Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By * NajS *
Pacijentu iz oka izva�ena glista

Lekari bolnice u Zrenjaninu izvadili iz pacijentu iz otekline na oku �ivu glistu duga?ku devet centimetara. Na?elnik o?nog odeljenja zrenjaninske bolnice �arko Petrovi? rekao je da se 65-godi�nji pacijent �alio na bolove u oku.

Na snimku nekoliko milimetara velikog ispup?enja na beonja?i lekari su ugledali glistu koja se uvijala i pokretala. "?udni gost" kretao se izuzetno brzo i izva�en je tek nakon �to je omamljen, svedo?e ?lanovi de�urnog tima koji je asistirao doktoru Petrovi?u u operaciji. Pacijent je nakon intervencije pu�ten ku?i i ose?a se dobro, a izva�ena glista poslata je na ispitivanje u beogradski Institut za parazitologiju, mada dr Petrovi? veruje da je re? o dirofilariji koja mo�e dosti?i du�inu i do 15 centimetara. Pacijent kojem zrenjaninski lekari ne otkrivaju identitet pre dve godine boravio je u Ekvadoru i pretpostavlja se da je tamo inficiran ujedom komarca koji prenosi larve dirofilarije, a dr Petrovi? najavljuje da se iz preventivnih razloga ovom Zrenjanincu rade sistematske laboratorijske analize i snimanja.

Blic!!!

:sveca: :sveca: :sveca: :sveca:
Ovo sam stavio u Kafic kao zanimljivost....

Evo i slichica sa neta o fenomenu 'Glista u oku'....

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
bio je skoro dokumentarac o parazitima koji se mogu pokupiti u Amazonu npr, s fotkama, sasvim jezivo, chovek je josh i dobro proshao, ako nije u pitanju konac koji moze da se desi da viri iz oka posle operacije, i da pacijentu stvara probleme kada trepce
Korisnikov avatar
By Mars
Meni malo nije jasno to oko bolova i oko kretanja gliste.

Ako nije bila izmedju oka i kapka...tj ako nije mogao covek sam da je locira i odstrani...onda odakle je dosla ... Malo ne znam anatomiju oka ovih dana.

Jezivo.

"Marsovo dupe - jer Vi to zasluzujete"
http://www.modernman.com/
Korisnikov avatar
By spark
strasno... jezim se kad god gledam emisije koje obradjuju ovakvu i slicnu tematiku... prosto neverovatno... :rida:
Korisnikov avatar
By EYA
glista egzibicionista :smeh:

ja mislim da je izabrala oko zato sto je zelela da bude ugledana :jerry:
Korisnikov avatar
By m..
Isuse, smejala sam se naslovui teme jedno 5 minuta, Najsi gde iskopavas ta cuda?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by EYA
glista egzibicionista :smeh:

ja mislim da je izabrala oko zato sto je zelela da bude ugledana :jerry:
tako je Eyice mora da se glista primila na onu novu Djoganijevu pesmu
Jaaa bicu poznata, jer sam s' tobom vidjena... :smeh:
Korisnikov avatar
By zboO
odvratnooo.....i deco shta smo zakljucili???? :misli: Ne posecujte Ekvador.....ma najbolje je da sedite kuci, i ne idete nigde!! ;)
By fencysmurf
guiniworm... ili ti ginivorm za ljubitelje vuka st. karadzica....

to navodno moze da izraste do 1 metra, a omiljena mesta za izlazak iz tela domacina pored nogu su genitalije i oci...

bilo na b92....
By Ulix
Bas interesantno. Zao mi coveka, ali mi je sve to vrlo interesantno.

Do 1m?! :wtf:
Korisnikov avatar
By reveal
citala sam u Blicu, ako se ne varam, pre neki dan... uzas......
By fencysmurf
Originally posted by Ulix

hell yea ! a onda zamisli te jadne afrikance kad krene da im izlazi na genitalije ili na bradavice po grudimaa....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:mazi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Uzas !
Izbegavao sam do sada da otvorim ovu temu, jer se gadim glista, pa je i sam pogled na naslov teme izazivao u meni mucninu.
:bljak:
Ali, mazohista u meni je trijumfovao !
By Ulix
Originally posted by fencysmurf
Originally posted by Ulix

hell yea ! a onda zamisli te jadne afrikance kad krene da im izlazi na genitalije ili na bradavice po grudimaa....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:mazi:
Daj sliku :mljac: :fist:

Nesto mi se ne dopada ideja da mi metar duga glista izlazi iz penisa, ali bih i dalje da vidim kako nekom drugom izlazi :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!