste !
Eto, EYA i ja smo se dogovorili da ZvezdasBG otvori ovu temu, a da se nas dvoje posle javimo i uputimo cestitke novom rekorderu.
:teletabisi:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa vidis da se malo vise razumes u fudbalska zbivanja ( a svi znamo sto si naprasno ovde poceo da pises), znao bi da taj isti Anri nije potpisao produzetak ugovora sa "tobdzijama" iako mu je vec dva puta nudjen i da bez obzira na javna "hvalisanja" Arsenala, aktivno razmislja da napusti sredinu.
E da kapiram i zasto si iskopirao ovo. Pa da bitna je njegova zena i na koji nacin ga je "ukrotila". To je za tebe najvaznije u zivotu. Ko sa kim, zasto, sta je ko rekao kome itd.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by *deni*

Jeste !
Eto, EYA i ja smo se dogovorili da ZvezdasBG otvori ovu temu, a da se nas dvoje posle javimo i uputimo cestitke novom rekorderu.
:teletabisi:
Mudro receno. :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!