Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By * NajS *
:sveca:

zajebavaj Njushkalo...

a gde ja mogu da vakcinishem svog stiglica?!
:sveca:
By amnesia_
vakcine jos nisu pustene...

mislim da ce moci da se nadje samo "ispod tezge" za lepe parice ofkors, jer su shatro obezbedjene kolicine samo za zdravstvene radnike, osobe starije od 65 godina, bolesne, ugrozene slojeve i te fore... sto veci manjak, veca potraznja, samim tim veca panika (citaj "reklama") i veca zarada... al ce na ovome neko da zgrne lepe pare! phiiiiii.... sto ne upisah farmaciju!!! :puzzle:

pri tom, tesko da ce vakcina protiv obicnog gripa pomoci protiv mutiranog H5N1 (bese oznaka?) za koji se ni ne zna u sta ce da mutira...
By argentum_inf
ptica je stvarno na'ebala..ja se nekako provukoh sa ovim mojim obicnim..:lol:
By amnesia_
koja tema po redu??? fazzzzice daj proveri forum pre no sto frljnes temu ;)
By fazza
E fuck! :D

Nisam znao. :D

Mole se moderatori da obrishu temu. :D
Korisnikov avatar
By Kupper
U Sloveniji nestao lek protiv pticjeg zbog straha od pandemije - 'Tamiflu', lek protiv koji pomaze u sprecavanju ili ublazava simptome.

Da li mi ista cinimo sem price???
Korisnikov avatar
By Kupper
Nepostojeci moderatoru 'Zdravlja', pliz spoji ovih XY tema o Pticjem gripu ili cu da ga pustim na tebe:molise:

Dete, super mod????
Korisnikov avatar
By *deni*
A sta da cinim?!?!
Da krenem redom od kokosinjca do kokosinjca, pa da koljem gripozne pilice ?!
Ako uocim neku sumnjivu crkotinu, obavesticu Veterinarski institut preko najblize policijske stanice i od mene je dosta !
:gotika:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne ti, drzava, vlada.....inspekcije....el opet cekamo da se neko, ne daj Boze, razboli pa tek onda qq ?
Korisnikov avatar
By KiWi
Nemam pojma ko je nadležan za to ...

U svakom slu?aju, kažu da se preko jaja i mesa ne može dobiti .. dakle kako se onda prenosi? jedenjem živog mesa? Kaplji?no? Ugrizom zaražene živuljke? .. mislim da bi trebali da nas edukuju kako da se pazimo, a ne da slikaju svaku bolesnu pticu na koju naiðu (ptice su umirale i pre pti?jeg gripa, pa umiru i sad ... )
By fazza
Kao shto sam juche napisao u temi koju sam otvorio (o ptichijem gripu, a ne
znajuci da vec postoje dve :D ), sve ovo oko ptichijeg gripa tera me na :smeh:

Chitam juche u novinama da je nastala pomama za zashtitnim maskama i
lekom protiv ptichijeg gripa ili tako neshto, a nekima ni sve to nije dovoljno nego
ce da navale da se vakcinishu i protiv obichnog gripa! Baksuzi!

A pre neki dan gledam jadnike na Nishkoj TV5 kako su se usr*li od jednog
majecnog uginulog vrapca. :lol: :smeh: Ne mogu da verujem kakvi su ljudi!
Ne da im ne treba lek protiv ptichijeg gripa nego im treba jedna inekcija
za smirenje i protiv ludila!
By fazza
Kao shto sam juche napisao u temi koju sam otvorio (o ptichijem gripu, a ne
znajuci da vec postoje dve :D ), sve ovo oko ptichijeg gripa tera me na :smeh:

Chitam juche u novinama da je nastala pomama za zashtitnim maskama i
lekom protiv ptichijeg gripa ili tako neshto, a nekima ni sve to nije dovoljno nego
ce da navale da se vakcinishu i protiv obichnog gripa! Baksuzi!

A pre neki dan gledam jadnike na Nishkoj TV5 kako su se usr*li od jednog
majecnog uginulog vrapca. :lol: :smeh: Ne mogu da verujem kakvi su ljudi!
Ne da im ne treba lek protiv ptichijeg gripa nego im treba jedna inekcija
za smirenje i protiv ludila!
By amnesia_
e bre, nije smesno, priznaj da ti ne bi bilo svejedno da ti se ptica posere na glavu, i to ona gripozna a? :kija:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ve? par meseci skoro svakog jutra na svojoj terasi hranim vrap?i?e (iliti Dživdžane :lol: ) ... moja keva se sad tu nešto tripuje kako ?u pokupiti H5N1 ... iako ni kod selica nije pronaðen virus (kod nas) ... a zna se da vrap?i?i nisu selice ... Dakle, ima li razloga za strah i paniku?
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma naravski da ima! :shok:
Sve ti to fino pokokaj i odnesi na analizu :lukavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne bih se slozio sa Stripijevim predlogom. Smatram ga odvec surovim, a i, na koncu, nisi ti duzan da nosis vrapcice na analizu.
Lepo ti podaj vrapcicima neki opijat, pa kada se onesveste, poklopi ih gajbom i alarmiraj nadlezni Veterinarski institut.
Neka i oni konacno nesto urade za platu koju primaju.
:gotika:
Korisnikov avatar
By Stripi
znam kako ih se lako more opit-po kruhu pospi vodke i bacaj im nek grickaju. Da viš veselja :B
Ne?e pti?urde bit optužene za gripu nego za šizofreniju :yes:
By amnesia_
Originally posted by Stripi
znam kako ih se lako more opit-po kruhu pospi vodke i bacaj im nek grickaju. Da viš veselja :B
Ne?e pti?urde bit optužene za gripu nego za šizofreniju :yes:

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja ozbiljno pitao ... a oni okrenuli na šalu... ozbiljno pitam bre!
Korisnikov avatar
By zboO
ma dzivdzani su chudo (ja ih obozzavam...onako malecke...svaki put se bore protiv letecih pacova za komadic hleba)....nema shanse njih neshto da zakachi.....uostalom i ako ih zakachi ti cesh prvi saznati...pa nam onda javi da znamo i mi! ;)

:curka:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by zbunjena
ma dzivdzani su chudo (ja ih obozzavam...onako malecke...svaki put se bore protiv letecih pacova za komadic hleba)....nema shanse njih neshto da zakachi.....uostalom i ako ih zakachi ti cesh prvi saznati...pa nam onda javi da znamo i mi! ;)

:curka:
Iskreno se nadam da ?e mi neko to re?i pre nego što saznam pou?en sopstvenim iskustvom ... evo zovu me, a mene strah da iziðem .. di su ornitolozi kada su ti najpotrebniji!?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Kiwi
Kaka šala?
Ja sam ozbiljno pri?ao breee!!!
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Stripi
Originally posted by Kiwi
Kaka šala?
Ja sam ozbiljno pri?ao breee!!!
i ja sam bila skroooz ozbiljna kada sam rekla da nam javish...!!! Pa da znamo i mi posle sta cemo i kako cemo!! :yes:
Korisnikov avatar
By mrle
A, moze li nesto da se desi maci koja hvata vrapce? I moze li posle zarazena maca da prenese virus na coveka? :pilence:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by mrle
A, moze li nesto da se desi maci koja hvata vrapce? I moze li posle zarazena maca da prenese virus na coveka? :pilence:
Pa kad može na ljude, može i na macice...
Korisnikov avatar
By *deni*
Misljenja sam da je vrag odneo salu i da bi najpametnije bilo da svi koji gaje pernate ljubimce u svom domu iste podave i spale.
Naravno, vazi i dalje uputstvo da, ako zateknemo mrtvu pticu - slucajnu prolaznicu - ispred naseg doma, odmah preko nje stavimo gajbu i pozovemo Veterinarski institut.
:pilence:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by mrle
Hmmm... ako lovci ne smeju da love patke kako se ne bi zarazili, onda ni maca ne sme da hvata vrapce da se ne bi zarazila... koliko prinosiš lice ma?kama?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!