- 20 Okt 2005, 03:47
Takodje sam cula takav trac... i najezila sam se blago receno... To je bas prava horor prica! Meni se desilio nesto tako slicno cini mi se pre dve godine i malo vise... ali ta osoba nije sa foruma ni chata(da jeste znali bi vec) Toliko me je ucenjivala,lupala gluposti,strecala me svaka njena poruka sa pretnjom da ce zvati moju mamu i sve joj reci... Ja je molila da dodje ka pameti ali ne nije vredelo... da sam na kraju pukla i rekla joj ma goni se u tri lepe picke materine autuj me ja cu da poreknem pa to ti je to... I od tada joj nisam cula ni glasa a ni mama mi nista ne kaze...
Poenta je da takva vrsta ljudi zaista imaju problem sa sobom i po meni nema nijednog resenja sem da spavate sa doticnom ili autovanje... Ne znam kako ih prepoznati... neko ih lako prepozna a neko ni ne primeti... zato bih preporucila svima pamet u glavu i oprezno sa davanjem fix. broja. Toliko.
Nedostajao mi je taj avatar Sanjalice!
Poenta je da takva vrsta ljudi zaista imaju problem sa sobom i po meni nema nijednog resenja sem da spavate sa doticnom ili autovanje... Ne znam kako ih prepoznati... neko ih lako prepozna a neko ni ne primeti... zato bih preporucila svima pamet u glavu i oprezno sa davanjem fix. broja. Toliko.
Nedostajao mi je taj avatar Sanjalice!