Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Koliko se lepih ljudi sheta ulicama nasheg grada.....Chesto je dovoljno da pogledam oko sebe i tu negde, tako blizu...a tako daleko ce se naci neko ko ce me naterati da u sebi zaigram....
Je l se deshava ovo i vama ili samo meni fali poneka daska?

:dancing: :dancing: :friends: :glupan: :kralj: :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Mars
Moje misljenje je da to nije nesto ciji uzrok treba traziti u pomanjkanju dasaka... Sve je to ok.

Meni je danas uzdah izmamio jedan BMW... jojjjjjj. Uh.

"Marsovo dupe - jer Vi to zasluzujete"
http://www.modernman.com/
Korisnikov avatar
By mirth
Sve i da ti fali, sta te briga, uzivaj.

Blago tebi.

Meni su kad izadjem na ulicu svi ljudi strasni i ruzni i jadni i nenormalni i devijantni. Mislim da je to ipak malo tezi oblik frustracije od tvog, sve i da ti sesto dasaka u glavi fali zbog toga sto se malko tripujes.
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene zavisi od mog psihickog stanja - nekad su mi svi ljudi lepi i dragi a nekad ruzni, ocima ne mogu da ih gledam, a onda i ne gledam ;) Danas sam samu sebe iznenadila posto sam primetila jednog poslovnog partnera. To je iznenadjenje jer na poslu kako god da sam raspolozena samo posao primecujem a ljude i kad pricam sa njima uopste ne registrujem (van onoga sto posao zahteva).
Korisnikov avatar
By Draco
Premesteno u Kafic,
Draco, mod :skola:
Korisnikov avatar
By Kupper
Kolega, klinac na poslu kome je neprijatno sto ima visu platu od drugog, slicnog momka (rade slican posao).

Morao sam da ga pitam dal ce tjusku, macolu ili da 'ladi glavu na cesmi. Ne, on:protest:, zao mu.

Posle, na putu do kuce, dve osobe suprotnih polova:D
Korisnikov avatar
By Escobar
Ovih dana sam skroz happy jer smo dobili par novih kolega, koji su pritom prilicno intrigantni....Ho ho eto meni pune ruke posla....

A ko zna, mozda i zakrpim rupe u svojoj glavi.... :bubblegum: :bubblegum: :bubblegum:
Korisnikov avatar
By zboO
uhhhhh.....ja vec 5 dana bukvalno balavim za 'ednom personom... :love: (uzdasi su bili i proshli....ovo je sada vec ozbiljno) :D 3 dana je bilo...hmmmm.....ehhhhh....etc....a sada, eh sada je vec vishe od toga....ehhhh.....

:bale: :bale: :bale:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ova teska globalna geopoliticka situacija mi redovno mami uzdah bola iz grudi.

Na mikro planu, nit` mi je ko uzdah mamio, niti ga je izmamio.
:gotika:
Korisnikov avatar
By KiWi
Devojka koju sam danas upoznao preko svoje ortakinje ... jedina osoba koju poznajem za koju mogu da kažem da je prose?no lepa (dakle ništa posebno) ali je neverovatno sexy .... svaki njen pokret je sexi ... glas predivne boje (da ona radi na hot-line-u ne bi im se isplatilo da ona radi, jer bi svi odmah svršavali ... neverovatno sexi glas) ... hoda s-guza-na-guz .. ima jednu veliku minðušu (drugo uvo nije ni bušila) ... ima definitivno najlepši pirsing u pupku (kona?no je neko na toj listi pretekao bojandja!) i najlepši stomak .....

Definivno se nisam zaljubio, ali tvrdim da tu devojku muvaju gde god se naðe! ... A da mi je neko pokazao njenu sliku rekao bih.. ok.. fina cura, ništa posebno..

Dakle.. nije pre že biti da mi je izmamila par serija uzdaha .. a ne samo jedan :lol: ...
Korisnikov avatar
By Skyen
jedna pizdama, danima vec, u jednom izlogu...
sada ce svake veceri...na meni :leviathan:
Korisnikov avatar
By Val
:yay: :yay: :yay: ...svaki dan ista osoba... :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by mirth
Meni su kad izadjem na ulicu svi ljudi strasni i ruzni i jadni i nenormalni i devijantni.
O da deshava se zavisi na kou nogu ustanem. Generalno pre 9 su mi svi ruzni......

Al ko shto rece, svi smo frustici, pa nek nam bude:whatever: :bouncy: :tamoamo: :bouncy: :jutro: :minibounce: :shake: :doh: :skorpija:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
It was my best friend! And it wasn't just a breath... :D
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Jedna jebozovna mlada....shto se udade za kolegu aahhhhh:pivce:
Korisnikov avatar
By mrle
Meni danas niko :( Mozda sutra neko :volinevoli:
By APACH
neki momci u sauni ukljuciv i jednog crnca
Korisnikov avatar
By bigirl
Sharon Stone. Neka riba je spomenula u nekoj emisiji i ja sam samo uzdahnula i ponovila Njeno ime... Ah, Sharon Stone...
Korisnikov avatar
By Kittrie
brus vilis - definitivamente se brinem za se!!
sve, sve, sve, ali on neeeeeeeeeeeeeeeeeee :barf:
mada, jbg, izgledao je extra simpa....... :zid: :zid: :zid:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
nekada se bojim ljudi, tj. neki mi se toliko gade da izbegavam da me dodirnu, da mi ne bi narushavali polje aure, ali to je nekada nemoguce pa vrishtim u sebi, najvishe volim da vidim i da se shetam s ljudima koji su zadovoljni sobom i svojim zivotom, jer koliko ruzni, ili loshe odeveni da su, zrache lepotom, i unutrashnjim mirom, a to je sve shto mi ovih dana treba
Korisnikov avatar
By Seaman
Moj plavooki kolega. Medjutim na srecu kratko je trajalo, vratio sam se svom poslu i nisam vise mislio na njega. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by AngraMaina
Kiwijev avatar i potpis u kombinaciji
:mazi: ... a taman sam mislio da ih menjam ...
Korisnikov avatar
By Shmi
Ona i njene misli... uf... :)
Korisnikov avatar
By 2kune
?edina slikica na jednoj temi... :blush:
Štob ja to jeeebooooo.... :giggle:
Korisnikov avatar
By IriS
jedan baja u gradskom prevozu, sav je bio divan sa sve onim feleri?nim ko izgrickanim napaljivim ušima :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!